Koncentrace kyseliny oxidu uhličitého v ovzduší překročila historickou hranici, je nejvyšší za miliony let! Co to pro nás znamená?

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Doping- metody, omezení, negativní účinky a budoucnost
Advertisements

Jak se vám dýchá?.
Problémy životního prostředí a jejich řešení 1: ovzduší
Zdraví především !!! Jako tvůj přítel mám povinnost tě seznámit s následujícími informacemi !!! Pokračuj kliknutím …
Faktory ovlivňující rychlost chemické reakce
Agroturistika v JMK Gabriela Šifaldová, 4.ag.
MUDr. Eva Rychlíková Zdravotní ústav se sídlem v Kolíně Prostředí kolem nás.
ZÁSTUPCI OXIDŮ.
Kyselý déšť.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 32 Číslo.
Sídla.
Vlivy na rychlost chemických reakcí
Automobily a výfukové plyny
Znečišťování ovzduší výfukovými plyny
Kou ř ení a plodnost Kouření snižuje pravděpodobnost otěhotnění, má totiž prokázaný vliv na zhoršenou kvalitu spermií u mužů! U.
Přírodní olej bohatý na antioxidanty
Význam strategie EU pro Podunají v klíčových oblastech ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Eva Kubešová Odbor Evropské unie a politiky životního prostředí 21. října 2011.
VÝŽIVA V PREVENCI NÁDOROVÝCH ONEMOCNĚNÍ
David Juran.  je proces, při kterém dochází ke snadnému pronikání slunečního záření do naší atmosféry  ale také zároveň špatné propouštění tepelného.
VLIV ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ NA ŽIVOT ČLOVĚKA
Globální oteplování Štěpánka Štindlová.
Ohrožování základních složek biosféry
VY_52_INOVACE_02/1/35_Chemie OXIDY SÍRY A DUSÍKU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bohdan Hladký ŠABLONA: V/2 – Inovace.
Implementace systému flexibilních benefitů
Steroidní hormony Dva typy: 1) vylučované kůrou nadledvinek (aldosteron, kortisol); 2) vylučované pohlavními žlázami (progesteron, testosteron, estradiol)
Složky krajiny a životní prostředí
. CIVILIZAČNÍ CHOROBY.
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
ŠANCE PRO VAŠI ŠŤASTNĚJŠÍ I ZDRAVĚJŠÍ BUDOUCNOST.
Ekosystémy přírodní a umělé
Vzduch Otázky na opakování VY_32_INOVACE_G3 - 12
Regenerace jako součást tréninku Školení trenérů licence A Fakulta tělesné kultury UP Olomouc Biomedicínské předměty Doc. MUDr. Pavel Stejskal, CSc.
DÝCHACÍ SOUSTAVA 5. ROČNÍK.
Vzduch ( environmentální příručka – 5.ročník )
Žilová, Stoklasová, Pavlíková 3.O
Krajina a životní prostředí
Atmosféra.
Ekosystémy.
ELEKTRICKÝ PROUD V KAPALINÁCH I.
Atmosféra Filip Bordovský.
Atmosféra Země a její složení
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
Vznik a odstranění únavy
TROJLÍSTEK DOKTORA KUČERY
MIKROKLIMA TERMOREGULAČNÍ MECHANISMY. ZEVNÍ PODMÍNKY TEPLOTA VZDUCHU VLHKOST VZDUCHU PROUDĚNÍ VZDUCHU.
PROČ TO DĚLÁME? Chceme-li lepší podmínky pro ovzduší, musíme s tím něco udělat…
Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_01_Ochrana.
Název SŠ: SŠ-COPT Uherský Brod Autoři: Ing. Hana Ježková Název prezentace (DUMu): 4. Vliv činnosti člověka na prostředí Název sady: Základy ekologie pro.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
PEČUJEME O ZDRAVÍ VY_32_INOVACE_II-C-14. Výživa - rostlinná, živočišná (živiny, vitamíny, jídelníček) Obranyschopnost - nemoc, úraz, imunita Pohyb a aktivita.
Ropa - zpracování Vytvořili: Dana Syrůčková Denis Vyleta Karolína Jelínková Jakub Švandrlík.
ÚLOHA STÁTU V TRŽNÍ EKONOMICE
Znečištění vzduchu dopravou
Ing. Veronika Dostálková MBA
Projekt: OP VK Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor:
VY_32_INOVACE_Racek_ Kyslik
Zdraví především !!! Jako tvůj přítel mám povinnost tě seznámit s následujícími informacemi !!! Pokračuj kliknutím …
Název školy: Základní škola Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_03_JABLKO Výchova.
STRAVA MÁ VELKÝ VLIV NA NÁŠ ORGANISMUS
VODA, VZDUCH, KYSLÍK, HASICÍ PŘÍSTROJE
Vliv radiace na člověka
Ochrana přírody a životního prostředí.
Vlivy na rychlost chemických reakcí
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
ZÁKLADY BIOLOGIE Zdraví, nemoc.
Ochrana přírody a životního prostředí.
Co je to zdravá výživa ?
Transkript prezentace:

Koncentrace kyseliny oxidu uhličitého v ovzduší překročila historickou hranici, je nejvyšší za miliony let! Co to pro nás znamená?

VYŘEŠIT JEJÍ DOPAD NA NAŠE ZDRAVÍ Místo čisté H2O prší slaboučký sifon. Čím škodí? Podívejte se na zahrádky a trávníky plné mechu. Mech roste v kyselé půdě. Dýcháme kyselé výpary okořeněné směsí těžkých kovů z výfukových plynů a karcinogenů z komínů. Nejvyšší koncentrace škodlivin je při zemi. Divíte se že děti mají alergie?! Že lidé ještě na stará kolena dostanou novou nemoc – ALERGIE?!

Jak na nás působí plusový elektrický náboj? Čím nám škodí? Dnes máme obuv, plastová lina, koberce z umělých vláken, budovy plné drátů. Všechno nás izoluje od přírodního uzemnění. KYSELÉ PROSTŘEDÍ = plusový náboj Kdysi lidé chodili bosky. Stačil každodenní kontakt se zemí, aby se uzemnili – zbavili plusového náboje, který přirozeně v těle vzniká jako vedlejší produkt. Co na to naše tělo?

PLUSOVÝ NÁBOJ způsobuje: Stres, únavu, vyčerpání, sníženou imunitu. Zpomaluje látkovou výměnu i oběh krve. Zpomaluje fungování těla na buněčné úrovni. Následek – nedostatečná výživa a okysličování krve, těla. VÝSLEDEK: Neurózy, chronické nemoci, rakovina

JL stimulátor – přijímač signálu kvantového generátoru Vytváří pole zvýšené elektrické vodivosti. Optimalizuje bezprostřední prostředí uživatele. Snižuje naše negativní zatížení atropoidních vlivů. OPTIMALIZOVANÝ PROSTOR = prostředí pro zdravý život! JL stimulátor – každodenní součást života. JL stimulátor – Váš prostor pro život! ŘEŠENÍ

potkáváte a užíváte téměř na každém kroku Klíčový partner výrobce kvalitních rohoží – firma GAPA MB, s.r.o. 20 let JL stimulátory neznáte?

JL Technologies v rámci realizací GAPA MB,. s.r.o. Letiště Ruzyně ; Trade Park Brno OC Hodonín ; Reduta Brno Škoda - Auto a.s. Ml.Boleslav a Kvasiny OC Chodov Praha ; Palác kultury v Praze Bussiness Park Zličín Praha ; OC Kika Čestlice Park Lotus ; Divadla - Brno, Plzeň, Liberec Hobby centrum Prostějov ; Česká spořitelna Administrativní centra - Chodov, Anděl Hotely, Pošty, banky, nemocnice, bytové domy atd. Možná jste i Vy občas krátkodobě účastníky optimalizovaného prostoru. Pro své zdraví potřebujete ale více. Svůj vlastní zdravý prostor!

Pro Váš zdravý prostor k životu! Čestné uznání ČKVŘ – INTERNATIONAL INSTITUTE FOR HOLISTIC MEDICINE za mojí práci v Harmonizačním centru JL technologie v Sušici. Vladimíra Bujakowská, specializovaný poradce JL technologií. STIMULÁTORY JL technologie PORADNA