Pekelný advent autor: Jan Sviták.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
O Veselé kravičce  Milce
Advertisements

BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
…rádi bychom viděli Ježíše… (?) Jan 12, Někteří z poutníků, kteří se přišli o svátcích klanět Bohu, byli Řekové. 21 Ti přistoupili k Filipovi,
Definice zapomínání: 1. Zánik vzpomínky. 2. Zánik nežné náklonnosti.
Medvídek Pú.
Svatba.
DAVID A GOLIÁŠ Autor prezentace: Daniel Bolek Na námět biblické knihy Samuel o izraelském králi Davidovi.
Irské štěstí.
SPŠ PÍSEK. Přijetí ve škole Přišli jsme hlavním vchodem. U hlavního vchodu nás uvítali starší žáci. Dali nám program dne a vyrazili jsme na prohlídku.
Kakashi je na dně Odstrašující příklad yaoi fanouška.
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
Knížka, kterou mám rád. Vytvořil: Daniel Leibner.
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
ČESKÉ ADVENTNÍ ZVYKY 3. ročník
COS UDĚLAL TY. Mučen a popliván Já jsem na kříži byl Před svody satana Abych tě ochránil Život mi Otec vzal A co ty mě jsi dal?
Sčítálek.
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Když je nejhůř Když je nejhůř. Byly 2 žáby Žily spolu.
Dejmlová Karolína Příběh o dívce a jejích přátelích.
Velikonoční příběh Ilustrace Henry Martin Copyright © 2005
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Výuková prezentace pro 4. ročník ZŠ, Přirodověda Jan Mayer.
Když maminka jednoho dne večer chystala večeři,
Oznamuji Vám, že vzhledem k meziročnímu růstu cen uhlí a brambor, budu s účinností od těm kdo zlobili, dávat rovnou přes držku.
Alenka odešla do školy, ačkoli se necítila moc dobře
Mini tisk Ilegální prodej světel Natka začala prodávat chemické světla za 35*kč.Byl o to velký zájem,ale dala slib Petrovi, že mu prodá 5 světel za 100*kč,
Pohádka o krtečkovi Autor: Důrková Sára.
Žil kdysi chlapec se zlým charakterem. Jeho otec mu dal sáček hřebíků a řekl, aby zabil hřebík do plotu jejich zahrady vždy, když ztratí trpělivost nebo.
P rezentace akcí o. s. Spořilov ve Frýdku – Místku v roce 2012 D obrý den, pojďte ven.
1. kapitola Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček. Tady se všechny od sluníčka do sluníčka promenovaly, kdákaly,
Cyber stalking (pronásledování) Nikol Káninská. Ahoj já jsem Petra a jednoho dne jsem si našla kluka. Jmenoval se Olda. Byl docela super do doby než jsem.
O perníkové chaloupce Bylo nebylo….
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
Nevěřící Tomáš sestaveno s využitím obrázků Henryho Martina Český text: kanan.cz Copyright © Henry Martin Used by Permission.
Mikuláš 2011 V naší škole se dne uskutečnila mikulášská nadílka,
…aneb výlet za čertíky do Litoměřic.  Když jsme se šli projít, tak jsme narazili na sochu Karla Hynka Máchy. Prohlíželi jsme si jí.  Ve třídě jsme.
,,O slepi č ce, která necht ě la snášet vají č ka” Autor: Jana Wagenknechtová.
Kapitola 1 Jedna slepička žila na statku na obrovském dvoře se spoustou jiných slepiček. Tady se všechny od sluníčka do sluníčka promenovaly, kdákaly,
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 1. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
O Budulínkovi O Budulínkovi Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
1. Už svitlo jitro nedělní a už je bílý den. | Pojďte se na to podívat, kámen je odvalen, Pojďte se na to podívat, kámen je odvalen.
O slepičce,která nechtěla snášet vajíčka Autor:František Šando.
Začínáme besedou na téma Co s odpadem a zkoušíme recyklaci papíru Touto besedou nás provázel pan učitel Jan Kopřiva. Naučili jsme se tu i papír vyrobit.
Turecko Muratli-Tekirdag. Účastníci Aneta Preisslerová Filip Vítek Filip Chmelík Petr Kristen Mgr.Zuzana Jedličková Mgr.Jana Volejníková.
Eragon Čtěte rychle úvod BByl obyčejný farmář žijící se svým bratrancem Roranem a strýcem Gerem TTo se zmněnilo když našel dračí vejce na lovu JJednoho.
"Pepíčku, jak zní rozkazovací způsob od slovesa mlčet
Kéž by více lidí pochopilo smysl a význam těchto slov…
Příběh Bylo jedno krásné místo na Zemi a jmenovalo se Šumava. A bylo tam ještě jedno krásné místo Lesní království. Rostlo tam hodně.
Konference projektu NOE Zmocnění a uvolnění vedoucích Seminář 1: Prostředí a výzvy Seminář 2: Tři duchovní hodnoty zdravého vedoucího Seminář 3: Kde získám.
Má vysněná škola. Kdy by měla škola začínat ? A kdy končit ? ● Začínat by měla v 10:00 ● Končit by měla ve 12:00 ●
Popisuje: Vojtěch Zedek
Halloween.
8. třída, ZŠ Mikoláše Alše Matouš Bořkovec
Jestli chceš uskutečnit svůj sen, probuď se!
Zázrak komunikace s Bohem
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Práce s textem úryvku z pohádky.
O Budulínkovi O Budulínkovi Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
ČERTÍ ŠKOLA.
Rozhovor s NÍM.
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník Autor Číslo projektu
O slepičce která nechtěla snášet vajíčka
autorská čertovská pohádka
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
ATMO MUSIC- VLNY skupina: Kryštof Peuker a Ondřej Turták Singl Andělé byla 2 nejhrávanější v ČR alba: Anděle X Démoni, Sen.
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

