Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Autorizovaný servis pro:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Autorizovaný servis pro:"— Transkript prezentace:

1 Autorizovaný servis pro:
Strojírenská 2298, Brandýs nad Labem Tel: Servis: , Náhradní díly: , Autorizovaný servis pro: opravy komunální techniky pro sběr domovního odpadu opravy návěsů a přívěsů opravy samosběrů SCARAB Prodej náhradních dílů a doplňků. Výkup a prodej použité techniky. Pronájem vozidel pro sběr odpadu. Prodej dopravní techniky.

2 Opravujeme vyklapěče:
nástavby: METACO BOBR ( BSS ) ZOELLER HALLER FAUN MUT SCHÖRLING ROSS ROCA Opravujeme vyklapěče: METACO ZOELLER OTTO Schneider

3 U komunálních nástaveb zajišťujeme:
Generální opravy nástaveb včetně pískování a lakové úpravy. Opravy a výměny mechanických částí nástavby: dráhy posuvné desky sběrné vany zadního víka podlahy sběrné nádrže rámů nástavby výměny nosníků a příček dalších částí nástavby podle rozsahu poškození Opravy a kompletní výměny elektroinstalací nástavby. Kompletní opravy hydraulických částí. Výměny komunálních nástaveb. Dodatečnou montáž kamerových systémů. Převzetí a předání opravy u zákazníka.

4 U vyklapěčů zajišťujeme:
Generální opravy včetně pískování a lakové úpravy. Opravy a výměny poškozených mechanických částí. Výměny čepů a ložisek. Opravy hydrauliky.

5 U návěsů a přívěsů zajišťujeme:
Generální opravy. Opravy po haváriích. Opravy ABS a EBS ( HALDEX, WABCO ) Servis náprav - BPW, SAF, HENDRICKSON, ROR, GIGANT výměna brzdových obložení a destiček výměna brzdových bubnů a kotoučů výměna brzdových pák a klíčů včetně uložení seřízení brzdových tlaků Dodatečná montáž shrnovací střechy na návěsy, přívěsy a nákladní vozidla. Opravy a výměny elektrických a vzduchových instalací. Pískování a lakovou úpravu vozidel.

6 U samosběrů SCARAB zajišťujeme:
Záruční a pozáruční opravy Zámečnické a mechanické opravy. Opravy vzduchových, hydraulických a elektrických okruhů. Pískování a lakovou úpravu nástavby.

7 Dále nabízíme: Pronájem neděleného univerzálního vyklapěče UV 26 pro sběr nádob ( 110Lt, 120Lt, 240Lt, 1100Lt, ). Pronájem vozidel pro sběr komunálního odpadu s děleným vyklapěčem ZOELLER.

8 Dále nabízíme prodej dopravní techniky:
Kontejnerové přívěsy HÜFFERMANN Pro zajištění kontejnerové přepravy Vám můžeme nabídnout dodávku nových přívěsů od specializovaného německého výrobce HÜFFERMANN Transportsysteme. Podle požadavku na celkovou hmotnost je možné dodat přívěsy dvounápravové nebo třínápravové. V nabídce jsou zastoupeny přívěsy pro přepravu abroll kontejnerů délky 5 až 7 metrů podle normy DIN 30722, nebo i přívěsy univerzální pro přepravu obou typů kontejnerů, tzn. abroll+vanové. Na tyto přívěsy zajišťujeme také servis a náhradní díly. Vysoká konstrukční a technická úroveň přívěsu, včetně propracování každého detailu je výsledkem dlouholetých zkušeností jednoho z největších výrobců speciálních přívěsů v Evropě.

9 Další služby Bezplatné prohlídky techniky přímo u zákazníka.
Zpracování nezávazné cenové kalkulace opravy. Bezplatné periodické kontroly techniky dle plánu zákazníka ( 2 x v roce ). Dlouhodobé smlouvy s výhodnou hodinovou sazbou a slevou na materiál. Zámečnická výroba. Svářečské práce ( včetně nerezu a hliníkových materiálů ).

10 Prodej náhradních dílů: originální i ostatní náhradní díly
Komunální nástavby Veškeré náhradní díly pro komunální nástavby. Veškeré díly pro vyklapěče. Doprodej náhradních dílů pro rotační nástavby BOBR ROTT ( KUKA ). Samosběry Náhradní díly pro zametače. Návěsy a přívěsy Náhradní díly firem WABCO, HALDEX, díly na nápravy SAF, BPW, RABA, ROR, HENDRICKSON, Díly pro karoserie: - Bočnice - Přední čela - Zadní vrata (i zakázková výroba) - Plachtové konstrukce, plachty - Shrnovací střechy Doplňky - Kosmetické přípravky - Žárovky - Upínací kurty, soudky na vodu

11 KONTAKT: SERVIS-CENTRUM CZ s. r. o. Strojírenská 2298 Brandýs nad Labem Telefon / fax: Servis: , Náhradní díly: ,

12 MAPA


Stáhnout ppt "Autorizovaný servis pro:"

Podobné prezentace


Reklamy Google