Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Webové stránky v dnešní době představují nejlevnější a nejúčinnější formu seriózní reklamy pro poradce!  Dejte o sobě vědět! A o tom, co umíte!  Možnost.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Webové stránky v dnešní době představují nejlevnější a nejúčinnější formu seriózní reklamy pro poradce!  Dejte o sobě vědět! A o tom, co umíte!  Možnost."— Transkript prezentace:

1

2  Webové stránky v dnešní době představují nejlevnější a nejúčinnější formu seriózní reklamy pro poradce!  Dejte o sobě vědět! A o tom, co umíte!  Možnost konzultací na dálku – průběžná spolupráce s klientem  Udržujte kontakt se svými zákazníky!

3  Potenciální zákazníky můžete odkázat na Vaše webové stránky pro více informací (recepty, literatura, příznaky, vzorové případy – co je čeká!)  To se nevejde do úvodní konzultace (cca 1 h), ušetříte čas  Můžete získat zákazníky pouze prostřednictvím internetových stránek, už je to běžné!

4  Využití redakčního systému (výhoda a nevýhoda)  Možnost kdykoliv upravovat obsah webových stránek – změna okamžitě, bez čekání na redakční zpracování jako u inzerátu apod.  Nejste Vázáni na žádnou třetí stranu (s výjimkou webového poradenství a zásadních úprav jednou za čas)  Žádné další poplatky, jen pořizovací poplatek a udržovací náklady

5  Unikátní vzhled webových stránek ale ne unifikovaný  Úprava vzhledu webových stránek dle Vašich představ a požadavků  Grafická úprava Vašich fotografií a galerií pro zobrazení na stránkách  Zobrazení požadovaných textů v nejmodernějších formátech

6  Možnost prezentovat jakýkoliv text na webových stránkách včetně fotografií apod.  SEO – základní optimalizace pro vyhledávače (Seznam, Google apod.), aktualizace zcela zdrama  Kontaktní formulář na libovolném místě na stránce  Vyhledávání na stránkách – komfort pro návštěvníka  Návod k obsluze webových stránek je samozřejmostí  Propojení se sociálními sítěmi Facebook (Aliance výživových poradců), Twitter aj. samozřejmostí  Odkaz na stránky AVP ČR a Nutris (jako odborné doporučení, lidé nás už znají)

7  Jednoduchý e-shop (jídelníček k vyvěšení do kuchyně, doplňky aj.)  Fotogalerie  Pro pracovité: vlastní blog – (aktuality, novinky, pozvánky, události, nové zkušenosti, interview apod.)  Další jazykové variace možné (slovenština, EN, DE apod.)  Specifické požadavky zákazníků? Chtěli byste ještě něco dalšího?

8  Jinde nenajdete lepší!  Vytvoření základních webových stránek pode Vašich představ a požadavků: ◦ 7 000,- Kč + roční poplatek za webhosting a doménu (platíte někomu jinému) ◦ Poplatky: 339.60 Kč až 699.60 Kč podle Vašich nároků na webové stránky

9  Objednávku zhotovení webových stránek zašlete Nutris - slečně Petře Valtrové  E-mail: petra.valtrova@centrum.czpetra.valtrova@centrum.cz  telefon: +420 603 500 571  www.nutris.net


Stáhnout ppt " Webové stránky v dnešní době představují nejlevnější a nejúčinnější formu seriózní reklamy pro poradce!  Dejte o sobě vědět! A o tom, co umíte!  Možnost."

Podobné prezentace


Reklamy Google