Jmenuji se Michaela Petrová

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kdo jsme… Jsme děti z Dětského domova Uherský Ostroh. Nejmladší je sedmi-letá Tereza. Potom šestnácti-letí hoši-Petr, Lukáš a Milan, které mu je 17. Nejstarší.
Advertisements

Jak ovlivňuje můj život současná technika
Technologie pro publikování na webu 1 Cvičení 3 Nadpisy a základní formátovací elementy.
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
Čítárny.cz – Web o dětských knížkách a čtenářství Veronika Peslerová Olomouc, červen 2007.
DOMOV ADRESA oslovení jméno a příjmení ulice a číslo domu obec, město
Ludvík XIV. ( ).
Slovníky cizích slov Teď pustila mě pasivita a ty jsi moje priorita jsem hnedle vedle z cizích slov no jak ta jedle nebo the Fir. Až naučím se cizí řeči.
Vendy Vojtová Kateřina de Jagerová
21. prosince :00 Aquapalace Praha Cena: ,-
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
20tého října roku 2012 bylo k večeru krásné počasí, nedalo mi to a musel jsem jít na procházku k našemu rybníčku.
Ročníková práce Školní rok 2012/2013
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
My, Hladnováci.
Vítejte, po delší době jsem vytvořil opět další verzi našich stránek. Doufám, že se Vám poněkud odlišný design webu bude líbit. Pokud ne, tak se stejně.
Hra na zapamatování Informace o hře Vytvořil: Jakub Hrubý 6.A
Kakashi je na dně Odstrašující příklad yaoi fanouška.
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
Sčítálek.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Knížka, kterou mám rád: Bratři lví srdce vytvořil: Milan Urbánek.
Masarykovo gymnázium.
Slovní úlohy na procenta Vytvořila: Mgr. Marie Jíšová v programu PowerPoint 2003 ZŠ Benešov Karlov.
Kdo jsem…!? Děti z Dětského domova Uherský Ostroh.
Jak ovlivňuje můj život současná technika. Televize V dnešní době je zcela pravděpodobné, že 2 % ze 3 % lidí mají doma televizi. Já si myslím, že televize.
Geocaching aneb cesta za poklady.
eTwinningové odpoledne s rodinou ZŠ Hustopeče, Nádražní ul.
Základní škola a Mateřská škola Vraclav, okres Ústí nad Orlicí Vraclav 52, e:mail: Tel.: www: zsvraclav.cz Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Nov á slova Stránky eportfolio Otázka číslo 6.
Tvorba statických stránek Mgr. Lenka Švancarová. Tvorba statické stránky Volba Uložit jako XHTML Editor Vizuální Frontpage Nevizuální PSPad Poznámkový.
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
Patronus 10/06 Pobertovi od Veni. Pár slov úvodem, jsem moc rád, že mohu ve svém časopise pokračovat. Za tohle vděčím mým hodným kolegům, kteří mi pomohli.
Moje osobní prezentace
MOJE KNIHA Zdenka Suchánková. BLÁZEN DO KONÍ  Knížka vypráví o tom že Alice má ráda koně a chtěla by mít svého koně a přestěhuje se z města na venkov.
MOJE RODINA Josef Novák.
Jsem, Umím, Mám Jsem Jmenuji se: Samuel Brablenec
Rodina.
Anopress: nová grafika, nové možnosti Mgr. Daniela Uhrová září 2010.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Vsetín Vsetín je město, ve kterém žiji. Na Vsetínu se mi líbí, že je to malé město a všichni se tu v podstatě skoro známe. Město je obehnané lesy a kopcovitými.
Jak učit tvorbu www stránek Navarová Adéla. Proč učit tvorbu www stránek? Prezentace na internetu (Výrobky, firmy, celebrity, kluby…)
Karolinka-město ve kterém žiji
Moje Rodina Lucka.
Moje osoba.
-Seznámení s webem : -Projití různých částí webu -Závěr.
Základní škola Moravičany 2015/ ročník. Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Michaela Valečková. Základní informace :  Datum narození: srpen 2000  Bydliště: Čínov okr. Klatovy  Základní škola: ZŠ Plánická, Klatovy  Střední.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Doudleby, okres České Budějovice AUTOR: Mgr. Jaromíra Stropková NÁZEV:VY_32_INOVACE_11 _Moje rodina TÉMA:
Co je to domov? DOMOV Domov je máma, táta a sourozenci … Domov je můj pokoj, hračky, knížky … Domov je náš dům, byt, obývák, kuchyň, ložnice,
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
VÝSTAVA STAVEBNICE MERKUR  Naše škola se zúčastnila výstavy stavebnice Merkur v regionálním muzeu v Chrudimi.
Moje výpočetní technika Zde vás čekají moje výtvory při hodinách informatiky.
..kam jdu a odkud přicházím.. Sestavil: Willi Nowak.
Patrik Válek Jsem Patrik. Chodím do 5. třídy. Rád hraju fotbal a mé oblíbené hodiny jsou matematika, čeština a tělocvik. Chci se stát fotbalistou.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
Mgr. Romana Vítková ZŠ a MŠ Nedašov
ANNA MIHAD SHEHAHATA BAJTÍK 2017
ŽIVOTOPIS části ŽOMJ-Životopis-části-karty-Výzva 2016.docx
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
Knihovnická procházka Prahou Petra Ambrušová a Ivana Šnoblová K1
Tajemství internetu Minule jsme si společně ukázali karty jednotlivých zařízení a říkali jsme si, že některá z nich se umí připojit na internet. Vzpomenete.
Transkript prezentace:

Jmenuji se Michaela Petrová V současné době studuji na Středočeském vysokoškolském institutu v Karlových Varech

Něco málo o mě Už 20 let žiji v Jáchymově v okrese Karlovy Vary, zde jsem taky chodila do základní školy Marie Curie Sklodwoské. Žiji v rodinném domě spolu s rodiči, sestrou a jejím mužem a babičkou. Kromě zmiňované sestry, mám ještě bratra. Po dokončení základní školy jsem začala studovat na Soukromé obchodní akademii Podnikatel, spol. s r. o. v Karlových Varech.

Na této škole jsem úspěšně dokončila své středoškolské vzdělání maturitou. Maturovala jsem z Ekonomiky, Českého jazyka, Účetnictví a Výpočetní techniky. Po maturitě jsem začala studovat na Středočeském vysokoškolské institutu v Karlových Varech.

Mé koníčky Už odmalička má ráda hokej no a když se to tak vezme tak i fotbal, protože většinou když hraje naše reprezentace tak se koukám. Ráda čtu, mezi mé nejoblíbenější autory patří Willam Shakespaere a v poslední době hodně čtu Oskara Wilda. Také mám rada fantasy knihy. Chodím ráda do kina, snažím se chodit na filmy co mě zaujmou, ale v Jáchymově jsou v tomto směru dost omezené možnosti, protože tady nedávají zrovna novinky.

Také se zajímám o historii, vždy mě bavil dějepis a různá data jsem si vždy rychle zapamatovala, takže jsem se ani na tento předmět moc nemusela učit. Nejoblíbenější je pro mě historie Francie a hlavně za vlády Ludvíka XIV.

Moje první webová stránka = pár slov ke tvorbě Ke tvorbě své první webové stránky jsem hledala nápovědu na stránce www.jaknaweb.cz, zde jsem si přečetla potřebné informace a mohla jsem se vrhnout na tvorbu svého prvního webu.

Na tvorbu webové grafiky jsem použila program Xara Webstyle

Za pomoci tohoto programu jsem si vytvořila některé grafické, které jsem pak použila na své www stránky.

Poté jsem použila program nvu, který je ke stažení buď na www. nvu Poté jsem použila program nvu, který je ke stažení buď na www.nvu.com, kde je jen anglická verze a nebo na stránkách www.stahuj.cz, kde je k dispozici česká verze tohoto programu. Pomocí nvu jsem pak vložila všechny texty a také jsem pomocí tohoto programu své stránky uveřejnila.

Program nvu

Obsah mé www stránky: Na své stránce jsem se rozhodla napsat pár věci o mě Také o mých koníčcích jako je čtení, moje oblíbené filmy a pár slov k historii hokej. Na mé stránce je také pár zajímavostí, snažila jsem se najít vždy zajímavosti k jednotlivým tématům na stránce,bohužel ne vždy se mi to povedlo. Na stránce jsou také nějaké obrázky, které se mi líbí, ale není jich tam moc. Také tam najdete mé oblíbené odkazy.