při Kempu házenkářských nadějí DÍVKY –

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ŠKOLNÍ ZPRÁVY O PŘEDBĚŽNÝCH VÝSLEDCÍCH MZ V ROCE 2011 PRVNÍ Z KROKŮ VYUŽITÍ STÁTNÍ MATURITY PRO ZVÝŠENÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ NA SŠ.
Advertisements

IV. Řešení úloh v testech Scio z obecných studijních předpokladů
Cílené rozvíjení čtenářské gramotnosti ve výuce na 2. stupni ZŠ
NOVÁ MATURITA Stručná informace o průběhu a přípravě.
NOVÁ MATURITA Gymnázium, Brno, Slovanské náměstí
Praktické informace k programu Škola pro udržitelný život.
Autoevaluace školy Základní škola a Mateřská škola Karla Klostermanna Železná Ruda, p.o. Zahradní Železná Ruda Ctirad Drahorád, ředitel školy.
Systém péče o nadané a talentované jedince v ČR
Upozornění •Prezentace Občanského sdružení ve škole i mimo ni, Hlavatce byla z kapacitních důvodů těchto webových stránek upravena. Oddělením řízení grantů.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
12. září 2014 Slide N° září 2014 Slide č. 1 Sekretariát Urbact URBACT II Evropský program územní spolupráce při integrovaném a udržitelném.
Centrum celoživotního vzdělávání
Ragbyová Akademie Yvese Perrota Leden 2013 Karel Ševčík, Filip Vacek, Jan Macháček, Antonín Brabec.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Dívčí Akademie ragby 2013 Nabídka pro partnery | Praha.
Evaluace Rámce podpory Společenství Evaluační jednotka strukturálních fondů.
JUDr. Radim Boháč, Ph.D. 22. května IFA. 1. Příjmové daně 2. Věcný záměr nového zákona o daních z příjmů 3. Nový zákon o daních z příjmů (NZDP)
© HMP 2003 DATABÁZE NEJLEPŠÍCH PRAKTIK Trenér TRÉNINKOVÁ ČÁST „Řízení lidských zdrojů“ Trenér.
PROJEKT: RIZIKA PŘESTUPU DĚTÍ MATEŘSKÝCH ŠKOL DO ZÁKLADNÍ ŠKOLY A JEJICH ŘEŠENÍ ZAVÁDĚNÍM NOVÝCH VYUČOVACÍCH FOREM, METOD A POSTUPŮ, VČETNĚ VYUŽITÍ ICT.
„P U L Z“ PROJEKT UČENÍ LIBERECKÉ ZÁCHRANKY připravil: Mgr. Kristýna Fejfarová – specialista pro kvalitu a rozvoj PNP.
ČESKÁ CESTA HÁZENÉ na podporu reprezentace v ženské složce
POLYTECHNICKÁ VÝCHOVA A VZDĚLÁVÁNÍ V MŠ
Výsledky výzkumu ve vzdělávacích institucích doc. Ing. Josef Vaculík, CSc. Ing. Petr Urbanec Univerzita Pardubice.
Přístup k vlastnímu hodnocení ze strany ČŠI
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Didaktické prostředky
Rozvoj Národní soustavy kvalifikací podporující propojení počátečního a dalšího vzdělávání Systémový projekt (NSK – Národní Soustava Kvalifikací)
České předsednictví EU 2009 – Co znamená z organizačního a logistického hlediska pro ČR.
PERSONÁLNÍ INFORMAČNÍ SYSTÉM PhDr. Vlasta Leštinská Mgr. Pavel Kocián
Bílá kniha terciárního vzdělávání stav, otázky a postup RVŠ František Ježek Rada vysokých škol Fakulta aplikovaných věd Západočeské univerzity v Plzni.
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
Ing. Pavel Halfar - IPH Servis
Technická, taktická a psychologická příprava
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
„Inovace výstupů, obsahu a metod bakalářských programů vysokých škol neuniverzitního typu.“ CZ.1.07/2.2.00/ Michal Sedláček.
Program švýcarsko-české spolupráce Předkládání záměru projektu Konečný termín k předkládání projektových záměrů: ve 14:00 Místo předkládání.
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
Účetní reforma v druhém roce
Vlastní hodnocení školy
PODPORA TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Czech Volleyball Federation.
PROJEKT ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VÝUKY V ELEKTROTECHNICKÝCH OBORECH Realizátor projektu: Střední škola technická Žďár nad Sázavou od Vyšší odborná.
HÁZENÁ 2.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
CZ / /0329 Interní trenéři – klíč k úspěchu malé firmy AIVD ČR AMSP ČR Ondřej Palán, ,
Rozdíly v trénování dorostu a žactva. Školení trenérů 3.třídy Hradec Králové
0350 – Podpora nových vzdělávacích metod v systému vzdělávání ČMKOS Žadatel: ČMKOS Partner: AIVD Mgr. Dušan Martinek
PLÁNOVÁNÍ CELOROČNÍ VÝUKOVÉ AKTIVITY UČITELE EKONOMICKÝCH PŘEDMĚTŮ
Moderní personalistika DS 2009/
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
Závěrečné setkání Nové Dvory, 26. – Bc. Lucie Chládková Bc. Kristýna Juhová Mgr. Lenka Karbanová Bc. Markéta Kovářová Bc. Jana Vavříková.
Bp a Bk 2216 SPORTOVNÍ HRY I. základní výukový předmět pro studenty s tělovýchovným zaměřením se základními pohybovými předpoklady Studenti rozumí sportovní.
aneb Assessment Centre a Development Centre
Kariérní systém učitelů PhDr. Jitka Miklová, MŠMT
Transformace sociálních služeb: zkušenosti a výsledky Ing. Daniela Lusková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
Příprava schůzky zájmového útvaru Seminární práce z předmětu Metodiky zájmových činností I.
KLÍČ Klíčové kompetence v počátečním vzdělávání Barbara Čechová Výzkumný ústav pedagogický v Praze.
Sekce fondů Evropské unie (Sekce 8) Hlavní náplň Zajištění činností Řídicího orgánu operačních programů spolufinancovaných z ESF (OP LZZ a OPZ), Zprostředkujících.
Klíčová aktivita 3 Profesní portfolio Ing. Aleš Jurečka Praha,
Didaktické prostředky
PO IV na 2.stupni z pohledu školy.
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO) Celostátní seminář ředitelů středních průmyslových škol.
Zralostní model SK Florbal Benešov: komentář 2018
Projekt manažer SK Florbal Benešov: Individuální plán rozvoje dle zralostního modelu pro období Petr Tůma.
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO)
monitorovacích indikátorů a kvality realizace SPL MAS
Transkript prezentace:

při Kempu házenkářských nadějí DÍVKY 28.01. – 31.01.2010 MEETING trenérů při Kempu házenkářských nadějí DÍVKY 28.01. – 31.01.2010 Handball – Czech Women´s Way Zpracoval: Jiří TKADLEC

Výstupy z činnosti HCWW za období 2008 – 2009 J. Tkadlec Program: Výstupy z činnosti HCWW za období 2008 – 2009 J. Tkadlec Plánované aktivity HCWW pro období 2010 J. Tkadlec Výstupy z repre družstva dorostenek (ME 2009) M. Papežová Rok 2012 – mistrovství světa juniorek v ČR M. Červenka Handball – Czech Women´s Way

 Výstupy z činnosti HCWW za období 2008 – 2009 „Co se podařilo zrealizovat“ OBLAST REPREZENTACE Jednotná herní koncepce všech reprezentačních družstev ženské složky b) „Termínová shoda“ - realizace vybraných repre akcí dvou družstev ve stejném termínu na stejném místě * juniorky – dorostenky ANO * využití hráček nižší kategorie pro potřeby vyšší kategorie juniorky: Adámková P., Dederlová M. účast na tréninkovém kempu RD žen v květnu 2009 (2 x utkání se SVK) dorostenky: Roháčková L., Weisenbilderová M., Kubáčková T., Konigová A., Marčíková Š., Pekařová K. účast na tréninkových kempech RD juniorek v průběhu roku 2009 Handball – Czech Women´s Way

