by Tomáš Hřebíček (člen)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Naše třída od 1. do 7..
Advertisements

Základní škola Karla Vokáče Strašice
Základní škola Měčín 90. léta.
Já a moje třída Od začátku až do konce ..
MČR LAT 2011 Rozbor hodnocení skating systémem u tanci SAMBA aneb jak vznikají známky.
Moje třída.
Filtry Prezentace Petra Vlachová. Zadání: Ředitel Spolany, akciové společnosti, získal od svých stálých zákazníku možnost rekreace. Pan Sýkora chce.
Jak jsme třídili a jak třídíme odpad Základní škola ve Vejprtech M.Nuslauerová Projekt Rodinné výchovy- Životní prostředí a vliv na naše zdraví Rok 2007/2008.
Když jsme byli prvňáčci V první třídě jsme se učili číst ve slabikáři, psát v písance a počítat.
Menu 1.Třída1.Třída 2.Třída3.Třída 4.Třída2.Třída3.Třída4.Třída 5.Třída6.Třída5.Třída6.Třída 7.Třída8.Třída7.Třída8.Třída 9.Třída Učitelé Ostatní ->
Změny v Újezdě nad Lesy očima školáků
Gymnázium, Žamberk, Nádražní 48 Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ Inovace ve vzdělávání na naší škole Název:Výrok a jeho negace Autor:Mgr. Petr Vanický.
Řemesla 7.B Zpracování vlny mokrou cestou Třída 7.B se účastnila projektu ENO – Zpracování vlny mokrou cestou. Nejprve jsme si udělali kuličku.
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Naše cesta fyzikou.
PRÁCE S GIMPEM. Úvod PRVNÍ HODINU NÁS NÁŠ PAN UČITEL MGR. ALEŠ SEKAL SEZNAMOVAL SE SOUTĚŽÍ. ROZDAL NÁM PAPÍRY A MĚLI JSME NAKRESLIT NÁŠ NÁVRH NA TÉMA.
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Denisa Tofernerová Mé studium na 4. ZŠ.
Školka.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_229_2TR_ČJ Autor: Mgr. Miroslava Ondrová.
Všechno to začalo na náměstí S panem Andersenem a starostou.
Moje třída.
Jmenuji se Pavel Hanzal. Bydlím v Chebu v centru města. Je mi 15 let. Nejdříve jsem chodil na 6. ZŠ v Chebu. Jelikož jsem dyslektik, tak jsem přešel na.
7.třída 2008/2009. Letošní sedmička je prostě jednička.
3. Třída ZŠ a MŠ Sivice.
ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY I. stupeň ZŠ KNĚŽMOST
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Devátá třída …už vás opouští….
Naše třída 9.A.
OLYMPIJSKÝ VÍCEBOJ ZŠ ZBRASLAVICE.
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Jan Sekera Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
Mikuláš 2011 V naší škole se dne uskutečnila mikulášská nadílka,
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci vymýšlejí a zapisují jména, která by podle abecedního.
Naše třída Já jsem sice přišla v 7. třídě, ale v této třídě jsem spokojená!
VTIPY 3 "Jak můžeme rozdělit šest jablek mezi sedm trpaslíků?" ptá se paní učitelka žáků. Přihlásí se Pepíček: "Upečeme štrůdl!"
BEJCI Tohle je asi konec bejků pátá třída končí Jeden chce jít na matematickou TAK TOHLE JE NA PAMÁTKU.
OŘÍŠKY2 Výuka pro druhý stupeň. Knedlíky Paní Nováková uvařila na oběd knedlíky. Dva snědla ona, čtyři snědl pan Novák. Každé z jejich tří dětí snědlo.
Třída 8.C.
Začínáme besedou na téma Co s odpadem a zkoušíme recyklaci papíru Touto besedou nás provázel pan učitel Jan Kopřiva. Naučili jsme se tu i papír vyrobit.
9.A.
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
Soutěž mladý zdravotník
9 let na základní škole:.
P RÁZDNINY A CO DÁL … Autor: Robert Lustig Třída: IX.
Vancouver je daleko! Věřte mi jsem divák ! O MĚSTĚ VANCOUVER Vancouver se nachází v Kanadě a je.
Viktor Kubečka je to boxer my mu říkáme (Viky) je to náš třídní šašek.
ANOTACE: Materiál je určen pro žáky 4. ročníku praktické školy jako prezentace.
Housky z nebe. *1922 ve Vlkoši 2 starší sourozenci - Milena a Karel otec - přednosta na stanici matka - práce na statku.
ZŠ Domamil 5. ročník v roce 2006 / 2007 Představení žáků - Holky.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Gymnázium, Žamberk, Nádražní 48 Projekt: CZ / /34
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
Ž I V Ý B E T L É M Martinice Obsazení:
Naše škola 1.
Druhy číslovek – číslovky základní, číslovky řadové
Valentýna Szybakowská
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A01Prv2_Ve škole
Naše 7 Třída.
TŘÍDA 1.C = třída plná sluníček
ZŠ TGM Ivančice Naše škola.
Moje škola ZŠ TGM IVANČICE Šimon Kocáb.
Zš tgm IVANčice Daniel Binko.
SEkUnDa.
Transkript prezentace:

by Tomáš Hřebíček (člen) Vývin 9.A 1994-2003 ze ZŠ Rousínov by Tomáš Hřebíček (člen)

Slavnostní foto prvňáčků s paní učitelkou Trňenou

Třídu 1.A stvořili „žáci“: Tomáš Hřebíček, David Janda, Radim Kadlčák, Michal Kaňa, Lukáš Králík, Lukáš Novák, Miloš Pluskal, Jarek Rajtr, Tomáš Rusňák a Tomáš Vévoda

Třídu 1.A stvořili „žačky“: Petra Dečková, Radka Doleželová, Michaela Koudelková, Lenka Kropáčová, Radka Maňáková, Romana Schusterová, Martina Tomanová, Dana Vlachová, Martina Zourková a Katka Žemlová

Naši třídu učili na prvním stupni tyto učitelky: 1. – 3. třída paní učitelka Trňená 1. polovina 4. třídy paní učitelka Kyjovská, která odešla na mateřskou dovolenou 2. polovina 4. třídy p. uč. Vránová 5. třída p. uč. Zonková

Foto z páté třídy

Jo pátá třída. Za těch pět let jsme vyrostli Jo pátá třída. Za těch pět let jsme vyrostli. Holkám začali růst prsa, klukům … svaly, změnilo se i obsazení třídy. Michal Kaňa spolu s Milošem Pluskalem v první třídě odešli. Michal se ovšem v půli třetí třídy zase vrátil. Ve druhé třídě k nám přišel Radek Ryšavý. Na začátku třetí třídy se k nám připojili dvě holky - Soňa Kervitcerová a Lucie Segeďová. V páté třídě s námi „sdílely“ společnou třídu Bohumír Vladař, Jitka Dvořáčková a David Kučera.

A toto už je fotečka z devítky

Na začátku roku k nám přišla Eva Navrkalová – a to až z daleké Prahy Na začátku roku k nám přišla Eva Navrkalová – a to až z daleké Prahy. Máme za sebou ples základní školy.

Na druhém stupni byla po čtyři roky naší třídní učitelkou Mgr Na druhém stupni byla po čtyři roky naší třídní učitelkou Mgr. Vlasta Škrobová, která nás i učila spolu s Dobroslavou Bubeníkovou polonézu. Z ostatních předmětů jsme měli mnoho učitelů, takže ty si dovolím vynechat. Doufám, že prominou.

Konec ZŠ – a co dál? Vydali jsme se na střední školy. Já si ale vůbec nemůžu vzpomenout na jakou školu kdo šel (což chci opravit), takže jsem zde umístil jen některé. Je to vlastně i konečný seznam 9.A pro rok 2002/2003

Dámy mají přednost, takže: Petra Dečková – nevim Radka Doleželová – OA Bučovice Jitka Dvořáčková – nevim Soňa Kervitcerová – nevim Míša Koudelková – nevim Lenka Kropáčová – nevim Radka Maňáková – nevim Eva Navrkalová – nevim Lucka Segeďová – Gymnázium nevim Vyškov Romana Schusterová – nevim Martina Tomanová – nevim Vlachová Dana - nevim Zourková Martina – nevim Žemlová Katka - nevim

No, a kluci: Tomáš Hřebíček – Informační technolog. - ISŠ-COP Olomoucká, Brno David Janda – nevim Michal Kaňa – nevim Lukáš Králík – SOUN Rousínov David Kučera – Charbulova, Brno Lukáš Novák – Počítačové syst. a programování - ISŠ-COP Ol., Brno Jarek Rajtr – nevim Tomáš Rusňák – Stavební průmyslovka, Vyškov Radek Ryšavý – Programování - Gymnázium Vídeňská, Brno Michal Skokan – Stavební průmyslovka Brno Tomáš Vévoda – nevim

Prozatimní konec No a tohle je prozatimní konec této prezentace. Bude umístěna na prozatimních www.stránkách.9.A a to na ZDE.

Čau. Loučím se JÁ.