Symbolické vystoupení z hrobu svých těl a zpřítomnění si Nulového bodu všech Nulových Bodů Prostor NB v NB je vyjádřen bílou barvou okolo obrázku cvičícího,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Matematická analýza Lineární algebra Diferenciální rovnice
Advertisements

Symbolické vystoupení z hrobu svých těl a zpřítomnění si Nulového bodu všech Nulových Bodů Prostor NB v NB je vyjádřen bílou barvou okolo obrázku cvičícího,
DUVHOVNÍ PÉČE V NEMOCNICI
Co je to Nulový bod? Druhy Nulových Bodů Jak s nimi pracovat?
Akutní bolest - bolesti
JAK CVIČIT S „H“ VIBRACÍ PRO OVLIVNĚNÍ DNA? Praktické rady pro cvičení s FOS=FOP.
Jasnozření a dálkový průzkum Podmínky pro jasnozření Metodika praxe jasnozření.
Fakulta životního prostředí Katedra informatiky a geoinformatiky
SLOUP BOŽSTVÍ V CHDS Co je SLOUP BOŽSTVÍ? Jak s ním pracovat? Jaké jsou možnosti použití?
Soustava lineárních rovnic o více neznámých I.
VY_32_INOVACE_ 19_ Rozmanitost přírody Zelenina (SADA ČÍSLO 2)
Slovoživota Únor 2010 „Já jsem dveře. Kdo vejde skrze mě, bude zachráněn; bude moci vcházet i vycházet a najde pastvu.“ (Jan 10,9)
Sluneční soustava Slunce
Rozhodněte o její pohyblivosti (určete počet stupňů volnosti).
Zdeněk a Katka Uhlíkovi
Malá prezentace o hip hopu
JAK SE VIDÍ ŽENY Jak stárneme, my ženy přibíráme na váze. To je tím, že shromažďujeme v hlavě mnoho informací.
Fakulta životního prostředí Katedra informatiky a geoinformatiky Přednáška 04 Limity funkcí Matematika II. KIG / 1MAT2.
Na odhalené tváři nás všech se zrcadlí slavná zář Páně, a tak jsme proměňováni k jeho obrazu ve stále větší slávě – to vše mocí Ducha Páně. 2. Korintským.
Základní umělecká škola Sologubova 9/A, Ostrava – Zábřeh, příspěvková organizace Studijní zaměření: Výtvarný obor Návrh textu ŠVP.
Proč je důležité studovat Principy
Lidská komunikace.
Copyright, 2005 Exodus Global Alliance BOŽÍ DRAMA JEDNÁNÍ PRVNÍ - STVOŘENÍ - pokud sami sebe nejprve nechápeme jako úchvatné dílo, stvořené podle obrazu.
OPTICKÉ KLAMY.
Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše a děti jsou z nebe JOHN GRAY
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Ježíšova velekněžská modlitba I
Světlo.
Když na rozhraní dvou prostředí dopadají dva paprsky různých barev (např. červený a fialový) pod stejnými úhly dopadu, budou úhly lomu obou paprsků různé.
BOŽÍ DRAMA JEDNÁNÍ PRVNÍ - STVOŘENÍ - pokud sami sebe nejprve nechápeme jako úchvatné dílo, stvořené podle obrazu Božího, všechno ostatní bude pokroucené.
Komunikační dovednosti
SMYSLOVÉ ORGÁNY 3. ročník
Předpoklady a historické souvislosti
Svět techniky a já Kateřina Večerková.
INDUKČNÍ ČÁRY MAGNETICKÉHO POLE
Teorém E. Noetherové v teorii pole
Základní škola, Most, J. A. Komenského 474, p.o Most Základní škola, Most, J. A. Komenského 474, p.o Most Digitální učební materiál vytvořen.
Filosofie úvod do problému....
Měření fyzikálních veličin
Smysly člověka (všeobecně)
JAK SE VIDÍ ŽENY. Jak stárneme, my ženy přibíráme na váze. To je tím, že shromažďujeme v hlavě mnoho informací.
1. Již za horami v dáli ztemněla jasu zář a v stíny tmy se halí v podvečer země tvář. Kde slunko krátce jen nám milosti své přálo a zimomřivě hřálo, je.
Měsíc Iva Ouhelová.
Souhvězdí.
Zvukové léčení pomocí Rife frekvencí
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Příroda a já.
SOCIÁLNÍ KOMUNIKACE KAPITOLA 10. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
IV. Elektronová optika cvičení KOTLÁŘSKÁ 20. BŘEZNA 2013 F4110 Kvantová fyzika atomárních soustav letní semestr
1. Blíž tobě, Bože můj, | jen tobě blíž! | Byť mne i táhnout měl | blíž k tobě kříž, zaplesá vždy můj duch: | Blíž tobě, jenž´s můj Bůh, | blíž tobě, jenž´s.
Fyzika a chemie společně CZ/FMP/17B/0456 SOUBOR VÝUKOVÝCH MATERIÁLŮ FYZIKA + CHEMIE ZŠ A MŠ KAŠAVA ZŠ A MŠ CEROVÁ.
EU_42_sada1_22_M_Souhvězdí 1_Cup Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. Autor Bc. Kateřina Cuperová Anotace Prostřednictvím.
MEDITACE HC /P. KONCENTRACE → MEDITACE Koncentrace – DHARANA – soustředění mysli na vnější, nebo vnitřní objekt Umění se úplně ponořit do toho, co právě.
Vytápění Tepelná pohoda. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
Vesmír Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Motivace praktické výuky uměním, společenskými a přírodními jevy.
Z očí do očí.
Teplé a studené barvy Název školy
Stroje a zařízení - spoje
Rastrová grafika Základní termíny – prezentace barev, barevné modely.
Základy úpravy digitální fotografie
EU_32_sada 2_07_PV_Počasí-koloběh vody_Duch
Učíme se od přírody Obr. : wikimedia
Sebepoznání a sebepojetí
Prezentace – výklad učiva
Psychologické působení barev
Základní kroky při úpravě fotografií v Camera RAW
Semafor pro chodce VY_32_INOVACE_5A_11
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Dagmar Šaflová
Novoplatonismus.
LIDSKÉ TĚLO VY_32_INOVACE_5A_09 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Transkript prezentace:

Symbolické vystoupení z hrobu svých těl a zpřítomnění si Nulového bodu všech Nulových Bodů Prostor NB v NB je vyjádřen bílou barvou okolo obrázku cvičícího, který je nekonečný a je obrazem absolutna…

Vyslovením písmene „H“ v barvě stříbřitě světle fialové, v intonaci „A-tónu“ s pocitem tepla + horký van vzduchu a vědomím schopnosti propůjčit každému symbolu-písmenu tvořivou moc, aktivujeme příslušnou třídimenzionální vibraci s kterou můžeme tvořit v příslušné úrovni, rovině, těle či sféře nebo SVV DNA

Analogické vlastnosti a korespondence pro jednotlivé úrovně a Sféry: AKÁŠI - ÉTERU Zde máme dosáhnout Vědomí Tvořivé moci a tím dosáhnout schopnosti propůjčit každému symbolu-písmenu tvořivou moc (Vědomí akašské analogie)… Z výše uvedeného vyplývá, že tímto dosáhneme MOC = SCHOPNOST udělit jakémukoliv písmenu – jeho vibraci potřebnou sílu k realizaci vyslovených požadavků…

Analogické vlastnosti a korespondence pro jednotlivé úrovně a Sféry: MENTÁLU Schopnost rozumět působení Boží Prozřetelnosti (pojmout vše v obrazech duchovním zrakem nejen intelektem, ale i symbolicky)… Z výše uvedeného vyplývá, že je potřeba nejen vidět, ale i rozumět.. Dosažení nejčistšího jasnovidu v Duchu(častým opakováním)… Z výše uvedeného vyplývá, že je potřeba nejen rozumět, ale i vidět…, což díky této vibraci se opravdu dosáhne… Zároveň touto vibrací vyvolanou do MENTÁLU vyvoláme FOS (FOP) = fialové očistné světlo nebo plamen (ohňový princip), použitelný k očistě jakékoliv úrovně, roviny, sféry, těla, sféry či SVV DNA … !!!

Analogické vlastnosti a korespondence pro jednotlivé úrovně a Sféry: ASTRÁLU Schopnost ovlivňovat každý osud… Z výše uvedeného vyplývá, že tímto dosáhneme MOC = SCHOPNOST prosvítit reflexní éter, tak že se záznam vymaže očistěním nejen příčiny, ale i vyrovnání následku… (… toto je dobré provádět jen pro sebe…!!!) Schopnost pojmout a prakticky upotřebit všechny zasvěcovací soustavy v jejich skutečné formě a rozumět jim(kabalistické soustavy, tantra a mantra praktiky)… Z výše uvedeného vyplývá, že tímto dosáhneme MOC = SCHOPNOST pokračovat i v ASTRÁLU ve schopnostech, které získáváme v MENTÁLU…

Analogické vlastnosti a korespondence pro jednotlivé úrovně a Sféry: ASTRÁLU Schopnost naučit se dokonale ovládat Kosmickou řeč ve všech tvarech a říších jsoucna 3D světa… Z výše uvedeného vyplývá, že tímto dosáhneme MOC = SCHOPNOST dokonale zvládnout a ovládnout MOC SLOVA… Pochopení toho co obnáší slovo „ BUDIŽ“ (STANIŽ SE)… Z výše uvedeného vyplývá, že tímto dosáhneme SCHOPNOST pochopit význam těchto slov a nejen těchto slov, ale i váhu SLOVA… (…neměli bychom planě hovořit = plkat typu bla bla bla … )

JAK CVIČIT ….?! a) Přejdeme do Vědomí NB v NB (V-NB v NB) a zpřítomníme si tento NB - „Mé normální Vědomí-Já spoj mne s V-IST!“ - „V-IST spoj mne s V-NB v NB!“ - „ V-NB v NB zpřítomni mi NB v NB!“ b) Ve V-NB v NB vyslovíme symbol = písmeno „H“ nejprve jako fonetické písmeno a pak si k němu imaginujeme příslušnou barvu, to je stříbřitě světle fialovou, takže naplní celý nekonečný prostor NB. Imaginujeme tak silně, že bychom měli cítit teplo a van horkého vzduchu. Při fonetickém vyslovování symbolu, můžeme se pokoušet vyslovovat toto písmeno v příslušném tónu, tedy A-tónu. Poznámka: při cvičení, bychom měli postupovat tak, že nejprve se zaměříme 1.) na cvičení světelné barevné škály 2.) na příslušnou zvukovou vibraci-tón 3.) na spojení 1.) a 2.) bodu a vyslovení najednou 4.) na procítění a eventuálně imaginaci příslušného pocitu 5.) na spojení činnosti 1.), 2.) a 4.) bodu, tak že v jeden okamžik vyslovení symbolu „H“ nejenže vygenerujeme spojení na moře světla příslušné barvy, ale foneticky zaintonujeme a zároveň prociťujeme příslušný pocit z takto vysloveného symbolu-písmene ve třech vibračních dimenzích. 6.) Když jsme takto schopni příslušné písmeno - symbol vyslovit, měli bychom být schopni ještě toto celé vyslovit s Vědomím akašské analogie pro příslušný symbol-písmeno.

Symbolické zahájení cvičení v Nulovém bodu všech Nulových Bodů „vyslovením“ nebo „vylitím“ Světla a Lásky v podobě a s parametry Písmene „H“

Symbolické pokračování cvičení v Nulovém bodu všech Nulových Bodů, kde Světlo a Láska v podobě a s parametry Písmene „H“ zaplňuje prostor Nulového Bodu a který je nekonečný…

Symbolické pokračování cvičení v Nulovém bodu všech Nulových Bodů, kde Světlo a Láska v podobě a s parametry Písmene „H“ zaplňuje dále prostor Nulového Bodu a který je nekonečný a vše-prostupující …

Symbolické pokračování cvičení v Nulovém bodu všech Nulových Bodů, kde Světlo a Láska v podobě a s parametry Písmene „H“ svou vlnou naplňuje celý prostor Nulového Bodu a prostupuje postupně vše co si přejeme aby bylo prostoupeno…

„ JÁ JSEM!“ …vše co představuje vibrace písmene „H“… Celý nekonečný prostor NB je zaplněn dynamicky tří-dimenzionální vibrací písmene „H“ a celý prostor kolem vás září = svítí jako tisíce sluncí …, vše je touto vibrací prostoupeno … stali jste se písmenem „H“ pak platí a můžete si říkat: