Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pět zlatých pravidel úspěchu n „Úspěch je hra - čím více hrajete, tím více vyhráváte.“ n „A čím vícekrát vyhrajete, tím úspěšněji budete hrát příště.“

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pět zlatých pravidel úspěchu n „Úspěch je hra - čím více hrajete, tím více vyhráváte.“ n „A čím vícekrát vyhrajete, tím úspěšněji budete hrát příště.“"— Transkript prezentace:

1 Pět zlatých pravidel úspěchu n „Úspěch je hra - čím více hrajete, tím více vyhráváte.“ n „A čím vícekrát vyhrajete, tím úspěšněji budete hrát příště.“

2 1. Oslovte více lidí. n Toto je nejdůležitější pravidlo. n Nepřemýšlejte.. n …ten je příliš starý n …ten je příliš mladý n …ten je příliš bohatý n …ten je příliš nepřípustný n …ten je příliš chytrý n Jestliže jste v depresi z toho, kam se řítí váš život, zdvojnásobte počet prezentací.

3 2. Oslovte více lidí. 2. Oslovte více lidí. n Volejte lidem. Můžete být tím nejlepším prezentujícím ve městě, ale neoslovíte-li dostatečný počet potenciálních partnerů, nezískáte žádný obchod.

4 3. Oslovte více lidí. 3. Oslovte více lidí. n Mnozí lidé nedosáhnou v tomto podnikání nikdy svého potenciálu. n Myslí si, že to je kvůli partnerům které nepřesvědčili. To není pravda - je to kvůli potenciálním partnerům, které neoslovili.

5 4. Využijte zákon průměru n Zákon průměru řídí úspěch každé aktivity v životě. n Typické průměry v síťovém marketingu jsou: n 10 : 6 : 3 : 1

6 5. Zvyšte si své průměry 5. Zvyšte si své průměry n Zákon průměru bude pro vás vždy fungovat. n Oslovte své možné aktivní lidi pro příští rok již letos. n Oslovte je letos - jděte a oslovte je nyní!! n Oslovte každého co nejdříve! n Skutečný úspěch v síťovém marketingu nespočívá v přesvědčování - je o organizaci a disciplíně oslovit co největší počet lidí - a to, co nejdříve.


Stáhnout ppt "Pět zlatých pravidel úspěchu n „Úspěch je hra - čím více hrajete, tím více vyhráváte.“ n „A čím vícekrát vyhrajete, tím úspěšněji budete hrát příště.“"

Podobné prezentace


Reklamy Google