FARO 6300 L / FARO 8000 L V e l k o o b j e m o v é s a m o s b ě r a c í v o z y p r o s k l i z e ň s e n a a s l á m y.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Širokozáběrové diskové žací kombinace NOVACAT X8 / ED / RC / collector
Advertisements

Širokozáběrový čtyřrotorový středový shrnovač
Pneumatické secí stroje s čelním zásobníkem
FYZIKA 8.Ročník Práce 01 – MECHANICKÁ PRÁCE.
VELKÝ ZÁB Ě R S Č ISTOU SKLIZNÍ! Š i r o k o z á b ě r o v é d v o u r o t o r o v é s t ř e d o v é s h r n o v a č e TOP 852 / 972 S - line.
Sklízecí řezačky.
Zkoušení asfaltových směsí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
P R E Z E N T A C E Auto Salač s.r.o.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Univerzální secí stroj TERRASEM C
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
P Ř I R O Z E N É S U Š E N Í Ř E Z I V A
Tato prezentace byla vytvořena
Mechanické secí stroje s botkou DualDisc
Název operačního programu:
Konstruování s podporou počítačů I Projekt: Osmikolo Projekt: Osmikolo Vypracoval: Petr Hronza Vedoucí práce: Ing. Pavel Vrecion Vedoucí práce: Ing. Pavel.
JUMBO L combiline.
První – učebního oboru „Mechanik opravář motorových vozidel
Secí stroj s přihnojováním TERRASEM fertilizer
ZAHRADNÍ SEKAČKY DRUPOL
Radializace Nový Smokovec, září 2011.
Univerzální vozy pro sklizeň senáže, sena, slámy a odvoz kukuřice
Velkoobjemové vozy pro sklizeň senáže, sena, slámy a odvoz kukuřice
Jednorotorové nesené stranové shrnovače
Nesené diskové žací stroje se sníženou hmotností
EUROTOP 620 / 701 / 771 / 881 D v o u r o t o r o v é s t ř e d o v é s h r n o v a č e Šetrná manipulace s minimálním zne č išt ě ním píce! Tvorba pravidelného.
NOVACAT 261 / 301 / 351 F alpha-motion
U n i v e r z á l n í v o z y p r o s k l i z e ň s e n á ž e, s e n a, s l á m y a o d v o z k u k u ř i c e EUROPROFI 4000 / 4500 / 5000.
Š i r o k o z á b ě r o v é n e s e n é d i s k o v é ž a c í s t r o j e NOVACAT 402 / 442 H VÝROBA KRMIV S NÍZKÝMI NÁKLADY!
Univerzální secí stroj TERRASEM R 7 pracovních orgánů a maximální přítlak na botku 120 kg pro kvalitní přípravu a setí dle podmínek a zvolené technologie!
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Strojírenství Stavba a provoz strojů Brzdy ST27 Ing. Michal Jelínek.
s dopravní infrastrukturou
Mechanické secí stroje Kvalitní uložení osiva pro kvalitní sklizeň!
Tato prezentace byla vytvořena
Rozvody dvoudobých a čtyřdobých motorů
TLOUŠŤKOVAČKA.
Produktová prezentace
Vypočítej 1. Hmotnost tanku je 38 t. Celková styková plocha pásů se zemí je 490 dm2. Jaký tlak způsobuje tank na vodorovnou plochu? 2. Jaký tlak způsobuje.
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. a 3. Téma: Pěstování rostlin
EUROTOP 421 / 461 A S minimální energetickou náro č ností! J e d n o r o t o r o v é t a ž e n é s t r a n o v é s h r n o v a č e.
Dvourotorové stranové shrnovače
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
ATEA PRAHA s.r.o. PELETIZAČNÍ LINKA LSP
ŠIROKOZÁB Ě ROVÉ Ž ACÍ KOMBINACE NOVADISC 730 / 900 Malá energetická náročnost.
Charakteristiky provozu trolejbusové dopravy
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Všestranně využitelný stroj
Zpracoval Ing. Jan Weiser Optimální naložení kontejneru ISO 1C.
TRAMVAJOVÉ SBĚRAČE. Typy sběračů Schunk Základní typy tramvajových sběračů Sběrače SBE pružinový zvedací mechanismus elektricky izolovaný spouštěcí motorový.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Pohyb jednotlivého vozidla a brzdění Předmět: Teorie dopravy Ing. František Lachnit,
 Dvoudisková botka s přesazenými disky  Disky s průměrem 380 mm a šířkou 3 mm  Dvouřadé kuličkové ložisko  Bezúdržbové uložení disků  Ochrana disků.
Univerzální vozy pro sklizeň senáže, sena, slámy a odvoz kukuřice
JUMBO L combiline.
RBC070/1 011 – robotický vysavač robo.com3
RBC040/1 011 – robotický vysavač robo.com3
RBC – robotický vysavač robo.com3
PROVĚRKY Převody jednotek (délka, obsah, objem, hmotnost, čas)
Dvourotorové středové shrnovače
Nesený diskový žací stroj se shazováním řádků šnekovým dopravníkem
NESENÉ PLUHY SERVO 35 S VYROBENO VE VODŇANECH.
Dvourotorové středové shrnovače
NESENÉ PLUHY SERVO 45 M VYROBENO VE VODŇANECH.
Čtyř, šesti a osmirotorové obraceče HIT
RBT – robotický vysavač KYROS
BWM 1410PHO7/1-S -40% Předem plněná automatická pračka Bianca
DXOA44 38AHC3/2-S Předem plněná automatická pračka SLIM Dynamic Next Advance Technologie All In One a One Touch, dotykový displej, pára, invertorový motor.
Transkript prezentace:

