RoDaNo KUCHYNĚ A VESTAVĚNÉ SKŘÍNĚ vstupte Prvořadým cílem je pro nás spokojený zákazník, proto vše nabízíme včetně kompletních služeb, od zaměření přes.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nová inspirace pro Váš interiér
Advertisements

7krát efektivnější čištění
Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.
Podpora meziobecní spolupráce
Copyright © 2006, C&C filtr – Marek Cihlář C & C filtr – Marek Cihlář Co všechno Vám přinese spolupráce s námi.
Měšťanský dům Arkadia Olomouc Bytová jednotka A ,1 m kk + galerie 112,6 m2 (+ 25,5 m 2 galerie) Kč Bez DPH 5% BONUS - zdarma 5m2.
Zakázkově vytvořená aplikace Technologický software HTH8 s.r.o, Eimova 880, Polička, tel.: , fax: ,
Dobrý den, vítejte ve firmě
 Webové stránky v dnešní době představují nejlevnější a nejúčinnější formu seriózní reklamy pro poradce!  Dejte o sobě vědět! A o tom, co umíte!  Možnost.
VYŘIZOVÁNÍ OBJEDNÁVEK
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
Jak vzniká mobilní stránka Seznamu
Kuchyně a kompletní interiéry na zakázku
Jak naučit zákazníky, aby měli rádi vaši online samoobsluhu Marta Drahovzalová eBusiness manager T-Mobile Konference WebTop
Prezentace firmy Srpen 2006
Technická dokumentace
Postupy pro zadávání zakázek při pořizování zboží, služeb či stavebních prací z prostředků finanční podpory OP VK.
Nabídka personálních služeb
ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO. Úvod Společnost D-NET, a.s. působí více než deset let v oblasti telekomunikací a automatizovaného zpracování dat. Během úspěšného rozvoje.
BUĎTE CHYTŘÍ, CHRAŇTE PŘÍRODU A PLAŤTE MÉNĚ SNÍŽENÍ SPOTŘEBY ELEKTRICKÉ ENERGIE
Koš snů- domácnost Jednotlivé části jsou vyklápěcí – snadná výměna pytlů na odpad. Odpad se vhazuje výklopnými dvířky. Uvnitř jednotlivých částí by měly.
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
Truhlářská firma Truhlářská firma, specializující se výhradně na zakázkovou výrobu nábytku, schodů a schodišť a dalších truhlářských výrobků jak z masivu,
Tematická oblast Autor Ročník Obor Anotace.
Fiktivní firma OLYPRINT, spol. s r. o. ...víc než jen tisk.
NABÍDKA PROJEKTU ENERGETICKÝCH ÚSPOR 1. Projekty energetických úspor – metoda Energy Performance Contracting (dále EPC) EPC – „energetické služby se zárukou,“
VY_32_INOVACE_EKO_08 CHOVÁNÍ ZÁKAZNÍKA. Autor: Ing. Hana Motyčková „Autor je výhradní tvůrce materiálu.“ Datum vytvoření: Klíčová slova: chování.
HOME Service Naše nabídka Provedené práce Kde nás najdete Informace o firmě Objednávky - dotazy Komplexní servis Komplexní servis a opravy v domácnosti.
ARWEN.
Realizace KA 02 v rámci projektu„Nadané dítě.eu“ - v březnu 2010 začala být realizována příprava týmu psychologů se v Hradci Králové uskutečnilo.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Z technické praxe budoucím tlumočníkům Michael Scholze David Lazák
Vestavěné skříně, nábytek na míru, dveře, truhlářské a tesařské práce.
Ivo Novotný Jak vybrat dodavatele vzdělávání JAK SI SPRÁVNĚ VYBRAT... Dodavatele vzdělávání.
K.S.PARKET POKLÁDKA PARKET, PLOVOUCÍCH PODLAH, DŘEVĚNÝCH PODLAH VŠECH TYPŮ, VYROVNÁNÍ,LAKOVÁNÍ.
Truhlářství – Martin Býma
Podnikatelský plán VEBER, Jaromír a kol. Management – základy, prosperita, globalizace. Praha: Management Press, 2002, ISBN , str. 464 –
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
VY_32_INOVACE_B3 – 15 Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
1 Moderní učitel CZ.1.07/1.3.00/ Vdělávání v oblasti veřejných zakázek dle postupu uvedeného v Příručce pro příjemce Ing. Jan Weigel, lektor VŘ.
TISKOVÉ SESTAVY Michaela Žítková, 4. Y. Úkol: Vytvoření seznamu studentů pro hromadný výlet Úvod Program WinBase Postup při vytváření Závěr.
Anopress: nová grafika, nové možnosti Mgr. Daniela Uhrová září 2010.
Dřezy Střední odborná škola Otrokovice
ElectroConsult, s.r.o. Obsah  Profil firmy  Oblasti působnosti  Novinky  Kontakt.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_03_VÝSTAVBA.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Ořez a rámeček fotografie Číslo DUM: III/2/VT/2/3/51 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
PLÁN ODPADOVÉHO HOSPODÁŘSTVÍ KARLOVARSKÉHO KRAJE 2016 – 2025 Vyhodnocení koncepce z hlediska vlivů na životní prostředí a veřejné zdraví Mgr. Alena Kubešová,
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
„Váš kraj, Váš rozpočet“. Projekt „Váš kraj, Váš rozpočet“  Běžná praxe: občané mají možnost vyjádřit se k návrhu rozpočtu až ve fázi, kdy je návrh rozpočtu.
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
Zkušenosti z projednání nové trasy vedení 400 kV Jiří Steinbauer ELEKTROTRANS, a.s. Konference Palác Žofín
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_19-09 Název školy Střední průmyslová škola stavební, Resslova 2, České Budějovice AutorIng.
Název SŠ: SŠ-COPT Uherský Brod Autor: Ing. Jiří Trefilík Název prezentace (DUMu): 18. Výrobní výkres a jeho náležitosti Název sady: Technická dokumentace.
Univerzitní informační systém III., Lednice 2004 Nové aplikace portálu SIF a OSSA a telefonních seznamů Ing. Hana Netrefová
PŮVODNÍ STAV ČESKOLIPSKÁ 1+KK 8 Výška stropu 252cm.
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
Název společnosti Produkty a služby
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
elektrotechnických měření
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
„Váš kraj, Váš rozpočet“
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
ROVINNÉ (2D) DWG SYMBOLY A KNIHOVNA GDL PRVKŮ ZÁSOBNÍKŮ ZNAČKY KATRIN
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Autorizovaný servis pro:
Kuchyň Myčka BÍLÁ-rozměr: délka: 60cm / výška: 60cm / hloubka: 64cm
V. Setkání se starosty obcí
Indikativní Nabídka Data instalace: Rodinný dům Aku do vody
Indikativní Nabídka Data instalace: Rodinný dům Aku do vody
Transkript prezentace:

RoDaNo KUCHYNĚ A VESTAVĚNÉ SKŘÍNĚ vstupte

Prvořadým cílem je pro nás spokojený zákazník, proto vše nabízíme včetně kompletních služeb, od zaměření přes grafický 3D nákres po kalkulaci a následnou montáž. Veškeré dodávky realizujeme formou „ na klíč “, a to včetně příslušenství, spotřebičů, drátěného programu a osvětlení. Od Vás požadujeme pouze představu, co vše bude Vaše budoucí kuchyň obsahovat a dobrou náladu ke spolupráci. Součástí dodávky je i odborné zapojení spotřebičů a vodovodních přípojek tak, aby zákazník měl co nejméně starostí se zařizováním.

6 kroků k Vaší kuchyni vestavěné skříni, předsíni. V následujících stránkách si Vám dovolujeme představit průběh zpracování zakázky naší firmou. Budeme rádi když přispějeme k Vaší spokojenosti 2. Materiály 1. Zaměření 3. Grafický návrh 4. Zapracování změn 5. Výroba a montáž 6. Kontaktní údaje Pokud máte zájem dozvědět se k jednotlivým bodům podrobnosti,stačí zmáčknout na klávesnici šipku doprava.

Zaměření Budete-li mít o naše služby zájem, přijedeme zaměřit rozměry místnosti, rozmístění elektrických a jiných přípojek. Nabídneme naše zkušenosti a rádi poradíme tak, aby veškeré zařízení bytu splňovalo Vaše představy. Poradíme s výběrem materiálů, dvířek, spotřebičů, dřezů, vodovodních baterií, kování, drátěného programu, osvětlení a mnoha dalších komponentů používaných k výrobě kuchyní a skříní.

Z katalogů vám nabídneme mnoho druhů foliovaných dvířek s imitací dřeva a barevných odstínů. Dvířek dýhovaných, masivních a případně hliníkových. Dáme vybrat z množství nerezových či fragranitových dřezů, vodovodních baterií, pracovních desek, osvětlení, závěsného drátěného programu, stojanů, vitráží, úchytek, ukončovacích lišt a dalších komponentů. Nabídneme k výběru spotřebiče od mnoha renomovaných firem - jako jsou odsavače par, mikrovlnky, varné desky, chladničky, myčky, pečící trouby, drtiče odpadu a mnoho dalších malých spotřebičů - vše včetně rozměrů a technických parametrů. Materiály

Je vždy lepší vybírat z několika variant. Proto při osobním jednání vyslechneme Vaše požadavky a pokud si budete přát, poradíme s umístěním a možnostmi. Na základě zjištěných údajů a dohodnutých kritérií, zpracujeme 3D nákres s několika variantami řešení. Vše přizpůsobíme Vašim požadavkům i rozměrům bytu, tak aby návrh splňoval představy, jak z hlediska estetického, tak funkčního. V grafickém návrhu je možné jednoduchým krokem dosadit do nákresu již zhotovené materiály, např. obkladů stěn, povrch podlah, tak aby výsledný nákres byl co možná nejrealističtější. Nákresy zašleme společně s kalkulací em, případně jiným dohodnutým způsobem. Grafický návrh

Při posuzování zaslaných návrhů dochází mnohdy ke změnám, vzhledem k dalším nápadům vyplývajících až z trojrozměrného nákresu. Je možné změnit odstín dvířek, obkladů, přestavit skříňky, přidat drátěný program, změnit rozmístění osvětlení apod. Neméně podstatným a limitujícím faktorem je výběr spotřebičů, neboť jejich rozměrové a technické parametry jsou velmi odlišné. Veškeré změny je možné flexibilně zapracovat do původních návrhů. Zapracování změn

Pokud se vše zdaří podle Vašich představ zašleme konečný 3D nákres s cenovou kalkulací, včetně spotřebičů a příslušenství. Po doladění všech detailů zpracujeme smlouvu o dílo s potřebnými údaji a předložíme k posouzení. Případné připomínky doplníme k Vaší spokojenosti. Následuje dílenské zpracování, kde připravíme vše tak, aby následná montáž trvala co možná nejkratší dobu. Samozřejmě vše včetně připojení k sítím a rozvodům tak, abyste mohly vše užívat bez dalších starostí a zařizování. Výroba a montáž

Pokud Vás naše nabídka zaujala nebo máte-li zájem o podrobnější informace, využijte prosím následujících kontaktních údajů, kde Vám na všechny požadované otázky rádi odpovíme. Kontaktní údaje adresa: Mobil: Telefon/Fax: Www: RoDaNo Nový Svět HARRACHOV