Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Hlavní postavou je zde Veronika Millerová, která si říká Ronnie. Její rodiče se rozvedou a otec se přestěhuje z New Yorku do malého městečka na pláži.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Hlavní postavou je zde Veronika Millerová, která si říká Ronnie. Její rodiče se rozvedou a otec se přestěhuje z New Yorku do malého městečka na pláži."— Transkript prezentace:

1

2 Hlavní postavou je zde Veronika Millerová, která si říká Ronnie. Její rodiče se rozvedou a otec se přestěhuje z New Yorku do malého městečka na pláži. O tři roky později si se svými rodiči stále nerozumí a zlobí se na ně, dokud se její matka nerozhodne, že by bylo nejlepší, kdyby strávila léto s otcem na pláži. Ronnie zde hledá nejen cestu zpět ke svému tátovi, ale i zároveň k atraktivnímu mladíkovi Willovi, který se jí od jejich prvního setkání stále dvoří. Život ale není jednoduchý a na hlavní hrdinku čeká zásadní zkouška osudu...

3


Stáhnout ppt "Hlavní postavou je zde Veronika Millerová, která si říká Ronnie. Její rodiče se rozvedou a otec se přestěhuje z New Yorku do malého městečka na pláži."

Podobné prezentace


Reklamy Google