!Upozornění celá prezentace je i ve! !zvukovém formátu!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vyhledávací stoje na Internetu. (vyhledavače pro začátečníky)
Advertisements

Kamarádi :o) :o).
Úvod do tématu.  Odvětví informatiky -> používáme PC k tvorbě uměleckých grafických materiálů  Vytváříme ji buď zcela digitálně, nebo s využitím nasnímaných.
Propagace a reklama na facebooku
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Dobrý den! Budu vám vyprávět příběh o olympijských hrách!
Vedoucí práce a první programátor: David Vurbs Druhý programátor: Dominik Walta Tvůrce dokumentace: Adam Novák, Prezentátor: David Malát 2012/2013.
Jmenuji se Michaela Petrová
JEDI KNIGHT ™ JEDI ACADEMY ™ FAST & EASY ™ Licencováno na LucasArts 2003.FAST & EASY je obchodní známka uživatele Rodian.
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
Svět mýma očima Názor – základ osobnosti. Obsah jak stránek, tak hlavy Co se u mě dočtete? Co uvidíte? Na co se připravit? A na co raději zapomenout?
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý.... Halo tady je Claudia Hofhuberová. Nemohu dostat z počítače disketu... Helpdesk: Stiskla jste tlačítko.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Vypracovala: Eva Šamšulová 4. Z
ANOTACEPrezentace obsahuje informace o elektronické komunikaci, využití u. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žáci si vytvoří ovou.
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Poslechněme píseň: Buď na mě hodná. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Masarykovo gymnázium.
Budu vás provázet jak vytvořit zástupce na ploše a ve složce. Doufám že vás tento program bude bavit. NÁVOD.
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
MGVsetín Ráj na Zemi.
Zájmena Mgr. Renata Nogolová
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
LOPOGOLF
Moje prezentace Aneta Trpišovská
Východiska úkolově orientované supervize
Prezentace určená k propagaci MGV
Clovek se nekdy pta proc...???
Trenérka koní Trenérka koní Ahoj, já se jmenuji Karolína Slavíková a dnes vám poradím jak se starat o koně a jak dělat všecko ostatní… …jen přijďte a.
Jak zahnat nudu? Autor: :D Datum: Web: Desatero proti nudě.
Zkušenosti české a slovenské veřejnosti se systemickými konstelacemi - výsledky pilotního průzkumu PhDr. Vojtěch Černý, Ph.D. Mgr. Kateřina Grofová.
Hledáte práci? Víte jak na to? Tenhle průvodce ANO.
Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.
Všichni jsme na cestě k výšinám. Ale někdy to nebývá lehké.
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
Moderní nástroje komunikace a jejich využití Jiří Vanke Ondřej Čermák.
Zahrajte svůj part pro lepší internet Bezpečnost online …aneb bavte se a diskutujte s dětmi o problémech online D en bezpečnějšího internetu 2016.
Základní informace Celý název: Erebos- hra, která zabíjí Autor: Ursula Poznanski Nakladatelství: Fragment Počet stran: 320.
Nejlepší hry a aplikace pro Apple NATÁLIE JERMANOVÁ.
Viktor Kubečka je to boxer my mu říkáme (Viky) je to náš třídní šašek.
Kyberšikana – co s tím?. Zamyslete se, co všechno se o vás může někdo cizí dozvědět z internetu?  Jméno?  Věk?  ?  Telefonní číslo?  Adresu.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Anotace: Prezentace je určena žákům 5. ročníku, slouží k seznámení žáků s internetem, jeho nejčastější používání, varování před některými nástrahami a.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
 Chci se s Vámi podělit o své zážitky z letního tábora s výukou angličtiny, kde se mi už dvakrát líbilo a kam byste se mohli podívat i vy. 
Vyhledávání na Internetu. Webové vyhledávače Webový vyhledávač je služba, která umožňuje na Internetu najít webové stránky, které obsahují požadované.
JAK SPRÁVNĚ GŮGLIT. PŘESNÁ SLOVA A FRÁZE nejzákladnější a nejvíce známý vyhledávací trik uvozovky k vyhledání přesné fráze. například provedete následující.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
INTERNET Pro 5. ročník.
Název společnosti Produkty a služby
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU Simona Kapitánová Můj piktogram.
should x be supposed to should x be supposed to
Popisuje: Vojtěch Zedek
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Fáze ÚOS Jitka Navrátilová.
CHARAKTERISTIKA INTERNETU
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
5 tipů pro zjednodušení práce
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Elektronická pošta.
Tajemství internetu Minule jsme si společně ukázali karty jednotlivých zařízení a říkali jsme si, že některá z nich se umí připojit na internet. Vzpomenete.
Transkript prezentace:

!Upozornění celá prezentace je i ve! !zvukovém formátu!

Prezentace WEB PAGES lepicek.osoba.cz

Úvod << >><>>> Na úvodu najdete shrnutí mých stránek, anketu o tom co byste chtěli přidat na mé stránky, počasí na tři dny do předu a odkaz na inteligentní plastelínu na který když kliknete a objednáte si inteligetní plastelínu tak dostanu 2% z prodeje což je za jednu 28Kč.

Fotogalerie << >><>>> Ve fotogalerii najdete vysvětlení co to je a kde to máte hledat a já vám to řeknu už tady, jakmile se dostanete na konec prezentace tak kliknete na odkaz fotogalerie a pak vlevo v menu najedete na podrubriku galerie počítač, simpsnovi a nebo shrdinové.

Animations << >><>>> Rubrika animations obsahuje vysvětlení co to je a jako přiložený soubor je moje vlastní animace. A v podrubrikách najdete animace psů, koček, simpsnů, myší, garfielda, koňů, kuřat a jiné.

