Certifikační značky a loga na obalech produktů Vision

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
Advertisements

Řízení jakosti výrobků ve společnosti TESCOMA s.r.o.
BEZPEČNOST KRMIV Pojmy
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Ekolabeling.
SOCIÁLNÍ EKONOMIKA SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ
Služby jako fenomén dnešní doby. Úloha služeb Rozvoj terciéru Podniky obohacují svou nabídku o doprovodné služby Servis je něco více než jen dodávka Společnost.
Elektronický podpis.
SYSTÉMY A CHARAKTERISTIKY ZEMĚDĚLSKÉ PRODUKCE
 Význam inovací pro rozvoj společnosti  Postavení ČSVTS v inovacích  Dosavadní zkušenosti v této oblasti.
Další prostředky spotřebitelské orientace I.
Kodex řízení evropské akvakultury FEAP. EIFAC – evropská komise pro sladkovodní rybářství (FAO) FEAP – federace evropských chovatelů ryb –( Federation.
Není značka jako značka
Kontrola potravin Legislativa, bezpečnost, kontrolní orgány, standardy řetězců, sanitace, hygiena.
NÁZEV: Udržitelné stavebnictví a průmysl Přednášející KAM Sika CZ Vedoucí PS 12 v Czech BCSD FOTO.
Systémový přístup k ochraně životního prostředí- 2. část František Janecký TTZO
Státní Rostlinolékařská Správa Ztracená 1099/10, Praha 6 Telefon: Fax: V Brně dne.
ARMOR Tiskové kazety nové generace. Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních.
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Právo na informace o životním prostředí.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽIVOČIŠNÉ VÝROBY, v.v.i. Praha Uhříněves.
Podnikatelské prostředí: Makroprostředí
Ing. Jaroslav Prachař Dětská obuv a značka kvality CZECH MADE.
Technická normalizace v České republice 1.Tvorba českých technických norem 2.Mezinárodní spolupráce 3.Postavení českých technických norem.
Akreditační systém v ČR – kvalita produktů IT
1 Nová značka kvality: Bezpečnost dětských hřišť a sportovišť Libor Dupal.
Biopotraviny ve školním stravování
11. odborný seminář PROKOS listopadu Vstup francouzských značek na český trh – hledání partnerů – veletrh BIOSTYL 2008 Obchodní oddělení Francouzského.
PROJEKT R E G M E T TEMPLATE DOPORUČENÍ PRO SPRÁVNOU LEGISLATIVNÍ PRAXI Z HLEDISKA METROLOGIE.
Kvalita potravin, příležitost pro české produkty
KVALITA VÝROBY UČEBNICE STR hodina.
Systém managementu jakosti QMS
Bio není jenom zrní.
Evropské správní právo
Společenská odpovědnost organizací
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 34Číslo.
Konference „Inovace a technologie v rozvoji regionů“ Inovace a marketingový výzkum Duben 2004 / Příspěvek v diskusi / RNDr. Tomáš Raiter / obchodní ředitel,
Zajištění bezpečnosti potravin v České republice
6. Systém práva a jednotlivá právní odvětví
Management jakosti jako úhelný kámen provozu klinické laboratoře
1 Seminář – Dětská obuv Český normalizační institut Czech Standards Institute Dětská obuv a technické normy Eva Štejfová Český normalizační institut.
Novela zákona o elektronickém podpisu Předmět úpravy novely zákona Obsah prezentace  Dosažení kompatibility se Směrnicí 1999/93/ES:  uznávání.
Zkušenosti ze zavedení systému řízení bezpečnosti informací ve shodě s ISO a ISO na Ministerstvu zdravotnictví ČR Ing. Fares Shima Ing. Fares.
S Q A S (Safety and Quality Assessment System)
Kontrola a certifikace v ekologickém zemědělství
Strategický partner & Arkopharma má na francouzském farmaceutickém trhu klíčovou pozici Arkopharma – jeden z hlavních evropských farmaceutických koncernů.
Systém řízení kvality.
Systém řízení moderního podniku Management system of modern company
Eco-Responsible Solutions to Protect the Environment.
Inovace bakalářského studijního oboru Aplikovaná chemie CZ.1.07/2.2.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
POŽADAVKY NA SYSTÉM MANAGEMENTU – VOLBA STANDARDŮ
HACCP.
EKOINKUBÁTOR PODNIKOVÁ EKONOMIKA ENVIRONMENTÁLNÍ MANAGEMENT Ing. Eva Štěpánková ESF MU Katedra podnikového hospodářství
Právní režim nakládání s odpady
ZÁKLADNÍ DIREKTIVY, SMĚRNICE, NORMY V KOŽEDĚLNÉM OBORU PŘED A PO VSTUPU DO EU.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Regionální značka Jako ochranná známka Mgr. Ladislav Drobníček.
Proces akreditace a certifikace systémů managementu a produktů.
Anotace: Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Zbožíznalství, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Asociace dodavatelů montovaných domů Dokument národní kvality pro dřevostavby Zasedání odborné sekce Rady kvality ČR "Kvalita v průmyslu a stavebnictví",
JUDr. Ing. Robert Szurman ředitel odboru předseda Rady kvality ČR 8. Národní konference kvality ve veřejné správě, Praha Národní konference.
FIREMNÍ SPOLEČENSKÁ ODPOVĚDNOST SKUPINY ČEZ 5. prosince 2014 JUDr. Michaela Chaloupková, M B A člen představenstva ČEZ, a. s.
Evropská integrace Environmentální politika EU RNDr. Oldřich Hájek.
 Biopotraviny pocházejí z ekologického zemědělství.  Při jejich pěstování, produkci a výrobě je zakázáno používat chemické látky.  Geneticky modifikované.
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Společenská odpovědnost a školy
Skutečně zdravá jídelna Bohuslav Sedláček
Ekologická politika EU
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
ENVIRONMENTÁLNÍ MANAGEMENT
Výzvy digitální ekonomiky pro společnost
Transkript prezentace:

Certifikační značky a loga na obalech produktů Vision

Certifikační značky a loga uvedená na obalech produktů nejsou jen designové prvky. Jedná se o grafickou prezentaci výhod produktů a podnikové filozofie: nejvyšší kvalita výrobků, moderní výrobní technologie a vize sociálně odpovědné obchodní společnosti. Tyto symboly jsou chloubou společnosti

Obecně uznávané mezinárodní značky

GMP Certified Producer Mark — Mezinárodní standard GMP (Good Manufacturing Practice) - zahrnuje širokou škálu požadavků na výrobní podniky, které by měly splňovat. GMP pro farmaceutické společnosti určuje parametry každé fáze výroby. Všechny produkty Vision jsou vyráběny a certifikovány podle normy GMP.

ECOCERT Mark je nejpřísnější a nejprestižnější certifikační značka na světě pro výrobce bio kosmetiky. Ecocertifikáty jsou potvrzovány francouzským ministerstvem hospodářství, financí a průmyslu, a jsou upraveny příslušnými úřady a vnitrostátními právními předpisy.

ISO 22000 BUREAU VERITAS Certification Mark zahrnuje logo mezinárodní skupiny založené v roce 1828, která se specializuje na kontrolu, analýzy, audity a certifikace výrobků, infrastruktury a systémy řízení v souladu se zákonnými i nezávaznými normami. Bureau Veritas byla provedena certifikace základní produkce Vision podle ustanovení ISO 22000 standardu. Společnost Vision byla první, která tento certifikát získala pro svoji produkci biologicky aktivních doplňků stravy.

Ekologinis žemės ūkis je certifikát ochrany životního prostředí získané Švenčionių vaistažolės (SVF) továrny v Litvě. Certifikát zaručuje shodu se všemi požadavky na ekologickou produkci, zpracování, přepravu, skladování a použití dle směrnic Evropské unie No. 834/2007 a No. 889/2008.

