Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

„Inovace výstupů, obsahu a metod bakalářských programů vysokých škol neuniverzitního typu.“ CZ.1.07/2.2.00/28.0115 Michal Sedláček.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "„Inovace výstupů, obsahu a metod bakalářských programů vysokých škol neuniverzitního typu.“ CZ.1.07/2.2.00/28.0115 Michal Sedláček."— Transkript prezentace:

1 „Inovace výstupů, obsahu a metod bakalářských programů vysokých škol neuniverzitního typu.“ CZ.1.07/2.2.00/28.0115 Michal Sedláček

2 Hlavním cílem projektu je inovovat výstupy, metody hodnocení a výuky bakalářských programů. Seznámení okruhu pracovníků VŠ s moderními metodami a postupy v terciárním vzdělávání. Aplikace výstupů z učení (po diskuzi se zástupci praxe), metod výuky a hodnocení studentů na akreditované programy z oblasti stavebnictví, logistiky a ekonomiky.

3 Klíčové aktivity 01 Příprava pracovníků na moderní metody a postupy v terciárním vzdělávání Realizace společných seminářů na téma „výstupy z učení, metodika výuky a hodnocení studentů“. Pracovní cesty na Eurash, Bussinet, Bolognský seminář. 2 čtyřměsíční kurzy anglického jazyka. 02 Individuální úpravy metod výuky a hodnocení studentů v rámci akreditovaných programů Realizace workshopů – výstupy z učení, metod výuky a hodnocení. Příprava dokumentů, metod, testů, zadání aj. pro hodnocení studentů v souladu s novou akreditací.

4 Úkoly: Úprava profilu a obsahu výuky v podobě nových anotací předmětů a modulů s akcentem na získané kompetence. Úpravy metod výuky, respektive jejich definice v anotaci předmětu. Testy, zadání, nové metody pro výuku a hodnocení v terciárním vzdělávání. Konzultace a workshopy napomáhající dosažení výše uvedených výstupů. Příprava k aplikaci poznatků na školách.

5 Klíčové aktivity 03 On-line výuka Řešení jedné z nově zaváděných výukových metod – on-line výuky. Výuka v reálném čase – 1 vysílací, 2 přijímací. Zavedení metodiky pro on-line výuku. 04 Pilotní ověření Jednosemestrální pilotní ověření upravených studijních plánů. Proběhne v rámci standardní výuky. Pilotní ověření on-line výuky na 3 vybraných předmětech.

6 Klíčové aktivity 05 Hodnocení zkušeností a přínosu projektu Interní oponentura - dotazníkový průzkum. Externí oponentura s využitím pracovníků z praxe. Vyhodnocení přínosu projektu a získaných zkušeností na interním a společném worskhopu. Informační materiál o výstupech učení, metodice výuky a metodice hodnocení. Informační materiál o návrhu, implementaci a realizaci on-line výuky.

7 Projektu zdar!


Stáhnout ppt "„Inovace výstupů, obsahu a metod bakalářských programů vysokých škol neuniverzitního typu.“ CZ.1.07/2.2.00/28.0115 Michal Sedláček."

Podobné prezentace


Reklamy Google