DRAŽBA Komerční objekt Univerzity Pardubice – dislokované pracoviště Dopravní fakulty Jana Pernera v České Třebové se nachází nedaleko centra České.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Joštova realitní kancelář
Advertisements

NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH K PRONÁJMU
Založení družstva © Mgr. Iva Jermanová, advokátka.
Měšťanský dům Arkadia Olomouc Bytová jednotka A ,1 m kk + galerie 112,6 m2 (+ 25,5 m 2 galerie) Kč Bez DPH 5% BONUS - zdarma 5m2.
Informace o současné podpoře kombinované dopravy v České republice
Bc. Lucie Ptáková,  Plánované spuštění systému: 2014  = evropská agentura pro vesmírný systém Galileo (GSA)  Bude zajišťovat především navigaci.
Systemotronic-Real, s.r.o. Hybešova 38, Brno
Bytové družstvo Lavičky Vítejte na prezentaci Bytového družstva Lavičky, které vám představuje projekt výstavby bytových domů/bytů v areálu Bella.
Komerční areál v Janovicích na Chrudimsku se nachází na okraji obce Morašice, části obce Janovice přibližně 7 km od Chrudimi. Jedná se o oplocený areál,
24. Obsah katastru nemovitostí a jeho uspořádání
Zákon č. 184/2006 o odnětí nebo omezení vlastnického práva k pozemku nebo ke stavbě (zákon o vyvlastnění) Zákon upravuje podmínky a)odnětí nebo omezení.
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
Projekty v Jednotném programovém dokumentu pro Cíl 2 (příklady - Priorita 2) Jednotný programový dokument pro Cíl 2
Obchodní společnosti.
JUDO Semily Nové Dojo 2007 D.Šída. Historie a smysl Judo v Semilech: Oddíl Judo Semily, kde 90% členstva tvoří mládež do 15ti let, a jehož počátky se.
Povodně 2010 Realizace převodu státních pozemků ze správy PF ČR do vlastnictví obcí nebo fyzických osob postižených povodněmi roku 2010, za účelem výstavby.
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA STRAKONICE (= IPRM)
Mapa zájmu - plány.
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám 1 Registrační číslo projektuCZ. 1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_UCE_013.
Komerční objekt - hala Veská u Pardubic - pro výrobní / administrativní využití. Celková užitná plocha 1250 m2 ve dvou podlažích. Objekt je nyní užíván.
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
Administrativně obchodní budova v centru Pardubic, Smilova ulice. Objekt má tři podlaží, obytné podkroví a je ze 4/5 podsklepený. V I.NP se nacházejí.
TÉMA: Daň z nemovitostí
Příprava rozpočtu a řízení projektu Prusinovice, „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí“
Občané za spokojené bydlení Srovnání privatizace v Praze Pracovní zasedání ZMČ
Bezpečnost realitních služeb
Úvod Proč studovat informatiku?
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 10. prosince 2014.
Metody efektivního prodeje majetku
Finanční a rozpočtové právo Přednáška č. 11 Daň z nemovitostí.
Představení projektu Rozvoj strojnické výroby - KOVO UNI s.r.o.
Majetkové daně Daň z nemovitostí Silniční daň Daň dědická Daň darovací Daň z převodu nemovitostí.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Majetkové daně Nejstarší typy daní vůbec; v současnosti omezený význam; povinnost platit vzniká na základě vlastnického či uživatelského vztahu k majetku.
PRÁVNÍ PŘEDPISY V OBLASTI OCEŇOVÁNÍ
Riziková zpráva Bytový komplex Sluneční vršek
STUŽKONOSKAIII - areál asistenční péče Zadání DP 2005.
PRŮMYSLOVÁ ZÓNA nad OEZ Letohrad
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
Právní vztahy k nemovitostem Kupní smlouva o převodu vlastnictví k nemovitosti Mgr. Jakub Kříž.
Odborný seminář KFÚ FSE UJEP v Ústí nad Labem Sociální ekonomika jako producent sociální a veřejné přidané hodnoty.
STUŽKONOSKA 1- internát areál asistenční péče Zadání DP 2005.
Daň z nabytí nemovitých věcí – NV (340/2013 Sb.) Poplatník převodce (prodávající); nabyvatel. Předmět daně - úplatné nabytí např.: pozemku; stavby; částí.
Pasportizační systém nemovitého majetku Ústeckého kraje Ústí nad Labem
Projekt zástavby řadovými rodinnými domky Louny – Hrnčířská ulice Představujeme projekt zástavby lokality ležící východně od historického jádra města Loun.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 Aktuální údaje o stavební výrobě a bytové výstavbě Tisková konference Stavebnictví.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_19-09 Název školy Střední průmyslová škola stavební, Resslova 2, České Budějovice AutorIng.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Příklad Zjištění obvyklé ceny stavebního pozemku v k. ú. Dejvice, Praha 6.
VYJÁDŘENÍ K DOPISU ZE DNE DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE K PROJEKTU
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Projekt zástavby řadovými rodinnými domky Louny – Hrnčířská ulice
Majetkové daně Nejstarší typy daní vůbec;
Daň z nabytí nemovitých věcí – NV (340/2013 Sb.)
Daň z nemovitých věcí 23. listopadu 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Název: ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA Vypracovala: Olga Merendová - VB 304
Modelace úvěru BD Vánek
Ateliérová tvorba I. Název projektu : Dům s pečovatelskou službou
Administrativní budova
VY_62_INOVACE_ , daň z nemovitých věcí - staveb
ZVVZ NEMOVITOSTI, s.r.o. člen skupiny ZVVZ GROUP Ruce podané ekologii.
ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA
Transkript prezentace:

