Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MOJE KNIHA Zdenka Suchánková. BLÁZEN DO KONÍ  Knížka vypráví o tom že Alice má ráda koně a chtěla by mít svého koně a přestěhuje se z města na venkov.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MOJE KNIHA Zdenka Suchánková. BLÁZEN DO KONÍ  Knížka vypráví o tom že Alice má ráda koně a chtěla by mít svého koně a přestěhuje se z města na venkov."— Transkript prezentace:

1 MOJE KNIHA Zdenka Suchánková

2 BLÁZEN DO KONÍ  Knížka vypráví o tom že Alice má ráda koně a chtěla by mít svého koně a přestěhuje se z města na venkov

3 KATHY HELIDONIOTIS  Helidoniotis Kathy se narodila v Sydny. Vystudovala vysokou školu se zaměřením na učitelku angličtiny a historie. Kathy začala číst už v šesti letech a jejím nejoblíbenějším žánrem se stala literatura zaměřená na koňské prostředí. Je velkým fanouškem koní všeobecně a proto se rozhodla splnit si sen a napsat i něco z vlastní hlavy. Její první román vyšel v roce 2006 pod názvem Totally Horse Mad a později jej následovaly i Horse Mad Summer, Horse Mad Academi, Horse Mad Heroes a nebo také Horse Mad Western. Kathy je autorka zaměřená především na literaturu pro děti a mladé dívky, speciálně z koňského prostředí.

4 HLAVNÍ HRDINOVÉ MŮJ OBLÍBENÝ HRDINA  Hlavní hrdinové: Alice Millerová,Jenna Downsnová, Becky Choová  Můj oblíbený hrdina: Alice Millerová,Jenna Downsnová, Becky Choová

5 KNIHA SE MI LÍBÍ PROTOŽE:  Je to o koních  Koně mám ráda  Líbí se mi

6 OBRÁZKY


Stáhnout ppt "MOJE KNIHA Zdenka Suchánková. BLÁZEN DO KONÍ  Knížka vypráví o tom že Alice má ráda koně a chtěla by mít svého koně a přestěhuje se z města na venkov."

Podobné prezentace


Reklamy Google