I AM LEGEND Matěj Žaloudek. DĚJ Robert Neville je sice špičkový vědec, ale ani on nedokázal zabránit šíření nebezpečného viru, který byl vyvinut lidmi.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Život v obecenství – Zpověď
Advertisements

Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků.
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
Světová literatura po 1. svět. válce
Jedině Bůh je naděje Ref: Jedině Bůh je naděje a Jeho láska, kterou v Synu dal. Jedině Bůh je pro svět naděje, i kdyby svět se tomu stále smál. Jedině.
Co udělá Čech,když se dostane do sedmého nebe? Hned si podá žádost do osmého! Zapni si zvuk!
prosinec Světový den AIDS
Český jazyk 4.ročník Skloňování podstatných jmen rodu středního a ženského (interaktivní tabule)
Karel Čapek R.U.R..
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:Zdraví a nemoc Kód VM:VY_52_INOVACE_01 Vzdělávací předmět:Výchova ke zdraví Tematická oblast:Zdraví a jeho.
TO JE MÁ PROSBA, KDYŽ CÍTÍM, ŽE VŠECHNO PRÁZDNÉ SE ZDÁ. TY JSI MOU TOUHOU, MOU SKÁLOU, MŮJ HRAD, JSI BOHEM CO PŘICHÁZÍ VČAS.
Název: Co nám hrozí na internetu
Titanic.
Nedostatek času pro nás důchodce by již neměl existovat. ČAS důchodců.
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
Většinu cesty jsme jeli vlakem Vypadal asi takhle:
Nikola Tučková Kristýna Harudová 8.A
Svět mikrobů BAKTERIE BAKTERIE
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
Photo by Aneta Brožovská Present by Aneta Brožovská.
… to je někdy víc než láska…
Proč „komunitní knihovna“ Knihovnická dílna Zlata Houšková.
Jaderné elektrárny Vypracoval: Matěj Kolář Obor: Technické lyceum Třída: 2L Předmět: Biologie Školní rok: 2014/15 Vyučující: Mgr. Ludvík Kašpar Datum vypracování:
na psí život si většinou stěžují jen Ti ,
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace a informační gramotnosti I/2
AUTOR: Mgr. Lenka Bečvaříková ANOTACE: Tento modul slouží jako výukový materiál pro žáky 2. ročníku oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika KLÍČOVÁ SLOVA:
Autor: PaedDr. Hana Hrubcová Název: VY_32_INOVACE_3B_05_Lidské rasy
KmKII 3 M. Hádková. Člověk ve světě a v jazyce Hranice mého jazyka jsou hranice mého světa. L. Wittgenstein.
TO JE MÁ PROSBA, KDYŽ CÍTÍM, ŽE VŠECHNO PRÁZDNÉ SE ZDÁ, TY JSI MOU TOUHOU, MOU SKÁLOU, MŮJ HRAD, JSI BOHEM, CO PŘICHÁZÍ VČAS. TO JE MÁ PROSBA VE ZKOUŠKÁCH,
Škola:Chomutovské soukromé gymnázium Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Moderní škola Název materiálu:VY_32_INOVACE_CESKYJA ZYK1_09 Tematická.
1. Své víry základ založím na samém Kristu Ježíši. Jen s ním se mohu odvážit před Boží právo postavit. Ve skále, Kristu, zakládám a jiný základ podobá.
Hlavní postavou je zde Veronika Millerová, která si říká Ronnie. Její rodiče se rozvedou a otec se přestěhuje z New Yorku do malého městečka na pláži.
Pro začátek si představte: Představte si, že bychom byli všichni naprosto stejní. Líbilo by se vám to? Asi ne. A přece máme strach z lidí, které neznáme.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV:VY_32_INOVACE_121_Předmět chemie AUTOR: Igor Dubovan ROČNÍK, DATUM: 8., 5.
Myšlenky o přátelství. Člověk by chtěl být gigantem a je hovno kamaráde.
STŘELNÁ zdroj: strelna.cz zdroj: strelna.cz
1. Má víra k tobě zří, | Beránku na kříži, | tys Boží Syn
1. Chtěl bych být majákem, v příboji stát, chtěl bych být majákem, lodím směr dát, chtěl bych být majákem uprostřed vln, a bývám sám zbloudilý prám. Chtěl.
1. Buď počátkem to Slovo nám, | jímž učiněn svět! | Nic bez něho | je život v něm, | jas do zemských běd. | A to světlo svítí | do všech temnot žití, |
Anežka Dvořáková, Barbora Suchomelová, Vítek Piskač, Matěj Keblovský
E RICH F ROMM KOŘENY ZLA V ČLOVĚKU. E RICH F ROMM * 23. března 1900 (Frankfurt nad Mohanem) † 18. března 1980 psycholog, filosof, vysokoškolský pedagog,
Vždy jsem pohrdal línými bílými lidmi. Teď už můžu mluvit i o líných černých lidech. Jste chudí, protože jste nedodělali školu, berete drogy, máte tři.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Eva Bartošová Název DUM: VY_32_Inovace_6.1.7 K.J.Erben Název sady: Český jazyk 7. ročník Číslo projektu:
Poslední aktualizace 25. března v pátek 4. dubna 2008 ve 12 hod. Nové DUBNOVÉ vydání videomagazínu bude do vysílání zařazeno v pátek 4. dubna.
Pavel Kohout nar „I z hlupáka může něco být, když svou hloupost včas pozná.“
Název školyZákladní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod AutorŠárka Matějová Datum NázevVY_52_INOVACE_24_Čas a příroda Ročník4. Číslo.
Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_09_35.
Na psí život si většinou stěžují jen Ti, kteří psa nikdy neměli …
Toto je hlavní ulice v Dubai, v roce 1990, která se od té doby trochu změnila.
Rozmístění obyvatelstva na Zemi
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Žák se dozví, jaký je rozdíl mezi šikanou a kyberšikanou
Veverka známá neznámá.
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ NOVOVĚK
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy
Vzdělávací materiál v rámci projektu EU peníze školám
Co udělá Čech,když se dostane do sedmého nebe?
Autor Mgr. Hana Drchotová Škola ZŠ Bor, Školní 440, Bor, Téma
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Druhá světová válka KVÍZ. Druhá světová válka KVÍZ.
Moře a jeho významné ryby j.cinek. Žralok bílý či velký bílý žralok, dříve často nazývaný žralok lidožravý, je žralok z čeledi lamnovitý ch vyskytující.
Vznik samostatné ČSR Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Zimová. Vytvořeno dne Nový začátek (New start)
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
Běžci.
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
Kosmické rovnice Zapni zvuk a klikej.
BAKTERIE Jednobuněčné organismy
Transkript prezentace:

I AM LEGEND Matěj Žaloudek

DĚJ Robert Neville je sice špičkový vědec, ale ani on nedokázal zabránit šíření nebezpečného viru, který byl vyvinut lidmi a nedá se léčit. Neville je z neznámého důvodu vůči viru imunní a jako jediný příslušník lidského rodu žije v troskách New York City. Možná je dokonce posledním žijícím člověkem na planetě. Už tři roky, den co den, vysílá do éteru svou zprávu a hledá další přeživší. Neville však není úplně sám. Ze stínů jej pozorují zmutované oběti celosvětové pandemie, kteří sledují každý jeho krok a čekají, až udělá osudovou chybu. Nevillea, který je dost možná jedinou nadějí celého světa, drží při životějediná myšlenka: zvrátit dopad viru tím, že ze své krve vyrobí lék. Stojí však sám proti zbytku světa a čas hraje proti němu Robert Neville je sice špičkový vědec, ale ani on nedokázal zabránit šíření nebezpečného viru, který byl vyvinut lidmi a nedá se léčit. Neville je z neznámého důvodu vůči viru imunní a jako jediný příslušník lidského rodu žije v troskách New York City. Možná je dokonce posledním žijícím člověkem na planetě. Už tři roky, den co den, vysílá do éteru svou zprávu a hledá další přeživší. Neville však není úplně sám. Ze stínů jej pozorují zmutované oběti celosvětové pandemie, kteří sledují každý jeho krok a čekají, až udělá osudovou chybu. Nevillea, který je dost možná jedinou nadějí celého světa, drží při životějediná myšlenka: zvrátit dopad viru tím, že ze své krve vyrobí lék. Stojí však sám proti zbytku světa a čas hraje proti němu

OBSAZENÍ REŽIE : FRANCIS LAWRENCE SCÉNÁŘ: AKIMA GOLDSMAN HRAJÍ: WILL SMITH SALLI RICHARDSON ALICE BRAGA DASH MIKON

H L E D Á P R O T I L Á T K U P R O T I Z M U T O V A N É M U G E N U

DÍKY Nashledanou Obrázky z google.cz