DRAŽBA Komerční objekt Univerzity Pardubice – dislokované pracoviště Dopravní fakulty Jana Pernera v České Třebové se nachází nedaleko centra České Třebové na křížení ulic Pražského a Slovanská. Soubor nemovitostí představují de facto tři stavby. Původní budova zámečnických dílen, které byly přestavěny na svářečskou školu, jejíž součástí je i služební byt 2+1 s příslušenstvím, hlavní stavba čtyřpodlažní administrativní budovy s učebnami a zázemím univerzity a dvoupodlažní propojovací krček s administrativními a skladovými prostory. Předpokládané budoucí využití se nabízí jako administrativní budova s dílnami pro drobnou výrobu, ubytovna s provozovnou, nebo i možnost přestavby na bytový dům s garážemi. ZÁKLADNÍ POPIS Zajímavá investiční příležitost! Objekt v centru České Třebové

D R A Ž B A se bude konat: od 11,00 h. se zápisem od 10,30 h. v zasedací místnosti v 1.NP dražené budovy v České Třebové, Slovanská 452. Dražební jistota je stanovena na Kč Prohlídky úterý ,30 h. čtvrtek ,30 h. Prohlídky jsou bezplatné a dostanete na nich podrobné informace o dražené nemovitosti i o průběhu dražby. DRAŽBA

POPIS HLAVNÍ BUDOVA Hlavní budova Univerzity je čtyřpodlažní nepodsklepená stavba z roku Stavba je v lepším technickém stavu, než by se mohlo zdát při pohledu zvenčí, ač mírně morálně zastaralá, velmi dobře udržovaná. Okna a dveře jsou původní, na konci morální životnosti a stejně tak obvodové zdivo opatřené neodpovídá současným požadavkům na tepelně-izolační schopnosti. Dispozičně se jedná o naprosto standardní školskou budovu, kde jsou na každém podlaží učebny, kanceláře, sklady a sociální zařízení. Pouze ve II.NP byla v minulosti zřízena jednoduchá ubytovna, která však neslouží svému účelu. Celkový stav staveb je zachovalý, plně odpovídá svému účelu užití, stáří a dobré údržbě.

FOTODOKUMENTACE EXTERIÉRY HLAVNÍ BUDOVA

FOTODOKUMENTACE INTERIÉRY HLAVNÍ BUDOVA

FOTODOKUMENTACE INTERIÉRY HLAVNÍ BUDOVA

KRČEK POPIS Krček je jednoduchá dvoupodlažní stavba sloužící k propojení hlavní budovy a původních dílen. V I.NP se nacházejí rozměrné garáže a plynová kotelna sloužící k vytápění všech tří staveb. V II.NP pak jsou nevyužívané kanceláře a sklady a vstup do této části je pouze z II.NP hlavní stavby.

BUDOVA DÍLEN POPIS Budova dílen je nejstarší budovou areálu, jedná se o velmi kvalitní stavbu udržovanou ve velmi dobrém technickém stavu, je zděná, okna jsou v části zdvojená, v části však původní, jednoduchá v ocelových rámech. Dispozičně se jedná o rozměrné dílny a zkušebny univerzitního výzkumu, je zde rovněž rozsáhlé sociální zázemí. Součástí stavby je i samostatně ze dvorku přístupný služební byt 2+1, který je však absolutně morálně zastaralý a je již delší dobu neužívaný.

FOTODOKUMENTACE

DALŠÍ FOTO

KATASTR NEMOVITOSTÍ Nemovitosti, které tvoří předmět dražby, se nacházejí v katastrálním území: Česká Třebová, obec: Česká Třebová, jsou zapsány na LV č u Katastrálního úřadu pro Pardubický kraj Katastrálního pracoviště Ústí nad Orlicí: St.č. 193/2o velikosti 999 m 2 zastavěná plocha a nádvoří jejíž součástí je budova čp. 452 – Česká Třebová p.p.č. 3399/6o velikosti 16 m 2 zastavěná plocha a nádvoří p.p.č. 3399/3o velikosti 28 m 2 zastavěná plocha a nádvoří

SNÍMEK KATASTRÁLNÍ MAPY

DALŠÍ INFORMACE K DRAŽBĚ INFO Složení dražební jistoty dle DV na účet dražebníka do do 15 h., hotově v sídle dražebníka do do 12 h., nebo v den dražby v místě jejího konání od 10,30 do zahájení dražby, formou bankovní záruky. Dražební jistota se vrací bezodkladně po ukončení dražby způsobem, jakým byla složena, vyjma vydražiteli. Vstupné pro veřejnost 50,- Kč. Dražba není složitý způsob nabytí nemovitosti - nebojte se zeptat na případné nejasnosti, rádi Vám vše vysvětlíme! DV k dispozici v RK, nebo na vyžádání zašleme em. NEJNIŽŠÍ PODÁNÍDRAŽEBNÍ JISTOTA NEJNIŽŠÍ PŘÍHOZ 2, ,- Kč ,- Kč50.000,- Kč ODHAD PŘEDMĚTU DRAŽBY: 5, ,- Kč Doplacení ceny : cena nad do 90-ti dnů, t.j. do

KONTAKTY JANA PISKAČOVÁ JOŠTOVA REALITNÍ KANCELÁŘ - JORK spol. s r.o. Sladkovského Pardubice tel.: , fax: realitní činnost dražby oceňování nemovitostí úvěry – hypotéky převody dědictví oceňování podniků a nepeněžních vkladů inženýrská činnost

REFERENCE JORK Joštova realitní kancelář – JORK, spol. s r. o. Naše společnost byla založena již v roce 1991 znalci s dlouholetou praxí v oboru oceňování nemovitostí, z nichž se stal tým erudovaných odborníků, který se, kromě posudků, od počátku věnuje i realitní činnosti a dražbám. Jsme nejstarším dražebníkem v regionu, dražíme od roku 1991 (právo na KS) pro desítky firem, správců konkurzních podstat, Magistrát města Pardubic, Bytový podnik Pardubice, Stavofinal Hradec Králové … poskytujeme komplexní služby spojené s nabídkou, prodejem, koupí a pronájmem nemovitostí znalecké posudky při prodeji nemovitosti zdarma! veškeré smlouvy při uskutečnění obchodu zdarma! veškeré služby k převodu nemovitostí a vkladu do KN komplexní předání nemovitosti, daňové přiznání oceníme Vaše nemovitosti, věci movité, podniky i nepeněžní vklady, dědictví, úvěry, hypotéky zajistíme aukce a dražby Ing. Jan Jošt – jednatel společnosti