Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dobrý den, vítejte ve firmě

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dobrý den, vítejte ve firmě"— Transkript prezentace:

1 Dobrý den, vítejte ve firmě
MiPa Michal Pařízek, výroba plastových jímek a bazénů Janáčkovo nábř. 9/84, Praha 5, IČ: , DIČ: Tel provozovna Okrouhlo 173

2 MiPa Michal Pařízek, výroba plastových jímek a bazénů Janáčkovo nábř. 9/84, Praha 5, IČ: Nyní budete stručně seznámeni s možným postupem výstavby zahradního bazénu tak, jak jej provádí naše firma.

3 MiPa Michal Pařízek, výroba plastových jímek a bazénů Janáčkovo nábř. 9/84, Praha 5, IČ: Výstavba začíná výkopovými pracemi na pozemku. Výkop se provádí ve tvaru budoucího bazénu s rozměry o 40 cm většími než je vlastní bazén.

4 MiPa Michal Pařízek, výroba plastových jímek a bazénů Janáčkovo nábř. 9/84, Praha 5, IČ: V případě, že technologie nebude uložena v domě, je nutno vykopat základy pro uložení šachty na technologii.

5 MiPa Michal Pařízek, výroba plastových jímek a bazénů Janáčkovo nábř. 9/84, Praha 5, IČ: Stavba pokračuje armovanou betonáží dna bazénu. Přesnost betonáže nutno dodržet v rozmezí 1 cm na 5m.

6 MiPa Michal Pařízek, výroba plastových jímek a bazénů Janáčkovo nábř. 9/84, Praha 5, IČ: Na zatvrdlý beton poklademe vrstvu extrudovaného polystyrenu tl. 2-4 cm.

7 MiPa Michal Pařízek, výroba plastových jímek a bazénů Janáčkovo nábř. 9/84, Praha 5, IČ: Do takto připraveného lože se vsadí bazén, který je již osazen svou částí technologie (protiproud, trysky, světlo, skimer).

8 MiPa Michal Pařízek, výroba plastových jímek a bazénů Janáčkovo nábř. 9/84, Praha 5, IČ: Následuje obložení stěn bazénu extrudovaným polystyrenem a připojení technologie.

9 MiPa Michal Pařízek, výroba plastových jímek a bazénů Janáčkovo nábř. 9/84, Praha 5, IČ: Dalším krokem je vnitřní a vnější zajištění dřevenými vzpěrami a za postupného dopouštění vody o cca 15 cm vyšším než je beton se provede betonáž obvodu suchým nebo zavlhlým betonem.

10 MiPa Michal Pařízek, výroba plastových jímek a bazénů Janáčkovo nábř. 9/84, Praha 5, IČ: Tímto končí první fáze výstavby a začíná druhá spočívající v úpravě okolí bazénu – vybudování dlažeb a obkladů.

11 MiPa Michal Pařízek, výroba plastových jímek a bazénů Janáčkovo nábř. 9/84, Praha 5, IČ: V tomto případě jsou jako ztracené bednění použity prolévací tvárnice na betonovém základě.

12 MiPa Po kompletním obezdění se zbývající prostor vylije betonem.
Michal Pařízek, výroba plastových jímek a bazénů Janáčkovo nábř. 9/84, Praha 5, IČ: Po kompletním obezdění se zbývající prostor vylije betonem.

13 MiPa Michal Pařízek, výroba plastových jímek a bazénů Janáčkovo nábř. 9/84, Praha 5, IČ: Nalepením obkladu popř. dlažby je ukončena druhá fáze výstavby a může se přistoupit ke třetí fázi – montáž zastřešení.

14 MiPa Montáž zastřešení začíná přišroubováním vodících kolejnic.
Michal Pařízek, výroba plastových jímek a bazénů Janáčkovo nábř. 9/84, Praha 5, IČ: Montáž zastřešení začíná přišroubováním vodících kolejnic.

15 MiPa Michal Pařízek, výroba plastových jímek a bazénů Janáčkovo nábř. 9/84, Praha 5, IČ: Pak již stačí nasunout střešní segmenty a osadit přední a zadní čelo.

16 MiPa Tímto končí třetí fáze výstavby a bazén je připraven k užívání.
Michal Pařízek, výroba plastových jímek a bazénů Janáčkovo nábř. 9/84, Praha 5, IČ: Tímto končí třetí fáze výstavby a bazén je připraven k užívání.

17 MiPa Michal Pařízek, výroba plastových jímek a bazénů Janáčkovo nábř. 9/84, Praha 5, IČ: Kromě dodávky a montáže vlastního bazénu Vám naše firma samozřejmě dodá i kompletní technologii dle Vašeho výběru, počínaje filtrační jednotkou a konče bezúdržbovou úpravou vody.

18 MiPa Michal Pařízek, výroba plastových jímek a bazénů Janáčkovo nábř. 9/84, Praha 5, IČ: Naše firma provádí též dodávky a montáž vnitřních bazénů, popř. bazénů nestandardních tvarů.

19 MiPa Michal Pařízek, výroba plastových jímek a bazénů Janáčkovo nábř. 9/84, Praha 5, IČ: Na všechny Naše výrobky máme „Stavební technické osvědčení“ a „Certifikaci výrobku“ vydanou TZÚS Praha s.p.

20 MiPa Michal Pařízek, výroba plastových jímek a bazénů Janáčkovo nábř. 9/84, Praha 5, IČ: Naše firma Vám tímto děkuje za Váš čas a těší se na další spolupráci. MiPa Tel:


Stáhnout ppt "Dobrý den, vítejte ve firmě"

Podobné prezentace


Reklamy Google