Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě. Neodolali jsme výzvě zapojit se do soutěže v rámci aktivity „Spring Day 2009“. Město Varnsdorf bylo kdysi největší vesnicí.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Extreme sport´s Když se řekne extrémní sport, většině se vybaví ty s přípojkou "ing" - například zorbing, kiteboarding, rafting či freediving. Anebo i.
Advertisements

Vyrobila 8. třída ZŠ Pustiměř
Naše vlast ČESKÁ REPUBLIKA
Dejte slova do věty II Put the words between slash marks into the appropriate case. Vzor: Se /sestra/ je vždycky problém. Se sestrou je vždycky problém.
Gymnázium Hladnov a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Ostrava, p.o.
ZŠ a MŠ Blížejov KRONIKA-SPORT v Blížejově
Lisabonská smlouva Víte, co pro nás znamená?. Co se děje… Všude se o ní mluví Každý je chytrý a neváhá se k tomu vyjádřit Jste také chytří? Četli jste.
Voda. V pátek probíhal na naší škole Den Země na téma Voda. Žáci druhého stupně soutěžili v mnoha soutěžích. Třída se vždy rozdělila na skupiny.
Byl jednou jeden človíček a cítil se strašně sám a nechtěl žít.
Nekupujme si jejich životy! Martin Balvín Matěj Dvořák Pavel Kořínek.
Pět zlatých pravidel úspěchu n „Úspěch je hra - čím více hrajete, tím více vyhráváte.“ n „A čím vícekrát vyhrajete, tím úspěšněji budete hrát příště.“
ROVERING co nabízí a přináší
Island.
Proměny českého environmentálního hnutí v letech Bohuslav Binka, FSS MU.
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
Morfologie savců a ptáků Karolína Rezková. T-exkurze jsou skvělou příležitostí pro středoškoláky, kteří si chtějí vyzkoušet něco nad rámec školní výuky.
Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě Aula Biskupského gymnázia Varnsdorf Učastníkem besedy s významnou osobou, kterou v rámci druhého kola projektu.
Zpracoval: Marek Lovecký, 9 .A ZŠ a MŠ Horníkova 1
Evropský den jazyků. Evropský den jazyků se slaví každoročně 26. září Obecné cíle Evropského dne jazyků jsou: Upozornit veřejnost na důležitost studia.
TVOŘÍME NOVÝ PLÁN rozvoje sociálních služeb v Královéhradeckém kraji. Projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Národnostní menšiny v Evropě Znáš své sousedy? To je název projektu, který zpracovává třída 2.C pod vedením profesorek H. Syslové a L. Cihelkové. Dva.
Co se chystá.  Během zimního tréninku dokončíme nácvik druhé taneční sestavy – předpokládaná premiéra na Prague Dragon Autumn  Stále platí tréninky.
ČÍSLO NULA.
Kampaň „Česko mluví o vzdělávání“ aneb o co nám jde Silvie Pýchová, EDUin , Olomouc.
Období od vzniku samostatného Československa po současnost
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_194.
H R Á T K Y S P Ř Í R O D O U. Gymnázium Rýmařov připravilo zábavnou soutěž s ekologickou tematikou plnou zajímavých úkolů pro třídy všech škol v našem.
Znak Švýcarské konfederace Vlajka Švýcarské konfederace.
V okolí rybníku se nachází spousta zajímavých živočichů Jako například: labutě,divoké kachny,srny,ptáci, žáby,brouci,hlemýždi a jiní.
O B L I Č E J O B L I Č E J HLAVA TRUP DOLNÍ KONČETINA PAŽE NOHA HORNÍ KONČETINA KRK.
VENKOVSKÁ SÍDLA SÍDLA:
W.P Ekonomický a sociální výbor Stanovisko ke sdělení Komise pro Radu, Evropský parlament, Ekonomický a sociální výbor a Výbor regionů „Posilování.
Vesnice, ve které žiji Velké Karlovice
KONFERENCE „Konkurenceschopnost okresu Hodonín“ , PRUŠÁNKY
STŘEDNÍ EVROPA Jan Dušek.
Naše vlast – Česká republika
Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?. L4 z webové stránky Napíšeme na tabuli!
Vážený pane učiteli, dovolte mi, abych Vám popřál k Vašim narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním životě. Také Vám přeju.
Svatební šaty Iva. Jak a kdy naše firma vznikla? Firma Svatební šaty Iva vznikla přibližně v červnu minulého roku. Celá organizace této firmy trvala půl.
STŘELNÁ zdroj: strelna.cz zdroj: strelna.cz
SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠTĚTÍ, OSTROVNÍ 300
Ahojte, posíláme indície 1. Naši kamarádi žijí ve státě, který leží ve střední Evropě jižně od Baltského moře a severovýchodně od České republiky.

