Nová vizuální podoba časopisu a nový design stránek.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Advertisements

Technika,tak jak ji vidím já…
PRAVDY O MUŽÍCH Varování pro muže:
1. konference o bezpečnosti jaderného úložiště. Neovlivní stavba jaderného úložiště prašnost v oblasti? •N•Nijak výrazně. Neočekáváme že to bude problém.
Ponoř se do modra ….
JAK SE STARAT O PSA DENISA SOVOVÁ.
Volný čas s fyzikou. 14:30 – 16:30 Poté, co přijdeme domů, ohřejeme si oběd, pokud jsme neobědvali ve škole. V mikrovlnné troubě vzniká elektromagnetické.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Soutěžní úkol. Naším společným úkolem je dostat cyklistu ve spodní části obrazovky na konec cesty. Musí ujet celých 10 kilometrů. Musíme mu pomoci správně.
Slova Květiny.
ČLOVĚK V SOCÍÁLNÍCH VZTAZÍCH
Prezentace s hudbou, běží automaticky…přeji krásné chvilky…
Definice zapomínání: 1. Zánik vzpomínky. 2. Zánik nežné náklonnosti.
POČÍTAČE ŠKODÍ ZDRAVÍ Kamila Sýkorová
Proč je důležité studovat Principy
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
VY_32_INOVACE_ 02_ Lidé a čas
NETOLISMUS V ČR se hovoří o 10% hráčů.
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
SVĚT PSŮ Že pes je nejlepší přítel člověka víme již dlouho, někteří lidé možná ale netuší, že život bez psa by nemohl fungovat.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Oceňování, vděčnost a zákon rozšíření a zákon rozšíření (Z knihy: Sanaya Roman Žít s radostí)
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Pro Lucku kterou z celého srdce miluji!
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Alzheimerova choroba Lukášek Závodný 2.HB.
ŽIVOT PO ČTYŘICÍTCE A DÁL … VĚTŠINA LIDÍ OBYČEJNĚ VŮBEC NEVÍ, CO S TÍM, KDYŽ JE JIM PŘES 40 A NAJEDNOU MAJÍ NEČEKANOU SVOBODU A VŠE STÁLE FUNGUJE AMERICKÉ.
Klíčová otázka č. 5 Jakou roli by měli hrát různí aktéři (zejm. veřejná správa na všech úrovních, poskytovatelé služeb, volení představitelé, sdělovací.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Svět techniky a já Kateřina Večerková.
Zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“.
Vypracoval: Jiří Novák 9.Třída
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Drogy a já Jméno: Třída: Datum:.
Prezentace pro borce Trenéři: Kulatka, Kain FK Brandýs-Boleslav roč FK Brandýs-Boleslav roč Březen 2010.
Mé záliby a koníčky.
Pár vtípků.
MOJE RODINA Josef Novák.
Jsem, Umím, Mám Jsem Jmenuji se: Samuel Brablenec
Moje záliby Přemýšlení Kateřina Veverková
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
závislost na internetu
NETHOLISMU Závislost na počítačových hrách, sociálních sítích a internetu Eva Maksová Ludvík Panny.
Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.
VY_32_INOVACE_04_Povolání. Jméno: Vendula Báčová Ročník: 3. Období vytvoření: září 2011 Téma: Povolání Anotace: Učivo je podáno formou prezentace doplňující.
DOPIS PRO TEBE.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Název:VY_32_INOVACE_ICT_5B_01 Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:5. Tematický okruh,
Základní informace Celý název: Erebos- hra, která zabíjí Autor: Ursula Poznanski Nakladatelství: Fragment Počet stran: 320.
N ÁZEV ŠKOLY : SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR : MGR. JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY _32_INOVACE_15_NEBEZPEČNÉ.
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
Co dělat když ztratíte práci… ?. Ztráta zaměstnání….  Pro mnoho lidí je to nepříjemnou záležitostí.  Dokáže pořádně zacloumat životem a odráží se i.
Osobní bezpečí. Sebepojetí Sebepojetí - znamená porozumět sám sobě, svému JÁ, svým náladám, chování Sebepojetí – zahrnuje sebepoznávání, sebehodnocení.
ASERTIVNÍ PRÁVA - MANIPULAČNÍ POVĚRY Ten, kdo se chce asertivně projevit, to má udělat slušně, ale důrazně. Má odolávat manipulacím, zbavit se úzkosti.
Osobní bezpečí Název školy: ZŠ Salvátor Název školy: ZŠ Salvátor Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název výstupu:
Čím chci být ,až vyrostu.
Popisuje: Vojtěch Zedek
Slova Květiny.
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
CHAREKTERISTIKA Obrázky a náměty slohových cvičení
Čím chci být až vyrostu…
DOPIS PRO TEBE.
Otázky pro průběžnou práci
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Ergonomie práce na počítači
Transkript prezentace:

Nová vizuální podoba časopisu a nový design stránek. PSPÉČKO V NOVÉM OBLEKU Nová vizuální podoba časopisu a nový design stránek.