DER GRÜNE PUNKT (Green Dot) mark je mezinárodní symbol označující podporu výrobce obalů pro další využití a recyklaci. Ochranná známka potvrzuje odhodlání společnosti chránit životního prostředí a podporovat tříděný sběr. Toto označení je také používáno pro obaly z materiálů, které jsou bezpečné pro spotřebitele a jsou zcela recyklovatelné.

LT-EKO-001 EU Agriculture Mark je jednotné označení Evropské unie uvedené na obalu biopotravin, které jsou zpracovány z rostlin vypěstovaných bez chemických hnojiv.

«Contains No GMO!» symbol ukazuje dobrovolnou certifikaci výrobců pokud jde o absenci geneticky modifikovaných organismů v produktech (GMO). Způsobilosti k používání ochranné známky na obalu výrobku se řídí místními zákony jednotlivých zemí a jejich regionů. Všechny výrobky Vision jsou kontrolovány na shodu s normami, díky tomu je možné zaručit, že v produktech Vision neexistují žádné geneticky zpracované rostliny.

Symboly použité technologie a ingrediencí

CRYO Cryogrinding Technology -196oC - tento symbol znamená, že pro přípravu výrobku byla použita technologie kryo-drcení = vymrazování vody z rostlin při nízké teplotě ( -196oC) v atmosféře tekutého dusíku. Tato technologie se používá při výrobě bio aktivních doplňků stravy Vision a umožňuje tak zachovat příznivé vlastnosti rostlinných složek, aniž by se zničila životodárná síla bylin.

5 Antioxidant Ingredients Mark - tato značka je používána na obalech souboru iFly fyto toniků a znamená přítomnost přírodních antioxidantů - výtažků z pěti legendárních bylin: zlatý kořen, ženšen, ginkgo biloba, maté a guarana.  

Značky pro filozofii společnosti Vision: Harmonie celkového zdraví

ALL NATURAL Under My Commitment, Dmitry Buriak Mark je osobní logo prezidenta společnosti. Jeho použití na obalu výrobku znamená, že prezident společnosti přebírá osobní odpovědnost, a zaručuje spotřebitelům přírodní původ a soulad s kritérii kvality všech složek v takto označeném produktu.

LIFE QUALITY PROTECTION Symbol svědčí o zvláštní pozornosti společnosti kvalitě života svých klientů a odráží konzistentní závazek filozofie společnosti: Harmonie celkového zdraví

FAMILY ECOLOGY NATURE WELLNESS Emblem Tímto emblémem společnost zdůrazňuje péči o rodinné prostředí a ukazuje podstatu „kontaktologie“ (věda zabývající se kontakty) a filozofie společnosti: Harmonie celkového zdraví v nové realitě, v souladu s rozvojem pro období 2010 až 2015.

Loga partnerských společností

Vision DEM4 Laboratory je logo Vision DEM4 výzkumné laboratoře, která sdružuje přední evropské odborníky. Na jejích základech vznikají unikátní formule pro nové výrobky Vision.

Association of Lithuanian Chamber of Commerce, Industry and Crafts = Asociace litevské komory průmyslu a řemesel. Vision je členem od roku 1996

Kaunas University of Medicine je logo Kaunaské medicínské univerzity Kaunas University of Medicine je logo Kaunaské medicínské univerzity. Výzkum pro klinické testování produktů Vision je prováděn na základě spolupráce Univerzity s předními odborníky DEM4 laboratoře.

Loga sociálních projektů a iniciativ

MISSIA Charity Foundation Logo – logo charitativní nadace MISSIA MISSIA Charity Foundation Logo – logo charitativní nadace MISSIA. Po mnoho let Vision podporuje svojí činností tuto nadaci a její iniciativy na pomoc dětským domovům v Rusku, na Ukrajině, v Bělorusku, Litvě, Arménie, Uzbekistánu a Kazachstánu.

PANDA Logo je logo , které označuje sponzora dvou mladých pand velkých žijících v národním parku v Čcheng-tu správního centra provincie S-čchuan (ČLR)

PINK RIBBON Symbol je mezinárodní symbol pro podporu prevence rakoviny prsu.