FARO 6300 L / FARO 8000 L V e l k o o b j e m o v é s a m o s b ě r a c í v o z y p r o s k l i z e ň s e n a a s l á m y

FARO 6300 L8000 L Celková délka - mm Celková šířka - mm Celková výška - mm Výška ložného prostoru - mm 1250 Rozměry ložné plochy - mm 7730 x 2100 Objem ložného prostoru - m³ Objem ložného prostoru (DIN) - m³ 38,546 Hmotnost - kg Celková hmotnost - kg FARO 6300 L / FARO 8000 L Velkoobjemový samosběrací vůz s minimálními nároky na údržbu a příkon traktoru!

FARO – sběrač, vkládací rotor ŘŘ ízený sběrač s šířkou 1,85 m s vodící dráhou na obou stranách. Prsty jsou v místě dotyku s pozemkem po směru jízdy (minimální zatížení prstů i znečištění píce). PP odélný i příčný výkyv sběrače pro kvalitní kopírování nerovností. SS běrač s 6-ti řadami prstů uložených v tvarovaném nosníku. VV kládací váleček a výkyvnými a výškově nastavitelnými opěrnými koly. JJ ednostranný širokoúhlý kloubový hřídel (1000 ot./min.) s vačkovou spojkou proti přetížení (1400 Nm). MM alá vzdálenost mezi prsty sběrače a válce pro eliminaci zacpání válce. RR otor o průměru 750 mm se 7 řadami hvězdic uspořádanými do spirály.

FARO – ř ezací ústrojí  6 nožů s roztečí 21 cm.  Nonstop jištění každého nože na dvou místech.  Maximální výkyv nože 13 cm.  Konstantní spouštěcí síla bez ohledu, kde se na noži vyskytne cizí těleso.  Automatické zaklopení nože do pracovní polohy.

FARO – n ástavba VV ysoce dimenzovaný rám profilu C 220x70x50x5 mm. ŠŠ roubovaný rám pro eliminaci zatížení na krut a ohyb s jemnými závity. HH ustě uspořádané sloupky. SS tropní profily pro maximální využití ložného prostoru a eliminaci ztrát úletem. AA utomatika plnění (2 čidla) i vyprazdňování.

FARO – d opravník, podvozek  Spolehlivé a rychlé vyprázdnění vozu.  2 páry řetězů podlahového dopravníku s hustě uspořádanými příčníky.  Nastavitelná rychlost podlahového dopravníku.  Odpružená tandemová náprava, vahadlové uchycení náprava pro lepší jízdní vlastnosti a účinnost brzd, blatník.  Dvouokruhové vzduchové brzdy s regulátorem ALB.  Pneumatiky 500/  Širší rozchod náprav 1950 mm na přání.

FARO – ovládací panel Direct Control FARO – ovládací panel Direct Control

FARO – NÁHRADNÍ DÍLY FARO – NÁHRADNÍ DÍLY

FARO 8000 L – u živatelé Ing. Vladimír Halík, ZD Velká Losenice

FARO 8000 L – u živatelé Ing. Karlík – mechanizátor v SPD Veselé sa netají spokojnosťou 3 samozberacích vozov FARO 8000 L, s ktorými ročne zozbierajú slamu z plochy cca 900 ha. Veľmi spokojný je aj so šírkou zberača, ktorý dokáže zbierať materiál aj z nových kombajnov, ktoré tvoria širšie riadky. V SPD Veselé agregujú samozberacie vozy FARO 8000 L aj so starším Zetorom , ktorý bezproblémovo zvláda zber. Ing. Karlík, mechanizátor v SPD Veselé

FARO 8000 L – u živatelé Veľmi dobre sa osvedčili 4 samozberacie vozy FARO 8000 L, ktoré dokážu veľmi rýchlo zbierať slamu i seno, čo v súčasnosti považujeme za veľmi dôležité z hľadiska nestabilného počasia. Pri samozberacích vozoch FARO hodnotíme veľmi dobre zberacie a vkladacie ústrojenstvo, ktoré dokáže zberať materiál aj pri vyšších pracovných rýchlostiach čo zvyšuje výkonnosť celej linky. Jeden samozberací voz FARO 8000 L, nahradil v spoločnosti Agropartner 3 staré samozberacie vozy NV Vladimír Bachor, Agropartner Plavecké Podhradie

Ú s p ě š n e j š í s f i r m o u P Ö T T I N G E R ! D ě k u j e m e z a p o z o r n o s t.