Mezinárodní den zdraví 7. 4. 2014. V rámci mezinárodního Dne zdraví, který je každým rokem 7. 4., jsme připravili akci „ Soutěž o nejzdravější svačinu“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Průběh běžného školního roku na naší skvělé škole.
Advertisements

 Mapování probíhalo od ledna do března 2013  Bylo zaměřeno na naplňování kritéria Pravidla ve třídách.
ZŠ NÁM. 28. ŘÍJNA DNE Projekt první pomoci pro žáky 9. ročníku 
Noc s Andersenem 2014 ZŠ Mikulášovice za podpory města Mikulášovice.
ZŠ Ořechov Pohádková škola Charakteristika školy  Pojem malotřídní škola: žáci se učí ve dvou třídách po dvou ročnících v jedné třídě  Od
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Výstupy projektu. Popis projektu Implementace ICT v rámci předmětů biologie a zeměpisu evidenční číslo: 0341P2006 Cílová skupina: Děti, žáci a studenti.
1. den - středa :15 Sraz před třídami 8:30 Odjezd na tajuplný výlet - s sebou si vzít vhodné sportovní oblečení (i pláštěnku), svačinu,
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
DEN ZDRAVÍ Projektového dne se zúčastnilo 75 žáků (100% účast 2. a 8. třída) Konal se
PRO 3.A a 3.B ZŠ Školní Vrchlabí
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
PROJEKT „VAŘÍME SE ŠKOLOU“. Smysl projektu: Děti si vyzkouší různé možnosti, jak lze prostřít stůl a na něj připravit různé druhy pokrmů. Uvědomí si,
Údolí oddechu ve čtyřech ročních obdobích. Den druhý – zimní.
SVOČ na Přírodovědecké fakultě OU Studentská vědecká a odborná činnost (SVOČ) je soutěž pro vysokoškolské studenty, kteří mají v jejím rámci.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Třída 2.B si na čtvrteční odpoledne pro své rodiče a budoucí prvňáčky připravila ukázkovou hodinu angličtiny. Rodičům žáci předvedli, co vše už umí a.
Setkávání žáků s SPU Setkávání žáků s SPU Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Projekt třídy 4. B – les a lidská obydlí
Halloween Dne si žáci 8. ročníku připravili pod vedením paní ředitelky halloweenský program pro III. až V.třídu Základní školy, a taktéž pro.
Anotace: Tvoříme pozvánky Autor: Mgr. Michaela Vacková Jazyk: český Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Očekávaný výstup: žák píše správně.
POUČENÍ O TŘÍDĚNÍ ODPADU. Během listopadu jsme navštívily první třídy a zábavnou formou jsme je seznámily se světem třídění odpadu a ekologie.
„Den Země v Národní rezervaci Rejvíz“ – „Dětský den 2009“
Projekt vznikl dřív e n e ž tvorba ŠVP Samostatná akce Studentské rady (žákovského orgánu na škole ) Pokrývá průřezové téma osobní a sociální výchova.
ZÁPIS DO I. TŘÍDY V ZŠ LEŠNÁ PROBĚHL 11. ÚNORA 2015 ZÁPIS DO I. TŘÍDY PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ZÚČASTNILO SE JEJ 20 PŘEDŠKOLÁKŮ. VŠICHNI SE SNAŽILI UKÁZAT,
Světový den modliteb Program z Malajsie Pátek Kulturní a spolkový dům v Černilově Od 18:30 hod.
Projektový den Lázně Teplice nad Bečvou Datum: Spolupracující třídy: VII. B a II. A Třídní učitelé: Mgr. Michal Rus, Mgr. Petra Králová.
Temelín. Dne osmá a devátá třída ze školy B. Bolzána navštívila jadernou elektrárnu Temelín. Přivítali nás v informačním centu, kde jsme so.
Dne 29. ledna 2015 se žáci dočkali zaslouženého vysvědčení. Tento den si zpříjemnili „Muzikálovým a filmovým festivalem“. Zúčastnili se všichni žáci školy.
ANTICKÉ OLYMPIJSKÉ HRY
Masarykovo gymnázium.
Programy dlouhodobé primární prevence Agentura pro občany Sídliště Za Stadionem 1358, Kyjov.
Jak se vyvíjely naše školní webové stránky V roce 1999.
Metodické centrum ISŠ – COP a Jazyková škola s právem SJZ Valašské Meziříčí 9. setkání metodiků škol okresu Vsetín Základní školy Středa 2. dubna 2014.
1. Z rána, když den se počíná, modlitby tvé buď hodina. Vždyť nevíš, co ti chystá den a máš být stále připraven, Vždyť nevíš, co ti chystá den a máš být.
Vzhůru do života. V září se všichni sejdeme a povídáme si, co bylo o prázdninách.Pak nás přivítají paní učitelky a sdělí nám, co pěkného nás čeká.
22. základní škola Na Dlouhých 49 Plzeň
To je ta parta, která se vždy ráda vidí a poklábosí.
ODBORNÁ EXKURZE Tiskárna FINIDR, Český Těšín
Zdravý Životní Styl Michal Burda.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW Pracovní list rezervace.
Autor prezentace: Matěj Weinrich autor fotografií: Matěj Weinrich.
PRORODINNÁ POLITIKA.  Prorodinná politika = souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny. Obecně se jedná o podporu rodin ve výkonu jejich přirozených.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Fairtradové město Litoměřice Únor 2011 – komise ZM ustanovila Řídící / pracovní skupinu pro fair trade Duben 2011 – RM schválila Deklaraci.
M Ý M A O Č I M A TEREZA NAVRÁTILOVÁ. ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT Do Anglie jsem byla poslána (letecky) svým milovaným otcem, prostřednictvím Student Agency.
N AŠE PRVNÍ VYSVĚDČENÍ 31.Ledna A je tady další den „D“. Přijdeme do školy a tam na tabuli básnička. Všichni ve sváteční náladě i oblečení a celí.
Rodinná politika na úrovni měst a obcí na příkladu města Třebíče Ing. Marie Černá1.
Základní škola a Mateřská škola Litvínov - Janov Přípravná třída II.
OBČANSKÝ A SPOLEČENSKOVĚDNÍ ZÁKLAD Feminismus On-line diskuse k virtuální hospitaci – Gymnázium Na Vítězné pláni v Praze Vyučující: Mgr. Marek.
Základní škola a Mateřská škola při lázních, Klimkovice, p. o.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
Opakování Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
HALLOWEENSKOU párty Sobota 29. října 2011 OBECNÍ ÚŘAD STRUPČICE
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
Zdravá pětka Bylo to v pátek
Skoro devadesátiletý, od mládí zapálený včelař pan Josef Král- Mlénské, předseda spolku včelařů, zase připravil pěknou akci nejen pro děti, ale i dospělé.
Natálie Poláková, ZŠ Dobrovského Lanškroun
Pohár vědy (Science cup)
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
Učíme se jinak.
„Najdi a nafoť školní hřiště, jaké bys chtěl mít u naší školy“.
Konečně byl tady. Den, na který se všichni naši „školáci“ tolik těšili
Název: VY_52_INOVACE_PRV_01   Škola: ZŠ a MŠ Chraštice, Chraštice 44
Co je to zdravá výživa ?
1.B paní učitelky Lenky Vítové
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Transkript prezentace:

Mezinárodní den zdraví

V rámci mezinárodního Dne zdraví, který je každým rokem 7. 4., jsme připravili akci „ Soutěž o nejzdravější svačinu“ Soutěž proběhla 7. dubna 2014 během prvních dvou vyučovacích hodin… Pro nejnápaditější tvůrce byly připraveny „zdravé“ ceny.

Během tvorby svačinek třídy předvedly svoji nápaditost

Vzniklé produkty byly k nakousnutí

Porota vše řádně ohodnotila

Ceny si všichni mohly prohlédnout ve vestibulu

Výsledky snažení se hromadně prezentovaly

Akce byla zakončena předáváním cen pro tři nejnápaditější a nejzdravější svačiny 1. místo ………. 3. Z 2. místo ………. 2. A 3. místo ………. 2. Z