RECEPCE ŠKOLY. Provozní doba recepce pondělí – čtvrtek 7:00 – 16:00 pátek 7:00 – 15:00 1. žák nastupuje na praxi v 7:00 a končí ve 14:30 2. žák nastupuje.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Program pro rychlé hlášení poruch strojů a zařízení
Advertisements

Projekt EU – OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
ŠKOLENÍ TECHNIKŮ A MONTÁŽNÍKŮ PRO ROK 2007
minimalizace pomocí Karnaughovy mapy, hystereze
Školní projekt pro rok   Všechny třídy 1. a 2. stupně  Rodiče  Veřejnost Určení.
1. den - středa :15 Sraz před třídami 8:30 Odjezd na tajuplný výlet - s sebou si vzít vhodné sportovní oblečení (i pláštěnku), svačinu,
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji Pracovní schůzka koordinátorů ZŠ
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
RVP a jejich transformace do školních vzdělávacích programů
MŠ Sedlčanská. MŠ Sedlčanská MŠ Plamínkové MŠ Kotorská.
1)seznámit s výstupy učitelské porady 2)připomenout loňskou změnu týkající se kouření 3)zdůraznit změnu týkající se max. počtu absencí a jejich omlouvání.
Informace pro studenty kombinovaneho studia AJ PEF, FLD, FŽP
odloučené pracoviště Teplice, Kapelní 2
střední odborná škola služeb
Individuální projekt „Podpora a rozvoj služeb sociální prevence v Moravskoslezském kraji“ (číslo projektu: CZ.1.04/3.1.00/ ), dále jen „Projekt“
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
„Den Země v Národní rezervaci Rejvíz“ – „Dětský den 2009“
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Školní rok 2013/2014. Organizace výuky  Zahájení vyučování v 7:50 (ranní kruh)  Týdenní služba – tabule, květiny, sešity, pořádek ve třídě (vždy dvojice,
Vzdělávací program N/01 Sociální práce pro absolventy všech typů středních škol s maturitou 3leté denní a 3a1/2leté dálkové studium ukončené absolutoriem3leté.
Třídní schůzky I. čtvrtletí
vytvořený v projektu OP VK
2015/2016.  výuka volby povolání v 8. a 9. ročníku  návštěva IPS při ÚP ve Žďáře n. S.
Montérský dorost XI. Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí Vyškov, Gabriela Vostřelová E.ON Česká republika, s.r.o.
VÝKON STÁTNÍHO POŽÁRNÍHO DOZORU
Vlastní hodnocení školy a školní vzdělávací program
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve šk. roce 2014/2015
Příprava zapisovatelů na SZZ
EVALUACE REALIZACE ICT STRATEGIE EVALUACE ŠKOLY listopad 2006 (c) Radek Maca.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
1. Co upravuje?  Předpoklady pro výkon PP  Pracovní dobu PP  Další vzdělávání  Kariérní systém Na koho se vztahuje?  PP škol a ŠZ zapsaných v rejstříku.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Stolničení Ročník:1. –
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Roman Kneifl 1. S (šestileté studium) - Ing. Milan Macas (čtyřleté studium) - Ing. Jana Kočanová Výchovná.
Správa sociálního zabezpečení Nemocenské pojištění druhá část.
Mgr. Jana Kratochvílová, Ph.DŠkolský management P4P4 Vyhláška č. 48/ 2005 o základním vzdělávání a některých náležitostech plnění povinné školní docházky.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Odborná ošetřovatelská praxe /2016 Mgr. Alena Pelcová Ústav zdravotnických studií Technická univerzita v Liberci
Datum: Zpracoval: Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Přijímací řízení 2016 základní informace.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
PRACOVNÍ DOBA VY_32_INOVACE_2_1_5 PRACOVNÍ DOBA Autor: Ing. Jana Rauscherová Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace Gymnázium a Střední odborná.
Školní řád 2016 – 2017 stručný výpisek. Povinnosti žáků bod 2 řádně docházet do školy a řádně se vzdělávat plnit pokyny pedagogických pracovníků nosit.
Anotace: Materiál je určen pro 3. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních.
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
Třídní schůzky T4
Datum:   Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Jan Palkovič 1. S (šestileté studium) - Mgr. Václava Šnokhousová (čtyřleté studium) - Mgr. Ilona Nová.
Interní předpisy hotelu
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Poznatky z kontrol agentur práce
Zabezpečení personálu a infrastruktury logistiky
Pracovně právní vztahy
Organizace předškolního vzdělávání
- ČESKY SEVER Seminář pro žadatele Příjem žádostí v MAS a další administrativní postupy Program rozvoje venkova ČR 2014 – 2020 Výzva č. 1.
PO IV na 2.stupni z pohledu školy.
Třídní schůzka 3.A
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Nové povinnosti pro externí zhotovitele služeb v oblasti BOZP
ÚVODNÍ TŘÍDNÍ SCHŮZKA AC1A.
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Den otevřených dveří Název školy Datum.
Klub rodičů při ZŠ Mokrá-Horákov
Š A B L O N Y II.
Zástupce ředitelky školy
Podpůrná opatření 1. – 3.stupně
Povolení pro práce se zvýšeným rizikem
Správa sociálního zabezpečení
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Transkript prezentace:

RECEPCE ŠKOLY

Provozní doba recepce pondělí – čtvrtek 7:00 – 16:00 pátek 7:00 – 15:00 1. žák nastupuje na praxi v 7:00 a končí ve 14:30 2. žák nastupuje na praxi v 8:30 a končí v 16:00

jeden z žáků musí být STÁLE přítomen na recepci v době, kdy je žák na recepci sám, je nápomocna kancelář UOV přestávka na občerstvení je stanovena v době od 10:00 do 13:00 tak, aby se žáci mohli prostřídat (délka přestávky pro jednoho žáka je 30 minut) průměrná denní pracovní doba žáka je 7 hodin plus 30 minut přestávky (přestávka se nezapočítává do doby trvání odborné praxe) = celkem 7,5 hodin Provozní doba recepce

Pracovní náplň žáků recepce školy poskytují informace o škole, o dopravním spojení a další kontrolují a zapisují do formuláře vstup cizích osob do budovy školy: ověřují účel návštěvy, přítomnost požadovaného pracovníka a možnost jeho časového uvolnění (např. telefonickou výzvou do sborovny) návštěvu je jeden z žáků povinen odvést na místo schůzky (žák nemusí návštěvu doprovázet, pokud návštěva zná, kde se osoba nachází) a nebo přivolají žádaného pracovníka školy na recepci o návštěvě učiní záznam (tabulka č. 2) odvádí rodiče, kteří požadují kontakt se žákem, do sborovny za třídním učitelem odvádí státní orgány, kteří požadují kontakt se žákem, do sekretariátu školy

kontrolují po zvonění na 1. vyučovací hodinu, zda jsou na chodbách zhasnutá světla (tabulka č.1) udržují čistotu v okolí recepce (včetně čistoty čelního skla a odkládacího prostoru) přepojují telefonní hovory, přijímají vzkazy v případě, že hovor nelze přepojit (omluva absence apod.) obsluhují školní rozhlas (pouští hudbu v době 9:35 – 9:50) během vyučování procházejí chodby školy (včetně schodišť) a kontrolují, zda se někde nevyskytují odpadky po svačinách, láhve od nápojů apod. (zvýšenou pozornost věnují po přestávce v 9:50 a v 11:35 – viz tabulka č. 1) Pracovní náplň žáků recepce školy

evidují odchody a příchody žáků ze školy po 8:00 (týká se pouze těch žáků, kteří nemají ČIP – zapisují do tabulky č. 3) po každém zvonění na vyučování kontrolují uzavření spojovacích dveří do šaten a vchodu č. 10 (tabulka č. 1) dochází se žáky do šaten (při uvolnění z výuky, nebo při pozdním příchodu na výuku – odemykají a následně zamykají spojovací dveře) provádí různé administrativní úkony (např. vyhotovují tabulky, přepisují texty, apod.) kontrolují výzdoby a případně opraví formální vzhled nástěnek na chodbách školy (tabulka č. 1) po 10:00 a 13:00 kontrolují oprávněnost parkování vozidel na školním dvoře (kartička školy za předním sklem vozidla – tabulka č. 1 + tabulka č. 4) Pracovní náplň žáků recepce školy

na konci každého dne přepínají ovladač domácího vrátného pro sekretariát, při nástupu jej přepínají pro ovládání z recepce při nástupu na pracoviště žák dává kartičku s instrukcemi o čipování na hlavní dveře před odchodem z recepce odpojují (popřípadě vypínají) veškeré spotřebiče (monitor PC, monitor kamery, osvětlení, přímotop, rádio) a PC na chodbách a učebnách, které jsou odemčené (zaznamenají do tabulky č. 1) jednotlivé informace o průběhu odborné praxe si žáci předávají podle stanoveného rozpisu služeb (v rozpisu je názorná ukázka přesahu služeb na recepci – v pátek žák zaučí nového žáka, aby dále mohl v dalším týdnu tento nový žák zaučit dalšího nového žáka). Pracovní náplň žáků recepce školy

žáci jsou povinni nosit pracovní oblečení – školní visačka, školní uniforma (pro žáky HT), pro ostatní žáky: bílá košile či halenka, svetr černý nebo bílý, černé kalhoty, popř. černou sukni ke kolenům v případě jakéhokoliv konfliktu s návštěvníkem, uvědomí ředitelství školy a přivolají okamžitě provozního pracovníka školy v době výkonu odborné praxe se žáků netýká účast na školních akcích (divadlo, kino, aj.) vyplněnou dokumentaci (tabulky) předají žáci na úsek OV po skončení praxe na recepci Povinnosti žáků na recepci školy

Žáci nesmí vpouštět návštěvníky sekretariátu školy v době řádné polední přestávky do budovy školy (doporučí čas návštěvy posunout po telefonickém ověření zavření sekretariátu) vpouštět do budovy školy soukromé návštěvy žáků (např. přátele, sourozence,…) strpět přítomnost neoprávněných osob v prostorách recepce bezdůvodně opustit pracoviště

Školení žáků na recepci školy školení žáků před nástupem na odbornou praxi, seznámení s pracovní náplní a povinnostmi praxe provede úsek odborného výcviku minimálně týden před nástupem na odbornou praxi školení BOZP provede bezpečnostní technik školy minimálně týden před nástupem prvního žáka ze třídy žáci svými podpisy potvrdí školní formulář o proškolení

Sebehodnocení žáků na recepci školy žák dostane poslední den praxe formulář, kde písemně vyplní hodnocení vlastní činnosti na recepci školy o průběhu celé týdenní praxe formulář žák odevzdává UOP k archivaci na úseku OV

Hodnocení žáků na recepci školy odborná praxe na recepci je hodnocena klasifikací u žáků, na které se vztahují školní vzdělávací programy, slovním hodnocením u ostatních žáků s výsledky klasifikace je žák seznámen po ukončení odborné praxe na recepci