Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zdraví především !!! Jako tvůj přítel mám povinnost tě seznámit s následujícími informacemi !!! Pokračuj kliknutím …

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zdraví především !!! Jako tvůj přítel mám povinnost tě seznámit s následujícími informacemi !!! Pokračuj kliknutím …"— Transkript prezentace:

1

2 Zdraví především !!! Jako tvůj přítel mám povinnost tě seznámit s následujícími informacemi !!! Pokračuj kliknutím …

3 Sex je lékem na krásu. 1. Sex je lékem na krásu. Vědecké testy objasnily, že při milovaní se produkuje množství estrogénu, který dává vlasům přirozený lesk a pokožce hebkost.

4 Něžné, uvolněné milovaní 2. Něžné, uvolněné milovaní snižuje riziko vzniku dermatitídy, vyrážek a skvrn na kůži. Produkovaný pot pročisťuje póry a vaše pokožka pak bude doslova zářit.

5 Milovaní 3. Milovaní pomůže spálit všechny kalorie, které se nasbíraly na romantické večeři.

6 Sex 4. Sex je jeden z nejbezpečnějších sportů, které se dají provozovat. Protáhne a posilní téměř každý sval v těle. Je to mnohem příjemnější než uplavat 20 bazénů a nepotřebujete mít speciální oblek, ani žádnou speciální obuv !

7 Sex je okamžitý lék na mírnou depresi. 5. Sex je okamžitý lék na mírnou depresi. Uvolňuje do krevního oběhu přirozený endorfín, který produkuje pocit eufórie a zanechává ve vás pocit blaženosti.

8 Čím víc sexu máte, 6. Čím víc sexu máte, tím jste žádanější. Sexuálně aktivní tělo produkuje významné množství látek zvaných feromóny. Tyto jemné sexuální parfémy přivádí Váš protějšek do příjemného šílenství !

9 Sex je nejbezpečnější sedativum na světe. 7. Sex je nejbezpečnější sedativum na světe. JE 12 KRÁT EFEKTÍVNĚJŠÍ NEŽ DIAZEPAM.

10 8. Každodenní vášnivé líbání Vás zbaví zubaře. Líbání podporuje vyplavovaní zbytků jídla ze zubů slinami a snižuje kyselinu, která způsobuje zubní kaz. Předchází tvorbě zubního povlaku.

11 Sex dokonce zmírňuje bolest hlavy. 9. Sex dokonce zmírňuje bolest hlavy. Prožitek z milovaní uvolňuje napětí, které zúžuje krevní cévy v mozku.

12 Sex je přírodní antihistaminikum. 10. Sex je přírodní antihistaminikum. Pořádné milovaní může dokonce uvolnit zacpaný nos. Pomáhá bojovat s astmatickými záchvaty a sennou rýmou.

13 Tato zpráva ti byla poslaná proto, aby jsi věděl(a), že sex je důležitý i pro zdraví ! (... a zatím se na něj nevztahuje regulační poplatek MZ.)

14 Jestli se touto zprávou nebudeš řídit a nepošleš ji dál, po zbytek života už nebudeš mít dobrý sex a místo něj budeš stále jen platit a platit „regulační poplatky“... A budeš žít jak v celibátu. J@

15 Pošli tuto zprávy lidem, o kterých si myslíš, že potřebují sex (a kdo ho nepotřebuje ?!), aby nepodceňovali jeho prospěšnost pro zdraví našeho národa...


Stáhnout ppt "Zdraví především !!! Jako tvůj přítel mám povinnost tě seznámit s následujícími informacemi !!! Pokračuj kliknutím …"

Podobné prezentace


Reklamy Google