Základní pou č ky Použijte podle svého uváženíPoužijte podle svého uvážení.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Změň, co změnit můžeš, ostatní nech být..
Advertisements

 (asi 1250 – 24. srpna 1290)  nejvýznamn ě jší p ř edstavitel krumlovské v ě tve č eského šlechtického rodu Vítkovc ů  druhorozený syn Budivoje z Krumlova.
POHYB CO JE VLASTN Ě POHYB A JAKÉ MÁ VLASTNOSTI. CO JE TEDY VLASTNĚ POHYB?  POHYB JE D Ě J, P Ř I KTERÉM T Ě LESO M Ě NÍ SVOJI POLOHU V ŮČ I JINÉMU T.
Trhlina ve džbánu.
Na téma: Jak ovlivňuje můj život současná technika.

Krátký film TRUTNOV a.s. Uvádí.
LÁSKA.
Úvod Tuning obrázky LOGAN AT Č lánek o tuningu BMW O Motorech Co pat ř í k tuningu Odkazy.
Co napsat do pisku Co vytesat do kamene.
Kup si psa !!!. Jestli chceš někoho, kdo ti přinese noviny bez toho, aby předtím ukradl sportovní přílohu...
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
SHODA PŘÍSUDKU S PODMĚTEM
Žena (návod pro muže).
Pica pica Straka obecná.
Ž ivot je škola Dostal jsi t ě lo. M ůž eš je mít rád nebo nenávid ě t, ale je tvou jedinou jistotou, ž e je budeš mít a ž do konce ž ivota.
N ORMÁLNÍ JE NEKOU Ř IT Ž ALOUDÍKOVÁ, I., H RUBÁ, D. P D F A LF MU BRNO Výchova ke zdravému životnímu stylu a nekuřáctví na I.stupni ZŠ.
Typografie formální úprava
Č ím se zabývám ve volném č ase Já se ráda ve volném č ase zabývám tím, ž e kreslím na malí ř ském stojanu, hraju na po č íta č i a ráda chodím na krou.
 Rybá ř  U č itelka  Policista  Zedník  Bankovní ú ř edník  ICT technik  Uklíze č ka  …
Jsou v ž ivot ě chvíle, kdy nám p ř ítomnost druhého velmi chybí, a stále by jsme jej cht ě li mít p ř i sob ě.
Doufám, že mi ho pošleš zpátky! Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !!
Automatická presentace se zvukem
Prezentace o tom co nám FYZIKA dala a vzala
 O co se pokoušíme  Stav p ř i minulé minikonferenci  Jak jsme pokro č ili  Po č ítání fitness  Problémy, na které jsme narazili  O co se pokusíme.
Vypracoval: Kryštof Ko ň ák. Hlavní informace Nejvyšší bod: vrch Tele č ek (399 m.n. m.) Nejni ž ší bod: hladina Vltavy (177 m. n. m.) Historická zem.
Na výb ě r máte ze t ř í mo ž ností. Pokud se pro jednu z nich rozhodnete, naje ď te na ni šipkou myši a klikn ě te. Bude-li Vaše odpov ěď chybná, z ů.
Vyrobilo centrum pro katechezi samota, - bezradnost, - neví s kým bojuje, - neví proti č emu bojuje, - neví, jak má bojovat, - neví, co je jeho.
ˇ (H2O).  Voda je velmi č astým nám ě tem v um ě ní. Vyskytuje se tém ěř ve všech um ě leckých sférách….a ť u ž se jedná o fotografii, obrazy, hudbu.
 Typický osobní po č íta č m ůž eme rozd ě lit na t ř i č ásti:  Po č íta č ová sk ř í ň  Monitor  Další vstupn ě -výstupní za ř ízení (klávesnice,
Photo by Aneta Brožovská Present by Aneta Brožovská.
Hlásky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katka Nosková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do.
P ř íru č ka TRP Ě LIVOSTI Hudba: Songbird – Barbara Streisand.
-Dalším hr ů zostrašným místem je práv ě „uli č ka smrti“ -Pro č zrovna „uli č ka smrti“? -Šlo o to, ž e z podzemní místnosti vyšla nap ř. č ty řč.
ZŠ a MŠ Olšovec, p ř ísp. org. Autor : Helena Jordánová, Mgr. ZKOUŠÍM, BÁDÁM … Lidské t ě lo VY_32_INOVACE_7.
Dopravní značky.
Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !! Š ť astný p ř átelský týden !
M a y a A n g e l a a j e j í m o u d r á s l o v a K l i k e j.
Princip, na jakém pracuje tento p ř ísun financí je jednoduchý. Každý den sa na této stránce objevují reklamy. Po jejich p ř e č tení se registrovaným.
ZŠ a MŠ Olšovec, p ř ísp. org. Autor : Helena Jordánová, Mgr. ZKOUŠÍM, BÁDÁM … PTÁCI VY_32_INOVACE_10.
Dopis od Boha.
SPRÁVNÍ ORGÁNY OBCE Mgr. Michal Oblouk.
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Jméno autora: Mgr. Hana Bohá č ová Datum vytvo ř ení: Č íslo DUMu: VY_32_INOVACE_02_CJL_1 Ro č ník: III. Č eský jazyk a literatura Vzd ě lávací.
uuuuuuuuuuuuuuuu Zjistila jsem, ž e cokoliv se stane, jakkoliv zl é se to zd á - ž ivot jde d á l a z í tra to bude lep ší.
P ř íprava a pilotá ž vzd ě lávacích program ů (v č etn ě metodik) pro d ě ti a mláde ž zam ěř ených na rozvoj metod vzd ě lávání v oblasti rozvoje klí.
Ú ř ad vlády Č R Tereza Kunertová 2013 Evropský rok občanů.
Název školy: Základní škola a mate ř ská škola Doma ž lice, Msgre B. Staška 232, p ř ísp ě vková organizace Autor: Mgr. Dana Dufková Název : VY_12_INOVACE_28_Karel.
Hrátky s mapou Autor: Mgr. Ivana Tesařová. AnotaceObsahuje nám ě ty č inností pro práci s mapou, seznámení s m ěř ítkem, výroba vlastních u č ebních pom.
DO PODAT P Ř IHLÁŠKU NA SŠ  2 p ř ihlášky na dv ě SŠ  2 p ř ihlášky na 1 SŠ - dva obory – vzor vypln ě né p ř.
Vypracoval: TOMÁŠ ZBOŘIL SENZOMOTORICKÉ UČENÍ. U č ení je celo ž ivotní proces, který se neustále vyvíjí a zdokonaluje. Vyzna č uje se komplexností a.
Vypracovala Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mlado ň ovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Vlasta Fitzová Mgr Název DUM: VY_32_Inovace_ Slovní úlohy s přechodem přes 10 Název sady: Matematika 2.ročník.
DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_20_Disk slo ž ka Šablona č íslo: VII.Sada č íslo: 3.Po ř adové č íslo DUM: 20. Autor:Mgr. Milan Ž i ž ka.
Josef Procházka08 VKZ (Výchova ke zdraví) P08B0308P.
Nosorožec dvourohý  Nosorožec se jeden druhému spíš vyhýbají, proto spolu ani moc „nemluví“. Samci na sebe výhr ů žn ě funí nebo frkají. Zvuky, které.
Seznámení se s hláskami a jejich dělení
SLOVESA – PODMIŇOVACÍ ZPŮSOB
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jaroslav Bartl Číslo
VY 32 INOVACE 361.
Ano, rád bych, ale mám strach z přijímacích zkoušek z matiky! Ahoj!
Dobrý den, prosím a děkuji
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
Obědy ve Školní jídelně 5.A 2016/2017
Moudra s květinou.
VY_52_INOVACE_16_01_první pomoc krvácení
Malé povzbuzení pro chvíle volna
Naučil jsem se....
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
Transkript prezentace:

Základní pou č ky Použijte podle svého uváženíPoužijte podle svého uvážení

V tramvaji Nikdy nepoušt ě j nikoho sednout na své místo, odpo č ívej tak dlouho, jak to jde až budeš starý, pak už si nesedneš! Když st ř ílíš po revizorovi, dávej pozor, abys netrefil ř idi č e. Musel bys na své zastávce vyskakovat za jízdy. Nedávej si nohy na sedadlo, aby sis neušpinil boty. Nikdy nevíš, jaký prase tam sed ě lo.

V blázinci P ř i první návšt ě v ě se vždy slušn ě p ř edstav (nap ř. "Dobrý den, já jsem žárovka"). Pokud se ti na takovéto p ř edstavení dostane odpov ě di typu "T ě ší m ě, já jsem hromosvod!", z ř ejm ě jsi dosud nenarazil na léka ř e.Neskákej z okna, které má m ř íže.

V zam ě stnání Ř i ď se starým č eským p ř íslovím, že co m ů žeš ud ě lat dnes, odlož na pozít ř í a celý zít ř ek budeš mít volno. Neotravuj zam ě stnavatele domáháním se své výplaty. Má d ů ležit ě jší starosti. Uv ě dom si, že i když t ě nad ř ízený pošle do prdele, nesmíš opustit pracovišt ě. Inteligentní jedinci si mohou ud ě lat obrázek o tom, kde že se ta prdel nachází.

Ve škole St ř ílet po u č iteli ze samopalu se pokládá za krajn ě nevychované. Když se nacvi č uje požární poplach, zapal se spolužáky alespo ň jednu u č ebnu. U č iteli tak ud ě láš radost, že t ě zachránil p ř ed uho ř ením (ovšem pouze za p ř edpokladu, že se mu to skute č n ě poda ř í). P ř i hodinách n ě meckého jazyka nehajluj!

V televizi Když už t ě jednou pozvou do televize, využij toho a zamávej mám ě. Nikdy neplivej do kamery, byl bys špatn ě vid ě t. Jsi-li v p ř ímém p ř enosu, nikdy ne ř íkej moderátorce, že má velký kozy.

Mezi bezdomovci Zpívání č eské hymny by vzhledem k jejímu obsahu mohlo být považováno za provokaci. Pozor na to! V zim ě si neple ť bezdomovce se sn ě hulákem. Pokud bys mu totiž cht ě l dávat místo nosu mrkev, mohl by se urazit. I kdyby ses jednou stal bezdomovcem, nikdy nežer zbytky chleba ze zem ě to tam hodný lidi házej pták ů m a ne tob ě.

U po č íta č e Nemla ť do klávesnice. Tu to nebolí. Mla ť rad ě ji mladšího bratra (u staršího si to dob ř e rozmysli). Lé č ení po č íta č ových vir ů penicilinem zhoršuje vztahy mezi po č íta č em a uživatelem. P ř íkaz formát c: používej č asto, ale nikdy ne na svém po č íta č i.

Na st ř eše Pro zdravení nízko letících letadel je slušné použít znakovou ř e č. Pokud sout ě žíš s holubem, jestli poflušeš víc lidí než on posere, nezapome ň v zápalu boje na to, že nemáš k ř ídla. Rupne-li ti v bedn ě a budeš chtít prozkoumat komín, nelez hlavou nap ř ed.