Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Učíme se od přírody Obr. : https://upload. wikimedia

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Učíme se od přírody Obr. : https://upload. wikimedia"— Transkript prezentace:

1

2 Učíme se od přírody Obr. : https://upload. wikimedia

3 Dostali jsme tělo a svět kolem nás, ale nedostali jsme návod k použití
Dostali jsme tělo a svět kolem nás, ale nedostali jsme návod k použití. Příroda nás nenechává na pochybách, že o ní mnoho nevíme Obr.:

4 Ve světě kolem nás i uvnitř nás vidíme obdobné tvary
Ve světě kolem nás i uvnitř nás vidíme obdobné tvary. Pohyb koordinovaný vede ke konstrukci a pohyb nekoordinovaný vede k destrukci Obr.:

5 Tvar je tvořen pohybem. Pohyb má tvůrčí potenciál.
Obr.: Obr.:

6 Obrys našeho těla je hranicí mezi naším makrokosmem a mikrokosmem
Obrys našeho těla je hranicí mezi naším makrokosmem a mikrokosmem. Oba tyto prostory jsou trojrozměrné a jsou spojeny v našem středu. Pochopíme-li zákony pohybu, které jsou platné v makrokosmu, pochopíme i zákony platné uvnitř našeho těla. Obr.:

7 Dimenze. Tvůrčí potenciál pohybu je ohraničen dimenzemi.
1. Dimenze je definována osou. Pohyb v 1D reprezentuje rotaci kolem osy tam a zpět a posun podél osy tam a zpět….v 1D existují 4 základní možnosti pohybu. 2.Dimenze je definována rovinou. Pohyb v rovině už je podstatně pestřejší. Představme si čtvrtku, na kterou můžete namalovat obraz, nebo zakreslit projekt. Také na ní můžete napsat text. 3.Dimenze představuje prostor a prostor je trojrozměrný. V prostoru můžeme tvořit keramickou figuru, sochu, nebo postavit hrad z písku. Co posunuje tvůrčí pohyb na vyšší úroveň je čas. 4.Dimenze 3D + čas. Čas je jednotku časoprostoru, s kterým tvoří jeden funkční celek. Bez času není možný pohyb ani v 1D. Čas nás tedy posunuje do reality. Čas uzavírá změny v prostoru do cyklů ( den, rok, galaktický rok…) 5.Dimenze je verze. Například jeden den, ve kterém se udála změna v časoprostoru. Verze má počátek a konec. Verze představuje přesně definovanou změnu v prostoru za jednotku času. Pohyb v 5D tvoří různé přechodné tvary. Podívejme se na ně do kosmického imaginária.

8 Kosmické imaginárium Obr. :https://upload. wikimedia

9 Tvary v 5D jsou přechodné, nemají vlastní střed a tedy nemají propojený pravotočivý a levotočivý systém. Pohyby planet, které tyto tvary tvoří jsou rotační a posuvné, jednosměrné, planety se pohybují na úrovni 1D. Jejich pohyb je pouze pasivní, nemají schopnost aktivního pohybu. Jejich dráhy jsou výsledkem působení přírodních zákonů, jsou naprogramovány. Pohyb má vnitřní inteligenci.

10 Na rozdíl od planet mají těla živočichů vlastní střed, ve kterém je propojena pravotočivá a levotočivá inerciální soustava. Proto jsou schopné aktivního pohybu . Aktivní pohyb, tedy ovládání pohybu těla souvisí se spojením pravotočivého a levotočivého systému jedním středem. Dostáváme se na úroveň projekce středu. V našem středu jsou nejsilnější vazby, které v kosmu existují. Vazby mezi duší a duchem- psychospirituální vazby. 6D znamená projekci vazby duše a ducha do reality Obr.:

11 6.Dimenze Představuje další rozměr pohybových schopností, projekci. Promítáme své představy do reality. Vývoj dimenzí odpovídá stvořitelským dnům. 7.Dimenze Dokončení diferenciace vědomí a destrukce božského ega pro nejvyšší dobro všech. 7D je posun od projekce k realizaci záměru. Hybnou silou na úrovni 7D je psychospirituální síla vnitřního člověka srdce.


Stáhnout ppt "Učíme se od přírody Obr. : https://upload. wikimedia"

Podobné prezentace


Reklamy Google