Zdeněk a Katka Uhlíkovi

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kde vzít energie k nadpřirozenému? Viktor Baláž, Vyškov,
Advertisements

To je Tvůj dům 1. Přicházíme dnes Ti chválu vzdát.
Iniciativa 2013 Zveme Česko na večeři Zveme Česko na večeři.
Jak používat duchovní dary Jirka Pospíšil, EBED, KC Vyškov,
 pomocná ruka vašeho sboru! Společně dokážeme více!
Evangelizace PRO KAŽDÉHO. Proč evangelizace - Příkaz Písma (Mt 28:18-20, Mk 16:15-18, Sk 1:8) - Radost ze sdílení naděje.
LITURGICKÁ ZNAMENÍ postoje a gesta
PŘIJĎ KRÁLOVSTVÍ TVÉ CENTRUM PRO KATECHEZI OLOMOUC, 2014.
Otče náš Centrum pro katechezi, 2014.
ZNAMENÍ 7 JEŽÍŠOVÝCH ZÁZRAKŮ O NĚČEM VÍC ALIANČNÍ TÝDEN MODLITEB 2014.
2x ročně 3-5denní minikonference vzdělávání v oblasti prezentace evangelia, jak zasáhnout naše města, multimedia, tanec … vzdělání v oblastí vůdcovství.
Ostrava Lukáš 18 7Což teprve Bůh! Nezjedná on právo svým vyvoleným, kteří k němu dnem i nocí volají, i když jim s pomocí prodlévá? 8 Ujišťuji.
Jaký smysl má takové setkání? - upevnit vztah s Bohem - nalézt inspiraci pro další dynamiku tohoto vztahu - týdenní program je zaměřen na rozvoj osobnosti.
Evangelium všem dětem ČR Co pro to udělat, aby se dostaly do nebe? Naše děti tak rychle rostou...
Buďme bdělí v modlitbách Pokud se nemodlíš, nejsi křesťan! Clendennen.
3. neděle adventní/část 2. Advent nás vybízí zastavit se v mlčení, abychom mohli vnímat Boží přítomnost zde na zemi. ADVENT JE DOBA PŘÍTOMNOSTI A OČEKÁVÁNÍ.
21. října A.D. 2006P. Mgr. Martin Šmíd1 Formace trvalých jáhnů Diecéze ostravsko opavská Zpracováno podle dokumentu: ZÁKLADNÍ NORMY PRO FORMACI STÁLÝCH.
OTČE Centrum pro katechezi Olomouc, Modlitba Páně při mši svaté „Když jsme byli pokřtěni, nepřijali jsme ducha otroctví, abychom se znovu báli,
Univerzitní křesťanské hnutí Představení Univerzitní křesťanské hnutí UKH je součástí IFES (International Fellowship of Evangelical Students)– Mezinárodního.
Následuj zbožnost 1. Timoteovi 6, 3 – 12 ….Ty však se tomu jako Boží člověk vyhýbej? Následuj spravedlnost, zbožnost, víru, lásku, trpělivost, mírnost………
Jak zvěstovat evangelium Obrněné Boží vojsko
Bratrská jednota baptistů
Vítej na ministrantské schůzce
naslouchání Bohu.  Je naslouchání Bohu. Ježíš často také při své modlitbě mlčí naslouchá Otci. – naslouchá Otci.
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci,  Je plné radosti = jásavý chvalozpěv. Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, 2013.
Peníze jsou jazykem světa. Boží Slovo je překlad, který vede k Finanční svobodě.
“Vešli jsme do doby,kdy by se každý člen církve měl chopit zdravotně- misijní práce.“ Testimonies Vol. 7, p. 62 Povolání církve.
Centrum pro katechezi, Olomouc 2014 JEŽÍŠOVA VELEKNĚŽSKÁ MODLITBA II.
Centrum pro katechezi Olomouc, 2013
Služebníci modlitby Centrum pro katechezi Olomouc, 2014.
BRATRSTVO PRAVOSLAVNÉ MLÁDEŽE – ČESKO, SLOVENSKO.
KC Bučovice, A Boží moc je provázela... KC Bučovice,
KRÁLŮ KRÁLI, JÁ TĚ CHVÁLÍM, SRDCE MÉ TI DÁVÁ DÍK, PŘED TEBOU SE VŠECHNO SKLÁNÍ V POKOJI A RADOSTI. MRAČNA SMUTKU V TOBĚ MIZÍ, RADOST TVÁ MĚ NAPLNÍ. KRÁLŮ.
 © Centrum pro katechezi Olomouc.  Modlitba je setkání s Bohem.  Modlitba je rozhovor.  Modlitba je základní kámen naší víry. Vyrobilo Centrum pro.
Univerzitní křesťanské hnutí Národní modlitební týden 7. – 13. dubna 2008.
1. Bože náš, Otče náš, do ruky tvé s důvěrou klademe teď štěstí své: | Dítě, jež z lásky své i nám jsi přál, | od tebe život má, veď je i dál, | Dítě,