Clovek se nekdy pta proc...???
Metody sociálního výzkumu 5. blok Denní studium LS 2007/
PROČ JÍT NA MG VSETÍN? Budeš mít všeobecný přehled o čemkoliv
Německo.
Naše vlast - ČESKÁ REPUBLIKA
Vsetín Město ve kterém žiji
Sára Motyčková 9.B 2015/2016 Název úkolu: Životní prostředí - Jak se vám žije ve Veselí nad Moravou? Číslo úkolu: 28 Zadání úkolu: Vytvoř a následně zpracuj.
Oblíbený předmět Public Relations Koudelová Lenka, 1.A.
JSEM OBČANEM EVROPSKÉ UNIE Učebnice od s. 14 n.. EUROOBČAN ČR je od roku 2004 členem EU Občané EU mají stejná práva a povinnosti (bez ohledu na to, ve.
Máme rádi Pardubice. Velká pardubická Denisa Kadaňková, Aneta Komersová.
Adopce na dálku. Mnozí z nás často mívají pocit, že pomoc jednoho nic nezmůže. Není tomu tak. Pomoc každého jednotlivce je důležitá.
1.Diskriminace, která nás může potkat v životě
Místní demokracie a participace na veřejném životě
Toto je hlavní ulice v Dubai, v roce 1990, která se od té doby trochu změnila.
Kavky v Čechách Jonáš Mára.
DEN ZEMĚ
PTÁCI 6. ročník ZŠ Londýnská.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Šárka Petříková Číslo
Kremnica.
Heřmánkovice.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Dolní Benešov
Naše vlast – Česká republika
Poloha České republiky
EVROPSKÁ UNIE 7. TŘÍDA, ZŠ SUCHDOL.
Transkript prezentace:

Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě

Neodolali jsme výzvě zapojit se do soutěže v rámci aktivity „Spring Day 2009“. Město Varnsdorf bylo kdysi největší vesnicí mocnářství, pak bojovalo o statut okresního města a nyní usiluje o důstojnou pozici na česko-německé hranici. Škola vznikla v roce 1958 v rámci státních pracovních záloh. Současná SPŠ Technická Varnsdorf vzdělává přibližně 400 studentů v mnoha oborech. Účastníci vzkazu jsou studenty třídy 1S maturitního oboru strojírenství, který je novou nadějí pro podniky tradičního českého odvětví v okolí. Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě

Žiji tady rád, ale chtěl bych, aby zakázali prostitutky, herny a Němcům vyvážení odpadu k nám. Denně mám toto vše na očích. V Dolním Podluží je na ulicích mnoho vyznavaček nejstaršího řemesla a hanbinec je dokonce hned vedle školy. Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě

Nežije se nám tu nejhůře, ale mohlo by tu být lépe, kdyby se zde nevyskytovali feťáci, bezdomovci, nepřizpůsobiví občané, prostě lidé ze spodiny. Je tu i velký problém s mafií hlavně z východních zemí. Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě

Mrzí mě výprodej českého kulturního majetku Vietnamcům ve Varnsdorfu a okolí. Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě

Chtěla bych, aby se politici mezi sebou nehádali a lépe spolu vycházeli. Chybí důležité zákony. Ať tu práci, za kterou jsou placeni, berou vážně a ať naše město i zemi trochu pozvednou. Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě

Děláte to dobře, jen tak dál. Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě

Přála bych si, aby mladí lidé měli více příležitostí k trávení volného času, uvítala bych například legální stěny na sprejování. Chybí tu koupaliště a motokrosové tratě. Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě

Čeští europoslanci, dokažte Evropě, že nejsme hloupí a že něco dokážeme! Více bojujte za tradiční české výrobky jako utopence, syrečky, rum a podobně. Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě

Díky tomuto projektu jsme zažili živou a zajímavou diskusi. Vzkazujeme Evropě: všímáme si života okolo sebe v celé jeho složitosti. Vidíme problémy a přemýšlíme o nich. Vnímáme s úzkostí zprávy o licoměrnosti a nevšímavosti. Tvoříme si své názory a naděje do budoucna z vaší práce. Hledáme ve vás vzory. Uchovejte z Česka to pravé české pro příští Čechy i Evropany. Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě