Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO 14001.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Učebna č patro 26. listopadu 2013 Název projektu: Logistická celoživotní akademie - rozšíření nabídky dalšího vzdělávání v logistické škole (reg.číslo:
Advertisements

Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Kvalifikace v praxi Bezpečnost a ochrana zdraví při práci.
středisko teoretické výuky Nové Město n. Mor Odloučené pracoviště
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Přemýšlíte, kam po maturitě? Přemýšlíte, co studovat? Přidejte se k nám!
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
Úvodní stránka.
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Silniční doprava z pohledu studentů.
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Zasilatelství a logistika z pohledu studentů.
zaměření „Zasilatelství a logistika“
Ing. Daniel Konczyna U Prostředí marketingu Ing. Daniel Konczyna U
Kurz DEP 507.  N Ekonomika a podnikání  N Finančnictví a bankovnictví  N Cestovní ruch  N Obecně právní činnost  N.
USMĚRŇOVÁNÍ KONCEPCE A OBSAHU EKONOMICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ VE STŘEDNÍM OBCHODNÍM ŠKOLSTVÍ ©prof. Ing. Ondřej Asztalos, CSc.
Představení bakalářských oborů – Uchazeči NÁRODOHOSPODÁŘSKÁ FAKULTA.
Den otevřených dveří na Národohospodářské fakultě pro obor Národní hospodářství 5. ledna 2013.
střední odborná škola služeb
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Z pohledu studentů.  Obory jsou koncipované pro vzdělávání odborníků pro dopravní praxi  Znalosti evropského dopravního systému  Znalosti dopravního.
Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.
INOVACE V PODNIKU Inovace předmětu v rámci studijního oboru
Masná 18, Praha 1 z pohledu studentů školy
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
Výuka ekonomických předmětů VOŠ a SPŠ Šumperk. Výuka ekonomických předmětů SPECIFIKUM NAŠÍ ŠKOLY: – řada studijních oborů denního studia na SPŠ rozdílná.
Institut environmentálního inženýrství 546
Systém managementu jakosti QMS
1 Vážení studenti, vítejte v atraktivním studijním oboru Podnikání a management v životním prostředí.
„Inovace výstupů, obsahu a metod bakalářských programů vysokých škol neuniverzitního typu.“ CZ.1.07/2.2.00/ Výstupy z učení u ekonomických oborů.
Magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Časová koordinace ekonomického vzdělávání ©prof. Ing. Ondřej Asztalos,CSc.
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Dopravní služby v EU z pohledu studentů.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Výběr adekvátních vyučovacích metod při fixaci a kontrole znalostí v rámci ekonomického vzdělávání ©prof. Ing. Ondřej Asztalos,CSc.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Návrh předmětu a jeho inovací Obchodní podnikání PhDr.Iveta Šimberová, Ph.D.
Knihovna společenských věd TGM v Jinonicích Společné zařízení Centra pro otázky životního prostředí UK, Fakulty humanitních studií UK, Fakulty sociálních.
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
PLÁNOVÁNÍ CELOROČNÍ VÝUKOVÉ AKTIVITY UČITELE EKONOMICKÝCH PŘEDMĚTŮ
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
Obor: Kybernetika a měření Jaké studium zajišťují katedry typ obor stud./rok bakalářské Kybernetika a měření 150 magisterské Kybernetika a měření - RT,
Inovace výuky a její implementace v oborech Fakulty bezpečnostního inženýrstvíCZ.1.07/2.2.00/ Se zvyšováním technologické a technické úrovně průmyslu.
Personální plán pro podnikatelský plán
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Magisterský studijní program N 6208 Ekonomika a management Obor Management a marketing.
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Se sídlem v Uherském Hradišti, Studentské nám
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Podstata podniku a podnikání. Znaky podnikání Zisk Riziko Kapitál Zhodnocování Zákazníci.
2009 STUDIJNÍ PROGRAM: Ekonomika a management STUDIJNÍ OBOR: PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů doc. Ing. David.
Vysoká škola sociálně správní, Havířov. jedna z nejmladších soukromých vysokých škol v ČR státní souhlas od listopadu 2007 výuka zahájena v září 2008.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Obor Podniková ekonomika Ústav podnikové ekonomiky.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO 14001
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Název: Fiktivní firma Autor: Ing. Václav Tomášek
Právo, Účetnictví, Webový design a grafika, Ekonomika a mezinárodní obchod, PÍSEMNÁ A ELEKTR. KOMUNIKACE, Reklamní a marketingová komunikace, Právo Evropské.
O nás Univerzita s TRADICÍ – založena 1999
Podnikatelské koncepce
ČVUT v PRAZE Fakulta dopravní ÚSTAV LETECKÉ DOPRAVY PROFIL STUDENTA
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

data aktuální ke dni Bc. Petra Razáková
Transkript prezentace:

Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO 14001

Navíc každý žák 1. ročníku denního vzdělávání obdrží 1. září TABLET!

Fiktivní firma

Provoz a ekonomika dopravy M/01 ŠVP Logistika Připravujeme odborníky v oblasti vnitrostátní i mezinárodní dopravy automobilové, železniční, letecké i vodní, odborníky se znalostmi v oblasti přepravy zboží, skladování, mezinárodního obchodu, odborníky v oblasti logistických služeb. Absolvent se orientuje v právních předpisech souvisejících s dopravou a obchodováním, ovládá ekonomiku a účetnictví, základy celnictví, evropské integrace, marketingu a managementu. Je odborníkem na dopravu a přepravu, logistiku a dopravní zeměpis. Odborné předměty: Informační technologie, Ekonomika, Marketing a management, Evropská integrace, Účetnictví, Doprava a přeprava, Dopravní zeměpis, Právo, Celnictví, Zbožíznalství, Logistika, Aplikovaná psychologie, Písemná a elektronická komunikace. Absolvent může pokračovat ve studiu na partnerské Vyšší odborné škole živnostenské Přerov, s.r.o. ve studijním programu Dopravní a spediční činnost nebo na Vysoké škole logistiky, o.p.s. v Přerově v bakalářském a magisterském programu Logistika. Autoškola v rámci výuky zdarma!

Veřejnosprávní činnost M/01 ŠVP Právní administrativa se zaměřením na sociálně správní činnost Připravujeme odborníky pro vykonávání administrativních prací se zaměřením na sociálně správní činnost a další činnosti v různých oblastech veřejné správy, které vyžadují vysokou úroveň právního vědomí. Odborné vzdělávání důsledně propojuje teorii s praxí. Výuka je zaměřena především na získávání vědomostí z oblasti práva v propojení se sociálním systémem České republiky a na aplikaci odborných znalostí z právní administrativy, sociální politiky a ekonomiky při řešení praktických úkolů, zejména při vyhotovování právních a jiných písemností. Odborné předměty: Informační technologie, Ekonomika, Účetnictví, Sociální politika a služby, Právo, Sociální systém a právo, Právní administrativa, Zeměpis, Aplikovaná psychologie, Písemná a elektronická komunikace. Absolvent může pokračovat ve studiu na partnerské Vyšší odborné škole živnostenské Přerov, s.r.o. nebo na Vysoké škole logistiky, o.p.s.

Ekonomika a podnikání M/01 ŠVP Mezinárodní obchod a služby Připravujeme odborníky pro samostatnou podnikatelskou činnost nebo pro pozice na nižším a středním stupni řízení v podniku s tuzemskou i zahraniční působností. Absolventi zvládají ekonomické, obchodně podnikatelské, administrativní a organizační činnosti ve všech typech organizací. Učí se o organizaci a provozu obchodu tuzemského i zahraničního, získávají vědomosti z oblasti bankovnictví, zbožíznalství, účetnictví, daňové problematiky, prakticky vyhotovují obchodní písemnosti, využívají prostředky informační a komunikační techniky, pracují s informacemi. Žáci se orientují v základních právních předpisech zejména z obchodního práva, učí se hodnotit podmínky zahraničních, zejména evropských trhů a rozpoznávat požadavky zákazníků. Odborné předměty: Mezinárodní obchod a služby, Ekonomika, Organizace a řízení, Bankovnictví, Světové hospodářství, Účetnictví, Podnikatelství, Marketing, Obchodní provoz, Zbožíznalství, Právo, Aplikovaná psychologie, Písemná a elektronická komunikace, Informační technologie. Absolvent může pokračovat ve studiu na partnerské Vyšší odborné škole živnostenské Přerov, s.r.o. ve studijním programu Finanční řízení, Marketing nebo na Vysoké škole logistiky, o.p.s.

Ekonomika a podnikání M/01 ŠVP Podnikání a ekologie Připravujeme odborníky s důrazem na propojení teorie s praxí a s respektem k základním ekologickým vztahům při podnikání ve smyslu trvale udržitelného rozvoje společnosti. Absolvent získá předpoklady pro výkon podnikatelské i jiné činnosti v různých oblastech společenského dění a na různých úrovních řízení. V rámci odborných předmětů získá absolvent přehled v ekonomii v návaznosti na předměty z oblasti ekologie, ochrany životního prostředí, odpadového hospodářství a krizového managementu. Odborné předměty: Informační technologie, Ekonomika, Organizace a řízení, Krizový management, Světové hospodářství, Ekologie, Ochrana životního prostředí, Odpadové hospodářství, Účetnictví, Podnikatelství, Marketing, Právo, Aplikovaná psychologie, Písemná a elektronická komunikace. Absolvent může pokračovat ve studiu na partnerské Vyšší odborné škole živnostenské Přerov, s.r.o. ve studijním programu Bezpečnost práce a krizové řízení nebo na Vysoké škole logistiky, o.p.s.

Seznamujeme se, vzděláváme se a taky sportujeme

Účastníme se celé řady exkurzí a přednášek

Pomáháme i s různými charitativními projekty

Pro žáky pořádáme nejrůznější zájezdy

Pojď se k nám přesvědčit, že život opravdu začíná na střední!