Úvod Naše stránky jsou zaměřeny na alternativní medicínu Naleznete zde základní informace o tomto tématu, různé její metody Množství článků, obrázky,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Anketa a testování pitné vody
Advertisements

Časopis pro manažery ČSOB skupiny Navigátor.  S dvouměsíční periodicitou informuje o novinkách v bance skupině, představuje projekty a útvary a přináší.
Reportáž – naše jídelna Vše, co pot ř ebujete v ě d ě t… Anna Sedláčková Natálie Jermanová.
E-learningové kurzy BC Primary Essentials TKT Essentials Learning Technologies for the Classroom CLIL Essentials.
Jak má vypadat článek i pro zkoušku. Název (Title) stručný, výstižný Autoři Adresy Affiliation (Při více autorech bývá označen Corresponding author) Abstract:
Vzdělávací oblast: Ekonomické vzdělávání Tematická oblast:
NAŠE DOSAVADNÍ ZKUŠENOSTI S PŘEDMĚTEM NOVÉ METODY VZDĚLÁVÁNÍ.
Pracovní pomůcky pro 1.stupeň ZŠ
Modernizace studijních opor Představení LMS Moodle
Naše obec Nový Oldřichov Mistrovice. Obecní úřad.
Vendy Vojtová Kateřina de Jagerová
D R O G A Co to je když se řekne DROGA RNDr. Jiří Sajvera duben
PREZENTACE aneb KDYŽ VÍŠ O ČEM MLUVÍŠ. Co tě čeká a nemine V průběhu zhruba 2 – 3 měsíců se budeš učit pracovat s PWT prezentacemi My víme, že jsi zdatný.
Literatura: Kronika medicíny, Praha 1994, s
Nekuřácké zdravotnictví program realizovaný ve SZŠ Svitavy 2001– Pardubice Jana Nedbalová.
KOMPETENČNÍ MODEL DŮLEŽITÝ PRVEK ŘÍZENÍ LIDÍ
BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Tomáš Janda
PPíšeme vědecký článek. Jaký článek – domácí úkol o dvou brožurách o jaderné fyzice a zkušenostech z jejich použití (ověření použitelnosti, expertní posouzení)
Bc. Martin Dostal. Co to je sémantické vyhledávání? Vyhledávání s využitím "umělé inteligence" Vyhledávání v množině dat na stejné téma katastrofy sport.
Floriade 2012 je Celosvětová zahradnická výstava, která se koná v termínu 5. dubna až 7. října 2012 ve Venlo v Holandsku. Floriade Park se rozkládá.
PRIMÁRNÍ PREVENCE PRÁVNÍ VĚDOMÍ
WWW – hypertextový informační systém
Pokyny pro odevzdávání žákovských prací. Téma práce Letos se bude většina prací zabývat „Dopravou“. Zastav se proto za vedoucím práce (přidělený učitel)
TČ1 – Truhlář a Čalouník, 1. ročník, tříletý učební obor
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace a informační gramotnosti I/2
Vzdělávací oblast – člověk a jeho svět Předmět – prvouka 3. roč.
FÁZE NÁCVIKU SLOHOVÉHO PROJEVU
WWW stránky – Úvod Mgr. Lenka Švancarová.
KARTODIAGRAM je mapa s dílčími územními celky, do kterých jsou diagramy znázorněna statistická data (absolutní hodnoty!), většinou geografického charakteru.
Hodina Prvouky- Rok, roční období
Zpracování rešerše Mgr. Anna Vitásková.
NYNÍ PRO VÁS PŘIPRAVUJEME Výpisky nově Toto je minulost !
AKTIVIZAČNÍ METODY VE VÝUCE PŘÍRODOPISU
Projektový den Bezpečný pohyb na internetu. Úvod  Na úvod nás pan učitel seznámil s programem projektu. Vysvětlovali jsme si jak by jsme se měli bezpečně.
Oslavte osmé narozeniny společnosti TianDe 8.narozeniny kosmetiky TianDe.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Jak učit databáze v tabulkovém procesoru. Učit vlastně databáze na ZŠ ??? Pro: Práce s velkými objemy dat je jedním z hlavních z hlavních využití PC.
Autor: Mgr. Dana Forýtková
Tomáš Mirovský Přírodní společenství Louky.
Encyklopedie přírodní léčby 1 Ernst Schneider 320 stran, tuhá vazba cena 508 Kč sleva 279 Kč.
Vytvoř prezentaci. Titulní strana Název – dle vlastního výběru zvolíte jeden z těchto názvů (nebo vymyslíte vlastní) : – Zajímavá a památná místa v Týně.
Případová studie Seminář 2014.
Abú Alí al-Husajn ibn Abdulláh ibn Síná. 980 – 1037 n. l. Středověký perský učenec, filozof, přírodovědec, lékař Otec moderní medicíny Měl velký vliv.
Didaktika geografie.
Barbora Smetanová Kateřina Šauerová.  uměle připravený  směřující k získání dovedností a vědomostí  vázáný  krátkodobý  školní  společný  vícepředmětový.
Fakulťáci.cz Informace, návody, popisky…
ORGANIZACE VÝUKY PŘÍRODOPISU
ČÍST CIZOJAZYČNÉ KNÍŽKY ?.  Asi každý z nás někdy narazil na nějakou knížku, časopis nebo jakýkoliv jiný materiál, který sice obsahoval velice zajímavé.
Matematika pro stavební obory 6. Autor: RNDr. Zdeněk Bláha.
Inf WWW – World Wide Web. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
Tereza Bělochová, 2009 Prezentace Lyžařské školy Informatika-projekt 2009.
Sopop.cz Městská knihovna a komunitní plánování Web SOciální POmoci Písecka.
Zahradnická fakulta v Lednici S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 23. – 25. dubna 2008 S 4 U – Seminář o Univerzitním informačním systému.
EXKURZE Organizace exkurze do firem pro žáky a studenty.
Mladí lidé a dobrovolnictví v oblasti péče o přírodu a kulturní dědictví České republiky prezentace výsledků výzkumu Tomáš Blaha Marek Zemský.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
 Narodil se roku 1815 v Castelnuovo d'Asti (dnes Castelnuovo Don Bosco) v Itálii  Zemřel roku 1888 v Turíně  Byl italský katolický kněz, světec, vychovatel,
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193, Tel.: , Tel.řed./fax: ,
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO „Program na podporu vzdělávání a talentmanagementu v oblasti technických.
PŘÍRODNÍ POMĚRY ČR – PODZEMNÍ VODY
Seminář Bakalářská práce
MAPY VY_32_INOVACE_20 Sada 6 ZPRACOVÁNÍ A VYUŽITÍ INFORMACÍ
Referát – památka ČR Kritéria hodnocení.
VIZITKA aneb MÉ PORTFOLIO
Uživatelské testování webu – teorie a praxe
Práva dítěte Výchova k občanství
PARYBY (opakování) Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
VY_52_INOVACE_01_ Ekosystémy
Obhajoba maturitní práce
VÝKLAD základní útvar výkladového postupu
Transkript prezentace:

Úvod Naše stránky jsou zaměřeny na alternativní medicínu Naleznete zde základní informace o tomto tématu, různé její metody Množství článků, obrázky, ankety, diskuze a zajímavé odkazy Design laděný do růžova

O alternativní medicíně Přírodní medicína Obrovská škála léčebných postupů a metod Léčba bez pomoci různých cizorodých či uměle vytvořených preparátů Oproti tradiční medicíně se zabývá i příznaky a nejen léčbou už propuknuté nemoci

Proč alternativní medicínu? Originalita Dobře dostupné zdroje pro téma Rozsáhlé téma Zaujmout návštěvníky našich stránek

Jak jsme si rozdělily práci Pracovaly jsme samostatně Práci jsme si rozdělily na – založení stránek rubrik atd., design, články, obrázky a ankety Nejprve založení, články, potom obrázky, design a nakonec ankety, diskuze atd..

Kde jsme čerpaly informace Hlavním zdrojem – internet Časopisy Knížky (encyklopedie, atlasy léčivých rostlin) Vlastní zkušenosti

Problémy Výběr tématu Odhodlat se vůbec něco dělat Shromáždit potřebné informace Vybrat to nejdůležitější a nejzajímavější z AM

Sebehodnocení Na designu jsme si mohly dát více záležet Nejspokojenější jsme s obrázky Líbí se nám naše ankety a diskuze Některé články mohly být podrobnější S prací jsme celkově spokojeny, trošku nás zarmoutila známka z pracovní verze