M I S E Slovo, které se stalo tělem A Slovo se stalo tělem a přebývalo mezi námi. Spatřili jsme jeho slávu, slávu, jakou má od Otce jednorozený Syn,
Vyrobilo centrum pro katechezi v Olomouci Vše je snadné, když Bohu uvěříme a když mu řekneme: „Zde jsem, Pane.“ Vyrobilo centrum pro katechezi v.
Modlitba v domě Hospodinově: Anna, Samuel, David Vyrobilo centrum pro katechezi v Olomouci 2013.
■KMS tvoří desítky sborů sedmi církví, řada křesťanských organizací a individuálních členů. ■Byla založena v prosinci ■KMS je členem České evangelikální.
Jirka Pospíšil, KC Vyškov, Boží představy o Tvém životě Jirka Pospíšil, KC Vyškov,
Centrum pro katechezi v Olomouci 2014 Liturgie a společenství.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… (2.TES. 3,1)
Inspirace ke zvěstování od ranné církve – aneb jak se s tak malým vybavením dá tolik získat???
Iniciativa kurzů Alfa podzim 2013 Týden modliteb za kurzy Alfa 15. – 22. září 2013.
1. Tebe, Boha otce věků, | Pána všeho chválíme. | Plna jesti všecka země | převelebně slávy tvé. | Vesmír vzdává chválu tobě, | cherubín a serafín | slavně.
1. Buď tobě sláva, jenž jsi z mrtvých vstal
Žalmy Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci 2013.
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, Bohoslužba oběti Centrum pro katechezi Olomouc, 2015 Chléb a víno – Tělo a Krev Kristova – reálný duchovní.
Pastorace rodiny, dětí a mládeže
1 Korintským 12:1-7 Pokud jde o duchovní dary, bratři, nechci, abyste zůstali v nevědomosti. 2 Víte, že jste ještě jako pohané chodili k němým modlám,
Síla modliteb Modlitební procházky. Jako věřící jsem povolaní do vztahu s Otcem nebeským a tedy v neposlední řadě k modlitbám. Modlitbou rozumíme rozhovor.
1. Křti nás ohněm lásky svaté svojí, | zaněť srdce naše plápolem! | Přepaš horlivosti bedra naše k boji, | navštěv zase, | Pane, tuto zem!
Je mentorování biblický koncept ?  Výraz není v Písmu  Výraz pochází z řecké mytologie : Odysseus svěřil výchovu a životní přípravu svého syna Telemacha.
Lukášovo evangelium. Autor a datum vzniku Lukáš - Pavlův spolupracovník - lékař - jeho popis Kristových uzdravení (např. 4:38-40, 5:15-25, 6:17-19, 7:11-15,
1.Tesalonickým. Autor a datum vzniku - Pavel - z Korintu - v letech 50 – 51 po Kr.
Slovo života Slovo života Prosinec 2011 Prosinec 2011.
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, Středem a vrcholem mše svaté je eucharistická modlitba. Eucharistická modlitba Centrum pro katechezi.
Skutky apoštolské. Autor a datum vzniku Lukáš - Pavlův osobní lékař - spolupracovník na díle evangelia - očitý svědek některých událostí - 3 x v Písmu.
Matoušovo evangelium.
2. List Korintským. Autor a datum vzniku Pavel - na své 3. misijní cestě - v roce po Kr. - pravděpodobně z Filip.
Příprava k přijetí svátosti biřmování
MISIJNÍ VÝJEZDY Pokračují i v roce Kdo pojede?
Srdečně vás vítáme Kdo jsme a co nabízíme? Jsme křesťanský sbor církve adventistů sedmého dne v Karlových Varech Chceme naplnit potřeby lidí žijících v.
Část 2 EVANGELIA & SKUTKY Matouš Jan Marek Lukáš Skutky Přehledy } }
Klikněte pro vložení textu Církev jako tělo „Vy jste tedy tělo Kristovo a jednotlivé jeho části“ 1 Kor 12,27.
Ježíš.
MŠE SVATÁ. Doxologie, obřady svatého přijímání
Mgr. Veronika Dembická, DiS.
TÉMA: ŽIVÝ SBOR ► Klíčový význam sboru jako místního společenství křesťanů v protestantském pojetí ► Základní úkol / poslání / funkce sboru (volně podle.
Transkript prezentace:

Zdeněk a Katka Uhlíkovi Prezentace služby CESTUJÍCÍ EVANGELISTÉ sloužící uzdravením a vysvobozením

Vize naší služby Toužíme vidět Boží slávu v České republice a to, skrze kázání evangelia doprovázené Boží mocí, uzdravováním a proměnou lidských životů

Naše poslání Bůh nás povolal, abychom jako cestující evangelisté kázali evangelium a přiváděli druhé k Ježíši Kristu, abychom se modlili za nemocné v oblasti ducha, duše i těla. Chceme budovat a povzbuzovat křesťany napříč všemi denominacemi, aby mohli růst do podoby Krista. Klademe důraz na budování jednoty v těle Kristově.

Kroky k dosažení vize Dlouhodobé cíle: Vybudovat týmy zkušených služebníků v této oblasti Sjednotit sbory ke vzájemné spolupráci v oblasti evangelizace a uzdravení Sloužit na konferencích na celonárodní úrovni Dům na krátkodobé pobyty pro lidi, abychom jim mohli sloužit

Kroky k dosažení vize Krátkodobé cíle: Být naplno uvolněn společně s manželkou pro tuto službu Věnovat maximální čas modlitbě a přípravě na službu Sloužit slovem a modlitbou k budování sborů Semináře v oblasti uzdravení a evangelizace Rozvíjet svá obdarování v naší službě

S čím nám můžete pomoci Přímluvné modlitby za naší službu Společná služba s lidmi, kteří mají podobné obdarování Pozvání do církve s prezentací služby Finanční podpora

Co nabízíme sborům Služba na evangelizacích Modlitby za nemocné Semináře pro budování sborů Duchovní poradenství

Místa služby … Služba opakovaná Služba ve velkých městech Jednorázová služba Praha Plzeň Olomouc Brno České Budějovice

Evangelizace – Třemošnice

Společná služba v církvi …

Nedělní kázání …

Králova Lehota, Slovensko Mládež Pre Krista Králova Lehota, Slovensko

Mládež Pre Krista Prešov

Modlitba za uzdravení …

Uzdravení kolena …

Po třech operacích stále bolesti a neohybné koleno Po třech operacích stále bolesti a neohybné koleno. Po modlitbě okamžité 100% uzdravení…

Na evangelizaci spasen a uzdraven (i s rodiči)

Modlitba za uzdravení …

Okamžité uzdravení – po modlitbě zmizela boule na těle

Modlitba za zmocnění …

Seminář v církvi …

Setkání mládeže …

Ahoj Zdeňku, moc Tě zdravím, nevím zda si na mě a manžela pamatuješ..Byli jsme spolu ve Vyškově na Rampě, kde jsi měl kázání s uzdravováním :-) Omlouvám se, že jsme se ani pořádně nerozloučili, ale manžel už pospíchal hodně domů :-) Chtěla jsem Ti jen oznámit, jak jsi se modlil za naše problémy..(skolióza, žlučník i za to těhotentství a u manžela za koleno) tak od té doby mě záda opravdu nebolely, jím možné i nemožné věci, které jsem dřív absolutně nemohla, takže žlučník taky v pořádku a navíc jsem teď v 7 týdnu těhotná :-) Manžela koleno už taky nebolí, má ho plně funkční. Takže moc děkuju Bohu za to, že si Tě tak mocně použil při těchto našich problémech a děkujem moc i Tobě. Se srdečným pozdravem sestra v Kristu Bára a Michal, AC Vyškov oznamuju, že se nám 9.9.2011 narodil kluk Jirka Jan, jak jsi se za nás modlil. Ještě jednou Ti děkujeme, že si Tě Bůh tak použil a že máme nádhernýho kluka. S pozdravem Bára, Michal, Míša a Jirka Jan

Po službě s kazatelem církve …

San Diego (USA) před obrácením po obrácení

Služba v USA

Poděkování a závěr Děkujeme Vám za pozornost