Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Grafy pro malé školáky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Magdalena Málková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz; ISSN.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Grafy pro malé školáky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Magdalena Málková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz; ISSN."— Transkript prezentace:

1 Grafy pro malé školáky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Magdalena Málková. Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozuje národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV) .

2 Která z tabulek odpovídá obrázku?
I I I I I I I 1. 2. I I I I I I I I I

3 Která z tabulek odpovídá obrázku?
I I I 1. 2. I I I I I

4 Který z grafů odpovídá obrázku?
1. 2.

5 Který z grafů odpovídá obrázku?
1. 2.

6 Péťa ležel v posteli a z okna se díval na nebe. Viděl několik hvězd
Péťa ležel v posteli a z okna se díval na nebe. Viděl několik hvězd. Vyber graf, který odpovídá obrázku. Péťa viděl celkem _____ hvězd. 1. 2.

7 Dopiš počty jednotlivých tvarů podle grafu:
4

8 Petra šla sbírat na louku květiny. Našla jich spousty
Petra šla sbírat na louku květiny. Našla jich spousty. Dovedeš z grafu určit, kolik kytiček nasbírala? Dokresli je do jednotlivých rámečků a napiš počet na linku. Žluté kytičky: ___________ Červené kytičky: _________ Zelené kytičky: __________ Modré kytičky: __________

9 Alenka se zeptala kamarádů, které tvary mají nejraději
Alenka se zeptala kamarádů, které tvary mají nejraději. Pět dětí řeklo, že má nejraději srdíčka, sedm dětí odpovědělo, že se jim nejvíc líbí hvězdičky. Najdi, který graf odpovídá jejich odpovědím: 1. 2.


Stáhnout ppt "Grafy pro malé školáky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Magdalena Málková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz; ISSN."

Podobné prezentace


Reklamy Google