 Výstupy z činnosti HCWW za období 2008 – 2009 „Co se podařilo zrealizovat“ OBLAST REPREZENTACE Trenér brankářek - Lenka ČERNÁ účast na tréninkovém kempu RD juniorek v březnu 2009 účast na tréninkovém kempu RD dorostenek před kvalifikací na ME 2009 Video-konzultant účast na repre akcích dle potřeb hlavního trenéra příslušného družstva 2008 repre ženy J. Bělka kvalifikace na MS v Nizozemí 2009 repre ženy V. Tománková MT v Chebu 2009 repre ženy V. Tománková přípravná utkání proti Turecku MINISRAZY talentovaných hráček prosinec 2009 3-denní tréninkový kemp pro hráčky ročníku 1994 Morava (Polanka) 24 hráček Čechy (Lovosice) 24 hráček Handball – Czech Women´s Way

 Výstupy z činnosti HCWW za období 2008 – 2009 „Co se podařilo zrealizovat“ OBLAST SCM Trenéři SCM působí u repre družstev juniorek a dorostenek a současně ve skupině HCWW * prvky z jednotné herní koncepce repre družstev v rámci tréninku SCM * kondiční příprava repre hráček SCM i pro potřeby repre družstev * výběr hráček do SCM s perspektivou startu v repre družstvu Otevřené tréninkové jednotky organizační zabezpečení projektu, včetně zajištění hráček z repre družstva žen, působících v týmu WHIL 28.09.2009 DHC Slavia Praha (účast a zapojení celého týmu WHIL,včetně trenéra WHIL) 28.10.2009 DHK Zora Olomouc (účast vybraných hráček WHIL,včetně trenéra WHIL) 17.11.2009 HC Zlín (účast vybraných hráček WHIL,včetně trenéra WHIL) Handball – Czech Women´s Way

 Výstupy z činnosti HCWW za období 2008 – 2009 „Co se podařilo zrealizovat“ OBLAST SCM Rozvoj kondice * realizace „BEEP – testu“ u družstev SCM * povinná realizace „BEEP – testu“ na repre akcích dorostenek * povinná realizace „BEEP – testu“ na MINISRAZECH talentovaných hráček vše s akcentem na zjištění úrovně aerobního výkonu sledovaných hráček Monitoring hráček v kategorii žactva * povinná účast trenérů SCM na Kempu HN v Nymburku * inovace hodnocení hráček v průběhu Kempu HN a jeho archivace do hráčských karet * zpracování organizačně-koncepčně-obsahových podkladů pro MINISRAZY talentovaných hráček Handball – Czech Women´s Way

 Výstupy z činnosti HCWW za období 2008 – 2009 „Co se podařilo zrealizovat“ 3. OBLAST ŽACTVA a) Projekt „UKAŽ, CO UMÍŠ“ Plnění dovednostního stupně I. – barva bílá 28.09.2009 DHC Slavia Praha 57 dívek 50 splnilo 28.10.2009 DHK Zora Olomouc 60 dívek 55 splnilo 17.11.2009 HC Zlín 49 dívek 48 splnilo celkem 166 dívek 153 splnilo * vytvoření databáze účastníků (se záznamem zvládnutí kritických míst) * každá hráčka obdržela „účastnický list“ * hráčky, které dovednosti splnily, obdržely potítko bílé barvy * připravuje se „elektronická zpětná vazba“ pro každého účastníka Handball – Czech Women´s Way

 Výstupy z činnosti HCWW za období 2008 – 2009 „Co se podařilo zrealizovat“ 3. OBLAST ŽACTVA Monitoring žactva * Kemp házenkářských nadějí * MINISRAZY talentovaných hráček * databáze projektu UKAŽ, CO UMÍŠ Angažovanost trenérů školních sportovních středisek * povinná účast na Kempu házenkářských nadějí * zapojení vybraných trenérů do nového projektu „TRENÉŘI OBLASTÍ“ OBLASTI DOPLŇUJÍCÍ Spolupráce s odbornými komisemi * Reprezentační komise vždy ve stejný den dopoledne jednání RK a odpoledne jednání HCWW * Komise mládeže (Kemp HN, projekt UKAŽ, CO UMÍŠ, projekt OTEVŘENÁ TJ) Handball – Czech Women´s Way

 Výstupy z činnosti HCWW za období 2008 – 2009 „Co se nepodařilo…..“ 1. OBLAST REPREZENTACE a) „Termínová shoda“ - realizace vybraných repre akcí dvou družstev ve stejném termínu na stejném místě * ženy – juniorky NE Zdůvodnění: plánovaná akce RD žen (prosinec 2009), která měla proběhnout společně s juniorkami – byla z ekonomického důvodu zrušena. Handball – Czech Women´s Way

 Výstupy z činnosti HCWW za období 2008 – 2009 „Co se nepodařilo…..“ 1. OBLAST REPREZENTACE Psychologická spolupráce Dr. Šafář – zabezpečení těchto oblastí: * osobnostní charakteristika hráček * koncentrace na utkání, vstup do utkání * zvládnutí stresových (vypjatých) situací v utkání * motivace (vnější – vnitřní) * team building Metody: DIAGNOSTIKA (formuláře) – osobní účast na akci Zdůvodnění: finance – v rozpočtu ČSH na 2009 tato položka nebyla prioritou – financování jiných projektů v roce 2009 – příslib pro rok 2010 Handball – Czech Women´s Way

 Výstupy z činnosti HCWW za období 2008 – 2009 „Co se nepodařilo…..“ 1. OBLAST REPREZENTACE c) Kondiční konzultant Externí spolupracovník skupiny HCWW zabezpečující tyto oblasti: * kondiční příprava (zvláštnosti a odlišnosti u žen) * kondiční příprava repre družstva před vrcholnou akcí * spolupráce při vyhodnocování testů * nové poznatky o kondiční přípravě žen (z literatury, z praxe) * sestavování individuálních plánů Zdůvodnění: záměrem bylo vybrat odborníka z házenkářských kruhů (nepodařilo se), na odborníka „specialistu“ (atleta) nebyly vyčleněny peníze v rozpočtu ČSH pro rok 2009 Handball – Czech Women´s Way

 Výstupy z činnosti HCWW za období 2008 – 2009 „Co se nepodařilo…..“ 2. OBLAST SCM a) Kondiční oblast porovnání výsledků testování hráček SCM v roce 2008 s rokem 2009 není v současné době zpracováno b) Jednotná metodika nácviku herních činností jednotlivce zpracování metodických materiálů - výběr činností jednotlivce - text, popis, stanovení „kritických míst“ - obrázky - videa Zdůvodnění: časové – personální – kapacitní důvody priorita roku 2010 Handball – Czech Women´s Way

 Výstupy z činnosti HCWW za období 2008 – 2009 „Co se nepodařilo…..“ 3. OBLAST ŽACTVA Projekt ŽIRAFA projekt zaměřený na vyhledávání vysokých hráček Zdůvodnění: příprava podkladů tohoto projektu nebyla prioritou roku 2009 Handball – Czech Women´s Way

 Výstupy z činnosti HCWW za období 2008 – 2009 „Co se nepodařilo…..“ 3. OBLASTI DOPLŇUJÍCÍ PROPAGACE a) internet na svazových stránkách prolink na samostatný web skupiny HCWW – kde budou prezentovány jednotlivé projekty Zdůvodnění: záměrem vedení svazu je nemít „roztříštěnost“ informací na více samostatných webech – ale na jednom oficiálním webu ČSH prezentovat jednotlivé projekty skupiny HCWW Handball – Czech Women´s Way

 Výstupy z činnosti HCWW za období 2008 – 2009 „Co se nepodařilo…..“ 3. OBLASTI DOPLŇUJÍCÍ PROPAGACE b) ženské házenkářské idoly cílená podpora některých vybraných současných reprezentantek, se záměrem vytvořit z nich „známější tváře“ – ke kterým by malé holčičky měly možnost vzhlížet (Jágr – Nedvěd – Jícha) Zdůvodnění: Propagaci házené a hráček nebude provádět skupina HCWW. Záměrem vedení svazu je zpopularizovat ženskou házenou díky TV přenosům a pomocí časopisu HANDBALL PLUS – kde je k tomu prostor (rozhovory s hráčkami, informace z ženských klubů, atd.). Handball – Czech Women´s Way

Plánované aktivity HCWW pro rok 2010 “stále nás TO baví…“ Handball – Czech Women´s Way

Plánované aktivity HCWW pro rok 2010 “stále nás TO baví…“ 1. Projekt UKAŽ, CO UMÍŠ spojený s projektem OTEVŘENÁ TJ * barva bílá – I. stupeň (celoročně) * barva žlutá – II. stupeň (nově od jara 2010) * barva oranžová – III. stupeň (nově od podzimu 2010) 27.02.2010 DHK Olomouc 60 dívek – I. a II. stupeň 24.04.2010 DHC Slavia Praha 60 dívek – I. a II. stupeň 08.05.2010 HC Zlín 60 dívek – I. a II. stupeň Vize: Vytvoření 1-2 nových „akreditovaných míst“, které by mohly rozšířit počet současných tří SCM – kde by se mohly dovednosti plnit. Ve spolupráci s Komisí mládeže a po získání „akreditace“ a „zaškolení“ by mohly za předem stanovených podmínek realizovat projekt UKAŽ, CO UMÍŠ. Handball – Czech Women´s Way

Plánované aktivity HCWW pro rok 2010 “stále nás TO baví…“ 2. Projekt „OBLASTNÍ TRENÉŘI“ nový projekt rozšíření skupiny HCWW o další spolupracovníky… záměrem je mít v každé oblasti jednoho „OBLASTNÍHO TRENÉRA“ MINISRAZY talentovaných hráček ročník 1994 doplnit o hráčky ročníku 1995 které jsou zde na Kempu HN a které společně budeme sledovat, monitorovat a hodnotit je z hlediska jejich dovedností a házenkářské perspektivy 25.03. – 27.03.2010 Morava (Polanka) 24 hráček (94 + 95) 27.03. – 29.03.2010 Čechy (Nymburk ?) 24 hráček (94 + 95) 11.06. – 13.06.2010 celostátní výběr (Nymburk?) 20 hráček (94 + 95) Handball – Czech Women´s Way

Plánované aktivity HCWW pro rok 2010 “stále nás TO baví…“ 4. Jednotná metodika nácviku herních činností jednotlivce zpracování základních materiálů 5. Hra brankáře zpracování základních materiálů, včetně videa 6. Projekt ŽIRAFA dokončení podkladů projektu a stanovení termínu realizace 7. Kondiční příprava * dokončení porovnání výkonů testování hráček SCM v roce 2008 s rokem 2009 * nově vyhodnotit, zpracovat a porovnat i rok 2010 * od podzimu 2010 zařadit „BEEP – test“ i u repre družstva JUNIOREK 8. Psychologická příprava jedna z priorit skupiny HCWW – závislá na rozpočtu ČSH pro rok 2010 Handball – Czech Women´s Way

J U C E JOIN US in CREATING ENTHUSIASM ZÁVĚREM jeden námět… J U C E JOIN US in CREATING ENTHUSIASM „připoj se k nám při tvorbě nadšení…“ Handball – Czech Women´s Way www.jiri-tkadlec.cz