Jednoho dne paní, která měla tři dcery, všechny moc dobře vdané, se rozhodla vyzkoušet své dva zetě a Motoflashe jak ji mají rádi.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Po převozu do nemocnice lékař konstatoval smrt pacienta, ale to jsme tušili, už když jsme ho našli na třech místech v lese. Pachatel odcizil ze zásuvky.
Advertisements

Záhada stará 130 let a přitahující okolo 250 tisíc návštevníků každý rok. Centrum této pozornosti - Kaple Loretto Santa Fe, stát Nové Mexiko, USA.
Tchýně neočekávaně přijde navštívit svou snachu
TRHLINA Špatná zpráva s dobrým koncem
Martina Pišová Sonya Mátlová Kyberšikana. Co to je kyberšikana ?  zneužití inf. kom. t.  mobilem, internetem  agresor→ ZÁMĚRNÉ vyvedení z rovnováhy.
44.1 Pádové otázky Kdo, co? Komu, čemu? Oslovujeme, voláme Koho, co?
Tesák Vlkodlaka Veronika Synková.
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
Jména a pády Put the nouns between slash marks into the appropriate case, as determined by the context. Vzor: Román se stal tím, čím v /minulost/ byla.
Buď jako osel! Hudba z filmu Xanadu Jednoho dne rolníkův osel spadl do jámy. Hlasitě naříkal celé hodiny, zatímco rolník se ho bezúspěšně snažil vytáhnout.
Vysvětlení … problematiky života.
Filtry Prezentace Petra Vlachová. Zadání: Ředitel Spolany, akciové společnosti, získal od svých stálých zákazníku možnost rekreace. Pan Sýkora chce.
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Pekelný advent autor: Jan Sviták.
V ÍTEJTE NA BONUSOVÉ HODINĚ !!! Co budeme dělat? Budeme se učit.
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
FIRMEN – CONSULTING… nVe Vaší firmě dojde v blízké době k několika důležitým změnám… nV následujících 3 lekcích se naučíte, jak tyto změny můžete snadněji.
Moderní příběh ŽABÍ KRÁL Ženě hrající golf, se náhle ztratit míč v lese, ona šla do lesa jej hledat a našla žábu chycenou do pasti.
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Slovní úlohy o společné práci
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Dejmlová Karolína Příběh o dívce a jejích přátelích.
PRÁCE S GIMPEM. Úvod PRVNÍ HODINU NÁS NÁŠ PAN UČITEL MGR. ALEŠ SEKAL SEZNAMOVAL SE SOUTĚŽÍ. ROZDAL NÁM PAPÍRY A MĚLI JSME NAKRESLIT NÁŠ NÁVRH NA TÉMA.
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Rezistence na antibiotika
Dopis od Boha.
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
Nebezpečí na internetu
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
1.B Petr Štefek Petr Machej Martin Žák Adam Marcalik.
Nejlepší historka z rybolovu všech dob!. Mnohé rybářské historky jsou tak trochu těžko uvěřitelné, ale tenhle člověk má fotky jako důkaz... Slyšel jsem.
MILUJI TĚ MILUJI TĚ PANE, MILUJI TĚ MNOHEM VÍC,
Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka
MALÁ JARNÍ POVÍDKA.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_334_Zájmena AUTOR: Mgr. Šárka Kubáčková ROČNÍK, DATUM: 7.,
Nudíte se ????? …..pořiďte si medvídka berňáka …..už klepe!!
PROJEKTOVÝ DEN GIMP.  o první hodině jsme se seznámili s našim dnešní tématem.  Téma projektového dne bylo,,Virtuální svět nebo realita´´.  Měli jsme.
Návštěva zoo Denisa Kukrálová. Malý Tomášek měl narozeniny. Přál si malou opičku. Maminka mu řekla, že opičku nedostane, protože je moc drahá a doma by.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
O zlé koze vyprávění podle obrázkové osnovy.
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Buď jako ten oslík ! Hudba z filmu Xanadu Jednoho dne rolníkův oslík spadl do jámy. Hlasitě naříkal, zatímco rolník se ho bezúspěšně snažil vytáhnout.
Byl jednou jeden pán a ten měl jenom jednu dceru. Byli moc chudí.
POMÁHEJ BLIŽNÍMU SVÉMU
Má-li tvoje dítě problémy s výslovností "ř", nic si z toho nedělej, všechna neslušná slova bude vyslovovat jasně.
Vlasta Faktorová rozená Daňková ze Sedlčan Zpracovaly Veronika Macháčová a Kateřina Cihelková Sedlčany 2015.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
Krteček vs Samara By Jana a Natka.
SKUTEČNÉ policejní zápisy
Něco pro dobrou náladu !. Něco pro dobrou náladu !
Moderní příběh ŽABÍ KRÁL.
PřIjímací řízení na GJŠ
Název školy: ZŠ a MŠ Březno Autor: Jaroslava Pilná
Tchýně neočekávaně přijde navštívit svou snachu
Moderní příběh ŽABÍ KRÁL.
ŽELVA DANUŠKA ŽELVA STEPNÍ.
Den Země 3.A – 25. dubna.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
VY_32_INOVACE_
Jak dobré je vzývat Ref: Jak dobré je vzývat jméno Tvé před tváří Tvou, ó Králi náš. 2x 1. Enoch vždy chodíval s Bohem svým a zůstával na kolenou. 2x.
Slovní úlohy na společnou práci
Za jednoho chladného rána se zastavil jeden mladík v metru ve Washingtonu a začal hrát na housle. Během 45 minut zahrál 6 skladeb, všechny od Bacha. Odhaduje.
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Buď jako osel! Hudba z filmu Xanadu 1.
Vánoční odměny Tři zaměstnanci velké firmy si povídají, co udělají s vánočními odměnami.
Za jednoho chladného rána se zastavil jeden mladík v metru ve Washingtonu a začal hrát na housle. Během 45 minut zahrál 6 skladeb, všechny od Bacha. Odhaduje.
VŠE O PENĚZÍCH..
Transkript prezentace:

Jednoho dne paní, která měla tři dcery, všechny moc dobře vdané, se rozhodla vyzkoušet své dva zetě a Motoflashe jak ji mají rádi.

A tak si jednoho dne vyšla s prvním zetěm na procházku k jezeru…. … a náhle spadla do vody. Zeť bez váhání skočil do jezera a zachránil ji. Příští den stálo před jeho domem úplně nové auto se vzkazem na okně:

Děkuji !!! Tvoje tchýně, která tě zbožňuje.

Po několika dnech paní udělala totéž se svým druhým zetěm. Ten taky okamžitě skočil do vody, aby ji zachránil. A také on druhého dne našel před domem jeden nový Peugot 206 se vzkazem na předním skle:

Děkuji!!! Tvoje tchýně, která tě zbožňuje.

Za několik dní šla na procházku i s třetím zetěm Motoflashem. Zatímco se tchýně topila, Motoflash, který se na ni ze břehu díval, si říkal: “ Konečně! Už bylo načase, aby ta stará čarodějnice zmizela jednou provždy!“ Příští den však na něho před domem čekalo velké překvapení:

Děkuji Motoflashi !!! Tvůj tchán.