Pekelný advent autor: Jan Sviták

Je to o dvou kamarádech, kteří se jmenují Oliver a Ema Je to o dvou kamarádech, kteří se jmenují Oliver a Ema. Začíná to tak, že Emě se zdá sen o tom, jak malého kluka bere čert. Tak se to s Oliverem snaží vypátrat. Jednoho dne je Ema nemocná, a tak musí Oliver sám do školy. A tam potká Mácháně a ten mu říká, že jde bouchnout chemickou laboratoř a jestli prý sním nepůjde, tak mu strčí hlavu do záchodu. /POKRAČOVÁNÍ NA DALŠÍ STRANĚ/

Oliver měl strach, a tak přijal jeho nabídku. Zamíchali pár prvků a když měl pan profesor Kořínek chemii a začal míchat prvky, tak to bouchlo. Emin sen byl stále hrozivější a hrozivější a Ema zjistila, že by se to mělo stát na Mikuláše a tak to šli prověřit. Všechno šlo dobře. (POKRAČOVÁNÍ NA DALŠÍ STRANĚ)

Najednou byl Mikuláš a oni se šli podívat ven a cestou potkali několik skupin s čerty Mikulášem a anděly. Najednou potkali jenom jednoho čerta a poznali, že je to pravý čert. Když se čert otočil, tak vzal Olivera do ruky a dal ho do pytle. Pak ho odnesl do pekla . Ema říkala, že Olivera vzal čert, ale nikdo jí nevěřil a jednou jí dali do blázince.(pokračování na další str.)

Pak jí vysvobodil Oliverův otec a jeli na čertovo kopyto Pak jí vysvobodil Oliverův otec a jeli na čertovo kopyto. Druhý den šli za Jindřichem a ten jim řekl, že si musí přivolat draka, aby mohli na onen svět. Tak si šli přivolat draka, ale ten chtěl oběť. Oliverův otec a Ema byli připraveni a donesli mu dvě kuřata a drak se začal smát, že mu nikdo nikdy nedal jenom dvě kuřata. (POKRAČOVÁNÍ NA DALŠÍ STRANĚ)

Ema řekla, že potřebuje bojovat proti čertům a když to dračice zjistila, tak je vynesla na onen svět. Potom šla Ema s Oliverovým otcem do PEKLA a tam zachránili 18 dětí z 20. Jenom Mácháně a Olivera ne, protože nechali bouchnout chemickou laboratoř. Potom Ema zachránila Olivera z PEKLA. Čerti chtěli uspořádat akci vánoce, ale u vchodu stáli policisté a zabili je.

KONEC Vytvořili OSKAR a HONZA.