JEN TAK DÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL  Zdravíme všechny příznivce skupiny PSP a čtenáře PSPéčka. Je tu NOVÉ ČÍSLO VAŠEHO PSP!!! Facelift dostal nejenom design stránek skupiny, ale i časopis, který se na stránkách objeví v podobě PowerPointové prezentace. Věříme, že se stránky budou víc líbit a že se KONEČNĚ ZAPOJÍTE. Přáli bychom si, abyste se podíleli na jeho tvorbě a AKTIVNĚ se zapojili do školního časopisu, který je tu PRO VÁS a měl by být hlavně O VÁS  První vlaštovky v podobě vašich literární kousků už máme a hned je dáváme k přečtení. Děkujeme autorům příspěvků a nezbývá dodat než JEN TAK DÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL 

Závislost je nekontrolované nutkání opakovat své chování bez ohledu na jeho dlouhodobé důsledky.(Wikipedie) Rozlišit hranici mezi koníčkem, zvýšeným užíváním a závislostí je velmi obtížné, už i proto, že na počítači a TV nevzniká závislost fyzická = tělesná, ale i psychická = duševní.

NEDODRŽENÍ ČASOVÉHO LIMITU určenÉHO pro tuto činnost pocit prázdnoty, když není člověk u počítače ztráta kontroly nad časem stráveným u počítače brzké vstávání k počítači nebo ponocování u počítače rostoucí nervozita a neklid, když delší dobu nemůže být na Pc nebo sledovat TV

Jak jsi na tom ty? Kolik příznaků už máš??? přemýšlení o počítači, když ho zrovna nepoužívám kradení peněz na nákup her stále více času potřebného k uspokojení z práce na PC lhaní o své závislosti zanedbávání učení narušené vztahy s rodinou zhoršující se školní výsledky opouštění dřívějších zájmů a přátel Jak jsi na tom ty? Kolik příznaků už máš???

Rozhovory Linda Laurichová Co ti dává sport? Když se dobře umístím, tak mám dobrý pocit, že jsem něco dokázala. A když se mi to nepovede, tak si řeknu, že příště to zvládnu, ale že to byla škoda. Sport mi dává dobrý pocit, že něco umím. Je pro tebe sport lepší než sedět u počítače? Určitě je lepší sport než sezení u počítače, ale u počítače si chci taky někdy odpočinout, proto dělám obojí..  6

Miri Kolodziejová Co ti dává sport? Sport mi dává kamarády, možnost cestovat do zahraničí, makat na sobě a hlavně dělám to, co chci! Kdybych ho neměla, tak bych se strašně nudila, jsem ráda, že tenis dělám a ještě na takové úrovni!!! Je pro tebe sport lepší než sedět u počítače? Jojo je to pro mě lepší. Jsem v pohybu a nejsem líná. Prostě sportování mám ráda, takže je to lepší než počítač.

Kačka Kundertová Co ti dává sport? To je pro lidi, kteří mě dobře znají asi zbytečná otázka. Ale sport "házená" naplňuje celý můj život. Už od 8 let se na hřišti honím za míčem. Moje šestiletá kariéra už mi přinesla i několik TÝMOVÝCH umístění např. 3. místo v Poháru České republiky mladších žaček nebo 1. místo severočeské oblasti starších žaček.  Je pro tebe sport lepší než sedět u počítače? Z vlastní zkušenosti můžu říct, že je sport rozhodně zábavnější. Já u počítače moc času nestrávím, protože skoro celý svůj volný čas věnuji právě sportu a v neposlední řadě škole. 

