Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků."— Transkript prezentace:

1

2 Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků

3 Jeho záměrem je vsadit do vězení. Nemožné je urážka tvé inteligence, ohrožení tvých znalostí, hrozba tvé duši. Nemožné se staví proti všemu co je pravdivé a spolehlivé a správné. Zahleď se do tohoto jediného slova „nemožné“, takového zdánlivě nevinného a přirozeného konečného úsudku; vězí v něm smrtelný jed. Jeho záměrem je vsadit do vězení. Nemožné je urážka tvé inteligence, ohrožení tvých znalostí, hrozba tvé duši. Nemožné se staví proti všemu co je pravdivé a spolehlivé a správné. Zahleď se do tohoto jediného slova „nemožné“, takového zdánlivě nevinného a přirozeného konečného úsudku; vězí v něm smrtelný jed.

4 Zotročuje a chytá do pasti a svazuje. Není svobody pro ty, kdo souhlasí s nemožností. Není tam síla, není tam světlo, není tam život, není tam volnost. Nemožné je klesající spirála --- když jsi byl jednou polapen jejím stiskem, klesáš, klesáš, klesáš. Zotročuje a chytá do pasti a svazuje. Není svobody pro ty, kdo souhlasí s nemožností. Není tam síla, není tam světlo, není tam život, není tam volnost. Nemožné je klesající spirála --- když jsi byl jednou polapen jejím stiskem, klesáš, klesáš, klesáš.

5 „Nemožné“ to je nauka těch kteří hledí jen na věci které je možno vidět, ne na věci které jsou neviditelné. „Nemožné“ to je nauka těch kteří hledí jen na věci které je možno vidět, ne na věci které jsou neviditelné.

6 Ti kteří dovolí, aby na ně měl vliv brzy zjistí, že jestliže mohou být poraženi v jedné oblasti, budou poraženi v další, a ještě další, a další a další. Ti kteří dovolí, aby na ně měl vliv brzy zjistí, že jestliže mohou být poraženi v jedné oblasti, budou poraženi v další, a ještě další, a další a další.

7 … Je to stav mysli, určitý postoj. Jestliže jej nevyštípneš když raší, ale místo toho jej krmíš a podporuješ jeho rozvoj, stane se nedílnou součástí tebe sama, až proti němu nebude léku. Setrvávání v tomto stavu může být zjednodušující, neboť když mu podlehneš, potom není zapotřebí žádná akce a žádné úsilí; není nutné žádné přemáhání neboť „ je to nemožné“. … Je to stav mysli, určitý postoj. Jestliže jej nevyštípneš když raší, ale místo toho jej krmíš a podporuješ jeho rozvoj, stane se nedílnou součástí tebe sama, až proti němu nebude léku. Setrvávání v tomto stavu může být zjednodušující, neboť když mu podlehneš, potom není zapotřebí žádná akce a žádné úsilí; není nutné žádné přemáhání neboť „ je to nemožné“.

8 Jde k duhu těm, kteří jsou ve svých srdcích nepozorní k jeho nebezpečím; boří ušlechtilé touhy, vyvrací vysoké cíle a rozprašuje sny. Nemožné, to je zloděj který přichází v noci, uloupí tvou odvahu, zničí tvou udatnost, když vydrží každou chvíli se ti vysmívat, štěbetat ve smíchu když zaváháš a dává prostor pro chybné cesty. Jde k duhu těm, kteří jsou ve svých srdcích nepozorní k jeho nebezpečím; boří ušlechtilé touhy, vyvrací vysoké cíle a rozprašuje sny. Nemožné, to je zloděj který přichází v noci, uloupí tvou odvahu, zničí tvou udatnost, když vydrží každou chvíli se ti vysmívat, štěbetat ve smíchu když zaváháš a dává prostor pro chybné cesty.

9

10 Nemožné kalí mysl, láme srdce a ničí těla. Nemožné tvoří špatný zdravotní stav, podporuje choroby a způsobuje, že se jitří nemoci. Nemožné, to je cesta zbabělců, je to omluva porážky. „Nedá se nic dělat“, „nepřekonatelné“, „to je nemožné“ – je to víra žijícího nebožtíka, filozofie bláznů, skandování jelimánků, heslo debilního. Nemožné kalí mysl, láme srdce a ničí těla. Nemožné tvoří špatný zdravotní stav, podporuje choroby a způsobuje, že se jitří nemoci. Nemožné, to je cesta zbabělců, je to omluva porážky. „Nedá se nic dělat“, „nepřekonatelné“, „to je nemožné“ – je to víra žijícího nebožtíka, filozofie bláznů, skandování jelimánků, heslo debilního.

11 Dokazuj svou prací, že pro muže nebo ženu, kteří jsou naplnění Božím Duchem, kteří jednají ve víře a důvěřují v jeho zaslíbení, neexistují nemožnosti. Dokazuj svou prací, že pro muže nebo ženu, kteří jsou naplnění Božím Duchem, kteří jednají ve víře a důvěřují v jeho zaslíbení, neexistují nemožnosti.

12 Po celé trvání dějin velcí mužové a ženy čelili nemožnému a vyšli jako vítězové a proto se stále na ně vzpomíná. Cesta k vítězství byla dlouhá a zrádná, avšak oni absolvovali všechna kola krok za krokem. Porazili nemožné, protože vytrvali. Po celé trvání dějin velcí mužové a ženy čelili nemožnému a vyšli jako vítězové a proto se stále na ně vzpomíná. Cesta k vítězství byla dlouhá a zrádná, avšak oni absolvovali všechna kola krok za krokem. Porazili nemožné, protože vytrvali.

13 Začni dnes se všemi věcmi které se ve tvém denním životě vynoří. Ať se tvá víra šíří každý den víc a více a neobracej se nazpět! Začni dnes se všemi věcmi které se ve tvém denním životě vynoří. Ať se tvá víra šíří každý den víc a více a neobracej se nazpět!

14 Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved Pro více zpráv z Power Pointu navštiv stránku: www.tommyswindow.com


Stáhnout ppt "Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků."

Podobné prezentace


Reklamy Google