Kreativní materiál pro vedoucí EXIT klubů Kreativní materiál Proč vznikl? Na základě zkušenosti vedoucíchNa základě zkušenosti vedoucích STEREOTIP –

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kreativní centrum Brno
Advertisements

Jak vybudovat úspěšný webový portál?
Příběh ZKUŠENÉHO ???? podnikatele
Z malé do Nemalé jak získat investora Ondřej Tomek ex Centrum.cz.
Teď do Česka přišel crowdfunding. Princip crowdfundingu (skupinového financování) 1. Máte skvělý nápad, chybí vám ale peníze. Zaregistrujte.
Reg. č. CZ.1.07/1.2.00/ od do
Výuka Excelu: posloupnosti Co to vlastně jsou posloupnosti? Jednoduše řečeno posloupnosti jsou jakési ulehčeni od zbytečné práce a unavené ruky Existuje.
 pomocná ruka vašeho sboru! Společně dokážeme více!
Vedoucí práce a první programátor: David Vurbs Druhý programátor: Dominik Walta Tvůrce dokumentace: Adam Novák, Prezentátor: David Malát 2012/2013.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo:Marek Halfar.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Nicole.
Jak na úspěšné projekty Ivana Brabcová
1 Úvodní snímek slouží pro počáteční orientaci a jako návěští pro hypertextové odkazy. Při použití jako předlohy jej uživatel odstraní.
Jiří Hlavenka Ecommerce forum Brno, Jenom ten sex tam chybí.
Diskuse Všeobecná pravidla Cílová skupina, pro kterou je diskuse určena? prostředí, uspořádání židlí, osvětlení, vhodná teplota nepřetahovat.
Univerzitní křesťanské hnutí Představení Univerzitní křesťanské hnutí UKH je součástí IFES (International Fellowship of Evangelical Students)– Mezinárodního.
Jak zvěstovat evangelium Obrněné Boží vojsko
Jak vést diskuzi Zásady – rady - nebezpečí Výhody diskuze Společné dopracování se výsledku Společné dopracování se výsledku Odstranění pochybností a.
Dominikánské misie Martin Rosenbaum. To jsou oni.
Jak pozvat lidi, aby přišli na EXIT klub? Pozvání lidí pozvání je jeden z nejnáročnějších úkolůpozvání je jeden z nejnáročnějších úkolů začátky jsou.
FANATICOS Za Slovácko navždy bije naše srdce modrobílé!
Místo modlitby Centrum pro katechezi Olomouc 2013.
Žádná skupinová cvičení :) :(. :) :( Věříme, že když si na sebe najdete čas, potřebujete si popovídat a dobře se najíst. Kurz je neziskový, takže to hlavní,
EXIT Klub na vlastní kůži Budete potřebovat: 1.Nový Zákon a Žalmy 2.Diskusní materiál EXIT316 MISE Střetnutí (viz. Úvodní stránka prezentace)
Služebníci modlitby Centrum pro katechezi Olomouc, 2014.
Kreativní prvky ve vzdělávání proti násilí a nenávisti (multikulturní výchova) , Marianna Sršňová.
Doporučený postup výběru externí inkasní agentury
Vyrobilo centrum pro katechezi v Olomouci Vše je snadné, když Bohu uvěříme a když mu řekneme: „Zde jsem, Pane.“ Vyrobilo centrum pro katechezi v.
JAK NAPSAT ŽIVOTOPIS.
Inspirace ke zvěstování od ranné církve – aneb jak se s tak malým vybavením dá tolik získat???
Deinstitucionalizace... Deinstitucionalizace pobytových sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením Závěrečná konference k individuálnímu projektu.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Jiří Valeš.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Jaroslav.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Jaroslav.
1. Jméno Ježíš nevybledne, | nezmaří je času shon, | jménu jeho, věků Krále, | ať zní věčné chvály tón. | Poselstvím je mladým, starým, | novým raší životem,
Neviditelná realita – cesta k záchraně Vyškov, Viktor Baláž.
Základní informace k projektu Zapiš se do dějin Jakub Kočí, Klára Ludvíková Letní semestr 2015.
Centrum pro katechezi v Olomouci 2014 Foto:morguefile.com.
Konverzace: Popište někoho!. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
FunWorld Váš svět zábavy. Inspirace V dnešním uspěchaném světě každý vyhledává úplně všechno pomocí internetu. Snaží se všechno najít co nejrychleji.
Profi Gamer ● 1. Úvod ● 2. Něco o nás ● 3. Web ● 4. Cheaty ● 5. Návody ● 6. Hry ● 7. Jak se stát profi. hráčem ● 8. Herní kluby ● 9. Jak vytvořit hru ●
Psát není tak složité, aneb pojďte s námi tvořit Metodický portál.
Sebevědomí Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Sebevědomí staví.
SUPERVIZE z Jak se učit ze zkušenosti svého týmu? Mgr. et Mgr. Veronika Víchová CACIO 8.září 2016
Místní Akční Plán vzdělávání na Mnichovohradišťsku.
Content marketing Hripsime Zohrabyan
Expertní dobrovolnictví
Komunikační a prezentační dovednosti / C2b
Zástupce ředitele aneb život mezi mlýnskými kameny
KOUČOVÁNÍ jako nástroj pro ROZVOJ ZMĚN POSTOJŮ A CHOVÁNÍ Jak vybírat kouče ??? Tim Šlapák Akreditovaný profesionální kouč ČAKO Acredited Senior Practitioner.
Jitka Altmanová vedoucí Centra podpory náhradní rodinné péče.
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
VIRTUÁLNÍ HOSPITACE Autentické videozáznamy vyučovacích hodin
S knížkou do života – BOOKSTART
Jak na články? Regionální konference 2009 Jan Šperl
S knížkou do života – BOOKSTART
Metodika Adopčního centra Průvodce pro práci s osvojitelskou rodinou
DESIGNOVÉ MYŠLENÍ Tento projekt byl financován za podpory Evropské komise. Podpora Evropské komise při vypracování této publikace neznamená, že se Komise.
VELETRH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ 2015 | ZAČNI S NEZISKOVKOU
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
náhradní rodinné péče II setkání zástupců KÚ OSPOD a NNO
TÉMA: Církev mluví srozumitelně a je misijně otevřená
Mgr. Veronika Dembická, DiS.
Julie Kadlecová ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Obecní úřad Hošťálková
Volba povolání / střední školy
SOCIÁLNÍ SÍTĚ JAKO PARTNER PRO NEZISKOVKY Gabriela Sedláčková
Transkript prezentace:

Kreativní materiál pro vedoucí EXIT klubů

Kreativní materiál Proč vznikl? Na základě zkušenosti vedoucíchNa základě zkušenosti vedoucích STEREOTIP – nebezpečí pro dobře nastartované EXIT klubySTEREOTIP – nebezpečí pro dobře nastartované EXIT kluby Pomoc vedoucím, jak udělat klub zajímavýPomoc vedoucím, jak udělat klub zajímavý

Kreativní materiál Co v něm najdete? Nápady jak udělat setkání zajímaváNápady jak udělat setkání zajímavá Jak udělat EXIT víkendovkuJak udělat EXIT víkendovku Jak říct svědectví (osobní příběh) + modlitba spaseníJak říct svědectví (osobní příběh) + modlitba spasení

Kreativní materiál Struktura materiálu: AtmosféraAtmosféra AkceAkce HydeparkHydepark AnketaAnketa DownloadDownload MovieMovie DuchovněDuchovně LokalitaLokalita

Kreativní materiál Jak jej používat? Je pro vaši inspiraci, není to doslovný návod, každý klub má svá specifikaJe pro vaši inspiraci, není to doslovný návod, každý klub má svá specifika Vybírejte, nesnažte se použít všeVybírejte, nesnažte se použít vše Přinášejte své nápady!!!Přinášejte své nápady!!!

Kreativní materiál Jak jej používat? Je pro vaši inspiraci, není to doslovný návod, každý klub má svá specifikaJe pro vaši inspiraci, není to doslovný návod, každý klub má svá specifika Vybírejte, nesnažte se použít všeVybírejte, nesnažte se použít vše Přinášejte své nápady!!!Přinášejte své nápady!!!

Kreativní materiál Několik chyb  Smazány verše při korekturáchSmazány verše při korekturách

Osobní svědectví

Modlitba spasení