Strašidelné příběhy << >><>>> Rubrika strašidelné příběhy, jak už název napovídá, má ve psané formě napsané sedm různých příběhů, které můžete vyprávět kámošům u táboráku a pak se jen kochat jak nikdo nemůže usnout kvůli strachu z vašich příběhů.

Napiš si SMS << >><>>> Napiš si SMS je nový super on-line program na posíláni sms ZADARMO bohužel s tím nesouhlasili všichni operátoři a tak lze posílat jen do sítě VODAFONE a EUROTEL pro ty co eurotel neznají tak je to v současnosti O2.

Optické iluze << >><>>> Optické iluze mají v sobě obrázky které vám tak zamotají hlavu až nebudete moci určit přesný počet či cokoliv jiného, a jako třešničku na dortu sem přidávám skvělý soubor který vás naprosto určitě zmate a připraví vás o rozum.

Závislosti << >><>>> Rubrika závislosti vám potvrdí že jste závislý na mobilu nebo na internetu, stačí si najít jednu větu, která souvisí s vaším reálným životem, a pokud nějakou najdete tak si dejte přestávku.

Ankety << >><>>> V anketách máte možnost hlasovat on-line a nikdo vás nebude odsuzovat za váš názor nestyďte se a vyrovnejte vytrvalý, napínavý souboj.

Vtipy << >><>>> Posloucháte od kamarádů vtipy a vy sami nemůžete na žádný přijít? Ano? Tak to navštivte rubriku vtipy a už nikdy se vám nebudou posmívat ze špatných vtipů nebo že žádný neumíte vymyslet.

On-line manažeři << >><>>> Nebaví vás on-line hry nebo hry na compu tak zkuste on-line manažery! Nový svět internetových her u kterých vám bude trvat než se někam dopracujete, zviditelníte a vyhrajete ale abyste se udrželi na prvním místě budete muset hrát dál a pořád se zlepšovat neváhejte a zkuste to.

Info o Simpsnech << >><>>> Myslíte si že víte všechno o simpsnech tak dovolte abych vás vyvedl z omylu, protože dokaď se nepodíváte na moje informace tak zdaleka všechno nevíte.

Videa simpsnů << >><>>> Skončil právě seriál simpsnovi a vy byste na něj koukali dál? Tak to vám přijdou vhod moje stránky, najdete tam díly seriálu The Simpsons a už nikdy se nebudete nudit a bloudit po internetu sem a tam.

Ice Fight << >><>>> Pro ty co se neučí angličtinu nebo jsou v ní amatéři tak překlad je ledový útok čili hokejové bitky, pro fanoušky hokeje a různé fanoušky legrace tady mám hokejové bitky které vás naučí levý a pravý hák a jak to na ledě funguje.

Videa << >><>>> Různé videa která vám osladí život pro veselejší typy tady mám lama team, opravdu video k popukání a pro ty vážnější karate video s názvem xiao parody.

Hry << >><>>> Pro ty co s internetem začínají nemají zkušenosti a neví co všechno dokáže tak tady mám hry které vás zabaví a nebudou vás nudit Střílečka: The Last Stand Oddechová: Bubble Trouble Akční: Crazy Flasher 3 Bojová: Gladiátor 1,2,3

Zvuky << >><>>> V téhle rubrice najdete pár písniček, které jsou jak populární tak z 50 let, ale každého zajímá něco jiného že ano? A Tak jich zde uvádím jich několik v mp3,wma a wav formátu.

Cheaty << >><>>> Nemůžete dohrát hru nebo vás už nebaví, s cheatama je to jiné ať už v pravěku se objeví monster track, nebo máte nesmrtelného bojovníka a nebo můžete chodit po vodě a přeskakovat mise či levely.Ať už tak nebo onak bylo by příliš nadlouho než bych je všechny napsal a tak uvádím stránku kde jsou na každou hru do počítače a jeden bezva program na cheaty který bych si hned stáhnul být vámi.

Češtiny do her A-Z << >><>>> Nebaví vás hry z anglickým jazykem či s pouze českými titulky tak to potřebujete moje stránky kde najdete češtiny do snad každé hry. Bohužel se mi to nevešlo na jednu stránku a tak je to rozdělený na č. do h. A-O a P-Z.

Savy do her A-Z << >><>>> Potřebujete savy do svých her tak neváhejte a navštivte moje stránky se savy do každé hry od a až do zet. Bohužel se mi to nevešlo na jednu stránku a tak jsou rozděleny na čtyři části.

Videa Hospoda << >><>>> Jste závislý na seriálu nekonečných vtipů a srandy jménem Hospoda? Ano? A že jste propásli jeden díl a vy se proto zabijete nezoufejte na mých stránkách najdete pár dílů a s trochou štěstí zrovna ten co jste propásli.

About me << >><>>> Rubrika About me obsahuje něco o mě kde mě najdete atd. takže až mi bude patnáct tak mi můžete udělat nabídku brigády co má něco společního s webovou grafikou a jako příspěvek sem dávám amatérskou a tuto prezentaci k stáhnutí.

Zde se můžete dostat do mých rubrik My Web Pages Fotogalerie Animations Strašidelné příběhy Napiš si SMS Optické Iluze Závislosti Ankety Vtipy On-line manažeři Info o simpsnech Videa simpsnů Ice Fight Zvuky Hry Videa Savy do her A-E Češtiny do her P-Z Češtiny do her A-O Cheaty About me Videa Hospoda Savy do her U-Z Savy do her N-T Savy do her F-M << >><>>>

THE END