Sezení u počítače Zdroj: Google.cz

V moderní době se rozrostla práce s počítači a s tím i spojené problémy. Lidé, kteří tráví čas u počítače, se mohou setkat se zdravotními potížemi, které jsou způsobeny dlouhodobým sezením v nesprávné poloze, namáháním očí pozorováním obrazovky… Mezi tyto potíže se řadí především bolesti zad a poškození zraku. Očím neprospívá dlouhodobé dívání se na počítač, proto se stále častěji objevují lidé, kteří trpí zhoršením zraku. Proto bychom neměli být na počítači třeba 5hodin v kuse, ale dělat si přestávky. Ahoj příště Kačka

Terky aktuality Ahoj, určitě jste už slyšeli, že se u nás na škole bude konat nový kroužek pro milovníky psů. Neváhejte a připojte se i vy. Svou docházkou pomůžete našemu útulku v Litvínově a dovíte se spoustu nových informací o chovu pejsků, jak se o ně starat, čím krmit a jaká je vlastně psí dušička 

PETICE - PROSÍME PODEPIŠTE Terky aktuality Zamyslete se nad tím, jestli byste nemohli poskytnout domov, péči a lásku třeba opuštěnému pejskovi z útulku. Je tady spousta psů, kteří čekají na to, až si je někdo odvede domů. A nakonec ještě výzva útulku k podpisu petice proti týrání a zločinnému chování vůči opuštěným toulavým pejskům na Ukrajině. PETICE  - PROSÍME PODEPIŠTE Ukrajina - ve městě Lysychansk, na východě země, začali problém toulavých psů řešit nelidským způsobem. Město koupilo mobilní krematorium, které se dokáže rozpálit na 900°C. Psi i kočky se upalují ZAŽIVA a to kvůli fotbalu Euro2012. Prosíme podepište petici, proti tomuto nehumánnímu způsobu zabíjení. AHOJ TERKA. zdroj: http://www.utulek-litvinov.estranky.cz/

AHOJKY! JE TU DALŠÍ ČÍSLO PSPÉČKA A PŘIPRAVILA JSEM SI PRO VÁS DALŠÍ TESTÍK. TENTOKRÁT BUDE ZAMĚŘENÝ NA ZÁVISLOST NA POČÍTAČÍCH! SPRÁVNÉ ODPOVĚDI POSÍLEJTE JAKO VŽDY NA NÁŠ E-MAIL PREVENTISTE@SEZNAM.CZ BUDU SE TĚŠIT NA KAŽDOU VAŠI ODPOVĚĎ! 

Zakroužkuj věci, na kterých může být člověk závislý…

PO KOLIKA MINUTÁCH BY ČLOVĚK MĚL VSTÁT OD POČÍTAČE? A) JE TO JEDNO B) 60 MINUT C) 2O MINUT

Kolik stojí jeden rok ambulantní léčení závislosti? c) 2O.00,-

TONDŮV KOMIKS Text a ilustrace Tonda RAUCH 6.B

Vaše tvorba - tentokrát literární

Hadi Hadi se plazit umí, denně na slunce čumí, rádi se vyhřívají, někteří z nich se i koupají. Mají pruhy nebo tečky, když se nají, tlustí jsou jako bečky. Jsou velcí, ale i malí, když prší, v úkrytu se halí. Moc jim závidíme, protože po nohou chodíme, oni, když se pohybují, tak leží a zalezou, když sněží. Autoři M. Kallischková, Š. Potluková, L. Laurichová, L. Novák z 8.A

Protože k chůzi nemá vlohy. Had se po zemi pomalu plazí, Víte, proč had nemá nohy? Protože k chůzi nemá vlohy. Had se po zemi pomalu plazí, nikdy do ničeho nenarazí. Holčička v trávě v klidu si běží, hada pod kamenem uvidí stěží. Had pod kamenem hladově kouká, dýl jak tejden nejedl víc než brouka. Holčička je kořist velká, had po ní vyjel, nožem ho sekla. Had však pod kamenem sám nebyl, byl tu ještě jeho bratr Emil. A ten holčičce ukousnul palec a to je téhle básně konec. Autor Tadeáš Kotek 8.A

Připravil jsem si pro čtenáře pspéčka recenzi mé oblíbené hry Minecraft. Tato hra mi přijde jako geniální nápad, není to něco jako ty drahé a náročné hry, jedná se o pojetí světa jako krychlí a kvádrů. Díky čemuž není hra tak náročná a může si ji zahrát skoro každý.

Naším hlavním úkolem je postavit si dům nebo skrýš před příšerami, které ve tmě vylezou na povrch. Světlo je velmi důležité- odrazuje monstra. Můžeme si udělat louče pomocí tyček a uhlí. Máme možnost zkrášlovat si své sídlo pomocí barevných vln, které se dají získat z ovcí nebo můžeme využít dřevo, cihly, kámen, sklo apod. Autor Milan Hotovec 8.B

Lyžák 2012