Vinařství Kašík L.P. 1908 Víno s tradicí. Úrodná půda, vinná réva, slunce, vinařovo srdce. To jsou již po staletí hodnoty,které tvoří jeden celek.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
TRHLINA Špatná zpráva s dobrým koncem
Advertisements

Podle Motu Prorio Benedikta XVI. PORTA FIDEI
 Výroba kvalitních pneumatik  Kvalita a záruka to je BARUM.
ZÁKLADNÍ POJMY EKONOMIE
HOSPODÁŘSKÝ PROCES Hospodářský proces je koloběh hospodářských činností. Zahrnuje fáze: Výroba Rozdělování Směna Spotřeba Zdroj obr. Wikimedia Commons.
Hodnotová orientace svobodné generace
Ježíš – jméno, nad každé jméno!
Život je jako pohádka. Může být krátký i dlouhý, vyžitý do poslední kapičky, ale také nedokončený. Smutný i veselý, záleží jen na tom, jak si to sám hlavní.
Rodina a její funkce.
Jaroslava Sýkorová Milena Tomášková Karlovy Vary, 2014
OTČE Centrum pro katechezi Olomouc, Modlitba Páně při mši svaté „Když jsme byli pokřtěni, nepřijali jsme ducha otroctví, abychom se znovu báli,
 VY_32_INOVACE_16_10  Základní vzdělávání – Člověk a společnost – Výchova k občanství.
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Katechetické centrum Olomouc, 2014
Centrum pro katechezi Olomouc ve spojení: pád člověka + jeho pozvednutí k Bohu; -je spojena s osobními dějinami člověka. Centrum pro katechezi.
Sportovní a podnikatelská střední škola, spol. s r.o.
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci,  Je plné radosti = jásavý chvalozpěv. Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, 2013.
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
Moudrosti od Ronníka F5 + myška.
Úsměv je levnější než elektřina a dává více světla.
...přijď království Tvé... Ef : Odložte dřívější způsob života, staré lidství, které hyne klamnými vášněmi, obnovte se duchovním smýšlením, oblecte.
Složky krajiny a životní prostředí
Prosím zapněte si zvuk a klikněte na ikonku
Jihomoravsky kraj - kraj vína Vypracovali:Lukáš Hrabáček Michal Turek Vypracováno:
PŘÍPRAVA VÝROBY str. 95 Hospodářský proces (opakování): Výroba
které je stále třeba brát v úvahu !
Kdo je animátor seniorů? Doc. Ing. Aleš Opatrný,Th.D. Katolická teologická fakulta Univerzity Karlovy v Praze.
Úsměv je levnější než elektřina a dává více světla.
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci co je hlavním předmětem činnosti Výroba a prodej přívlastkového moravského vína na jakých trzích.
Palírna Moravice byla založená v roce 2001 navázala na nenahraditelné zkušenosti místních paličů, znalých zdejšího podnebí, půdních podmínek a druhů.
KRÁLŮ KRÁLI, JÁ TĚ CHVÁLÍM, SRDCE MÉ TI DÁVÁ DÍK, PŘED TEBOU SE VŠECHNO SKLÁNÍ V POKOJI A RADOSTI. MRAČNA SMUTKU V TOBĚ MIZÍ, RADOST TVÁ MĚ NAPLNÍ. KRÁLŮ.
Milost přijímám od druhého přijímám od druhého můžeme ji druhým předávat můžeme ji druhým předávat spasení je zdarma - vstup dveřmi spasení je zdarma -
1. Já chtěl bych, Bože můj, mít srdce plné síly, | když slyším pozvání, ať za tebou se dám. | Však bojím se, že hřích mi bude příliš milý | a touhu po.
Charakteristika Zachea: 1.hříšník 2.malý 3.bohatý.
Mikroekonomie I Spotřeba a investice
1. Jak dobré je žít, Pane, z tvého slova, | jež mezi námi tvoří pouta nová | a ve všech vztazích je nám pomocí | i ve zdraví i v každé nemoci. | Dej, Otče.
Odpuštění a smíření 4 teze. 1. Proces smíření začíná u oběti cílem je obnovit lidskou důstojnost oběti, kterou viník poničil cílem je obnovit lidskou.
Způsoby modlitby II Vyrobilo centrum pro katechezi v Olomouci, 2013.
Úsměv je levnější než elektřina a dává více světla.
17.VY_32_INOVACE_P16_SUROVINY A VÝROBKY
1. Bože, tebe chválíme, | před tebou se skláníme | s neskonalou radostí, | se srdečnou vděčností, | neb nám sebe dáváš znáti, | něžně miluješ nás vždy,
1. Živý je Pán, živý je Pán, živý je Pán na věky věků, živý je Pán, živý je Pán, živý je Pán na věky věků. Nenarodí-li se kdo z vody a Ducha, nemůže vjíti.
1. Vím, komu jsem uvěřil, jist jsem slovem jeho, | on je mocen dost mi sil dát, | bych nezapřel ho. | U něho vše složil jsem, co má pro mne cenu, | sám.
Tržní prostředí.
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
Živý je Pán Ref.: Živý je Pán, živý je Pán, živý je Pán na věky věků x
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
Základní fakta o vinařství TARAPACA Založeno v roce 1874, cílem bylo vždy vyrábět vína špičkové a konzistentní kvality. Patří mezi největší a nejdůležitější.
Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_16_ZAKLADNI.
„Multimediální vybavení ZŠ Dvorského“ Datum zahájení projektu: Datum ukončení projektu: Doba trvání projektu: 21,4 měsíce Celkové.
Osobní bezpečí. Sebepojetí Sebepojetí - znamená porozumět sám sobě, svému JÁ, svým náladám, chování Sebepojetí – zahrnuje sebepoznávání, sebehodnocení.
Národní týden manželství „Manželství je víc než kus papíru“ únor, 2015.
Osobní bezpečí Název školy: ZŠ Salvátor Název školy: ZŠ Salvátor Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název výstupu:
Úsměv je levnější než elektřina
Program rozvoje cestovního ruchu JMK ANALYTICKÁ ČÁST
Země – podmínky života.
Třídění vína Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
1. Jezu Kriste, Synu Boží, plný nebeského zboží, rač přítomen býti, dary svými obdařiti, Slovo své nám předkládaje, duši nasycuje.
AUTOR: Mgr. Danuše Lebdušková NÁZEV: VY_32_INOVACE_147_ Půda
Základní škola, Znojmo, náměstí Republiky 9
Úsměv je levnější než elektřina a dává více světla.
ŽĎAS PRO STUDENTY.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Finanční gramotnost Tematický.
NÁZEV ŠKOLY: Střední škola služeb a řemesel Stochov
které je stále třeba brát v úvahu !
Můj táta je vinař.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Inovace výuky prostřednictvím.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Kolín V., Mnichovická 62
On.
Transkript prezentace:

Vinařství Kašík L.P Víno s tradicí

Úrodná půda, vinná réva, slunce, vinařovo srdce. To jsou již po staletí hodnoty,které tvoří jeden celek.

Vinařil již otec, děda, praděda... Tradice našeho vinařství je zakořeněná hluboko v minulosti. Výroba vín našeho vinařství čerpá ze zkušeností a dovedností předávaných z generace na generaci.

Tradiční rodinný vinař je milujícím a pečujícím otcem svého vinohradu a vína, které z něj vzejde. Dává tomuto vínu jedinečný rukopis charakteristický pro jeho vinařství.

Při zpracovávání nepoužíváme žádné cizí chemické procesy, víno zraje v dubových a akátových sudech.

Důraz klademe na klasické metody a díky tomu, víno zůstává po celou dobu výroby „živé“. Narozdíl od průmyslových výrobních závodů je rodinný vinař ten, kdo provází své víno všemi fázemi jeho života a tím vytváří záruku kvality a charakteru vína.

„Plně si uvědomuji, jak je trh zbožím i službami přesycen, víno není výjimkou. Víno je pracovně jednou z nejnáročnějších komodit a při jeho výběru je dobré se zastavit a popřemýšlet. Pravdou je, že by milovník vína měl znát svého vinaře. Nenakupovat jen podle toho jak láhev vína vypadá, kolik stojí, ale také jaká je kvalita a jaký má příběh tzv. duch vína.“

U nás můžete prožít příjemné chvíle, ke kterým se jistě budete ve vzpomínkách rádi vracet. Kdo z vás naše vína zná, jistě nemá pochybnosti. Ten, kdo ještě nezná a chtěl by, má příležitost. Pokud člověk věří svému vinaři, kterého zná a také ví o poctivosti jeho práce, má usnadněnou orientaci i ve velmi široké nabídce vín. Přijměte naše pozvání a přesvědčte se sami.

Rodinné vinařství Vladimír Kašík Starý Poddvorov 94 mobil: