Za rok už budu školák!!! 14.ZŠ ROZMARÝNOVÁ MOST.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Naše třída od 1. do 7..
Advertisements

Povídání o pejskovi a kočičce Pohádková matematika pro 3
Kamarádi :o) :o).
PRÁZDNINY 2010 A JAK TO ZASE ZAČALO. CO SE VLASTNĚ DĚLO NA KOPRETINĚ ? •B•Bylo potřeba uskutečnit další výměnu elektrického vedení •Š•Štěstí přeje připraveným,
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
Vyvolám na Tvé tváři úsměv? Měla jsem trochu volného času, otevřela jsem svoji mailovou schránku, abych viděla, jestli jsem od Tebe něco dostala.
Je to takový náš prďola … sranda s nim je, ale občas i nám leze na nervy … je to takový náš třídní šašek …
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Soutěžní úkol. Naším společným úkolem je dostat cyklistu ve spodní části obrazovky na konec cesty. Musí ujet celých 10 kilometrů. Musíme mu pomoci správně.
Dobrý den! Budu vám vyprávět příběh o olympijských hrách!
Copak nám nadělil rok 2008 V tomto roce jsme zažili mnoho nečekaných změn. Dokonce takových změn, že je nám mnozí můžou závidět, ale určitě se nechceme.
Milé děti, díváte se dobře kolem sebe?
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
Tak vás všechny pěkně vítám na testu poznávání hub
7. Hospodin zkouší Abrahámovou důvěru – má obětovat svého syna Izáka.
Poprvé spolu Poprvé, když jsem uviděla Chary. Tak se mě pomalu zastavil dech. Zamilovala jsem se do ní na první pohled. Naše první seznámení v Benátkách.
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.B.18 Název pro školu:
Krátce z historie Nejprve se na vyvýšených místech zapalovaly velké ohně na ochranu před zlými duchy a démony. Teprve později se začala pálit smolná košťata,
4. Abrahám děkuje Hospodinu, protože ho dovedl do země Kanaán
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
ZÁJMENA Český jazyk 5. ročník ZŠ
Nebe plný hvězd 1. Příteli pohleď, na nebe plný hvězd,
JAK SE ASI CÍTÍ… Děti určují, jak se při vyslovení věty holčička cítí. S tím je spojeno, jak se tváří. Na posledním snímku nalezneme „plácačky, které si.
Moje třída.
KRESLENÍ NA POWERPOINTU
Čertí škola - Mikuláš. Čertí škola Na 5.prosince 2011 jsme si měli do školy přinést čertí masky. Paní učitelka pro nás připravila na tento den zajímavé.
4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé.
1. Duše moje chválu stále zpívá o veliké lásce tvé, duše moje chválu stále zpívá a o veliké té lásce tvé. Já radost mám, že zpívat smím, že jsi, Jezu,
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Chtěl/a bych být jako… Jsme skupina kamarádů a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby
Stafoušek minizpěvohra
Tak co hoši? Je ten puk za čárou, nebo ne? To je dnes už potřetí! Já říkal, že chci nadhazovat!!
V životě zažijeme tolik kamarádů.
Štěňátko puntík, co mělo puntík Autor:Katka Lacinová.
MOJE RODINA Josef Novák.
Moje prezentace Aneta Trpišovská
Jediná věc,která se v životě dá změnit je budoucnost.
O zlé koze vyprávění podle obrázkové osnovy.
1. Již za horami v dáli ztemněla jasu zář a v stíny tmy se halí v podvečer země tvář. Kde slunko krátce jen nám milosti své přálo a zimomřivě hřálo, je.
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Prázdniny a co dál … Nejdříve se mi nebude chtít odejít od mojí třídy (ze školy) bude se mi po nich stýskat nevím s kým zažiju ještě takovou srandu nikdo.
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
Moji kamarádi mi píší, jak prožívají jaro. František s manželkou, pradědeček a prababička jen ve třech u svého domečku. To je úděl nás starších. Stáří.
"Pepíčku, jak zní rozkazovací způsob od slovesa mlčet
N AŠE PRVNÍ VYSVĚDČENÍ 31.Ledna A je tady další den „D“. Přijdeme do školy a tam na tabuli básnička. Všichni ve sváteční náladě i oblečení a celí.
14 Minulost – současnost - budoucnost
Viktor Kubečka je to boxer my mu říkáme (Viky) je to náš třídní šašek.
Název školy: ZŠ a MŠ Zvole Autor: Mgr. Jaroslava Kreisingerová Název: VY_32_INOVACE_14 IV Vyvození pádů Téma: J azyk a jazyková komunikace – Český jazyk.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
Závěrečná besídka Loučení se školním rokem. Nejprve úvodní slovo paní učitelky.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.3 Cesta do školy Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník Číslo.
Mikuláš v Jiřicích Ovládání : klik myší.
CHAREKTERISTIKA Obrázky a náměty slohových cvičení
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Školní rok 2013/ – ZŠ
Skoro devadesátiletý, od mládí zapálený včelař pan Josef Král- Mlénské, předseda spolku včelařů, zase připravil pěknou akci nejen pro děti, ale i dospělé.
Téma: Matematika a její aplikace
TŘÍDA 1.C = třída plná sluníček
Grafy pro malé školáky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Magdalena Málková. Dostupné z Metodického portálu ISSN.
Výlet na Lipno Letošní prázdniny jsme s paničkou vyrazily na Lipno. Kde jsme si nenechaly ujít stezku do korun stromů. Panička nahoru jela sedačkovou lanovko.
SLOVENSKO 2018.
VY_32_INOVACE_19 19 Vím, co čtu IV. autor: Mgr. Jana Kobylková
Konečně byl tady. Den, na který se všichni naši „školáci“ tolik těšili
Zájmena.
Procházka po úle Vojtěch Kopřiva.
1. Domů, domů touží duše moje, | domů, domů touží duše má
Transkript prezentace:

Za rok už budu školák!!! 14.ZŠ ROZMARÝNOVÁ MOST

JÁ UŽ CHCI DO ŠKOLY!!! To se napřed musíš zúčastnit pohádkového zápisu!!! ZVU TĚ NA ZÁPIS 17. a 18.ledna 2011 na složení zkoušky. 14.ZŠ Rozmarýnová Most! UŽ SE TĚŠÍM

MOJE NOVÁ ŠKOLA Tak tohle bude moje škola…..je moc krásná♥♥♥ Jsem moc ráda, že na takovou pěknou školu budu chodit!!! UŽ ABY TO ZAČALO!!!!

KDO NÁS BUDE PROVÁZET ZÁPISEM?? Víla,vodník,čert, královna,král, rusalka,rytíř… a hlavně paní učitelky s paní ředitelkou

ČERVENÁ A ŽLUTÁ - TO JE PŘECE JASNÝ U zápisu budou různé úkoly Například : kreslení , poznávání tvarů a barev a spousta dalších

SUPER ÚKOLY Chytání rybiček - to by mi šlo…Ale co škola?...Tak to zatím nevím, ale moc se těším! Kreslení mi taky jde..Tvary i barvy poznám,podepsat se taky umím a to mi zatím stačí 

JÁ UŽ TO MÁM ZA SEBOU☼ Jééééé, já si to chci projít ještě jednou!!! Ale nemám čas, maminka mi slíbila, že když udělám zkoušky, tak mě vezme do McDonald’s. Takže- já se loučím.Jo… a jen tak- dostala jsem moc krásný diplom a malinkého plyšáčka-pejska a je moc krásný.

NASHLEDANOU V ZÁŘÍ Už je září,už je škola Rychle do ní,hola, hola Už se tam moc těšíme Jak křížovky luštíme Bude tam snad sranda Budem skvěla banda Kamarádů najdu si tam dost Určitě budou pro radost V ZÁŘÍ NASHLEDANOU Autor: Martinka Brožová 5.B