Mechanické secí stroje s botkou DualDisc

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Setí a sázení. Agrotechnické požadavky pro setí a sázení •Při setí a sázení je třeba pravidelně rozmístit osivo a sadbu tak,aby byly pro všechna semena.
Advertisements

Širokozáběrový čtyřrotorový středový shrnovač
Pneumatické secí stroje s čelním zásobníkem
VELKÝ ZÁB Ě R S Č ISTOU SKLIZNÍ! Š i r o k o z á b ě r o v é d v o u r o t o r o v é s t ř e d o v é s h r n o v a č e TOP 852 / 972 S - line.
Sklízecí řezačky.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Výroba a prodej zemědělských strojů a ND
Nesený TERRADISC – sklon disků Nesený TERRADISC – sklon disků  V závislosti na typu a vlhkosti půdy, množství rostlinných zbytků, pracovní hloubce a rychlosti.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Univerzální secí stroj TERRASEM C
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Kombinovaný kypřič SATURN a NEPTUN
Mechanické nástavbové secí stroje
Palivová soustava vznětových motorů
EM radiální pneu + Jeřábové pneu Product Story
3-stupňový systém šneku s akcelerátorem: 1. Standardní šnek nahrnuje sníh k prostřední části 2. Nová střední část šneku (akcelerátor) hrne sníh do turbíny.
Secí stroj s přihnojováním TERRASEM fertilizer
FARO 6300 L / FARO 8000 L V e l k o o b j e m o v é s a m o s b ě r a c í v o z y p r o s k l i z e ň s e n a a s l á m y.
ZAHRADNÍ SEKAČKY DRUPOL
Radializace Nový Smokovec, září 2011.
Jednorotorové nesené stranové shrnovače
Nesené diskové žací stroje se sníženou hmotností
Mechanizačí prostředky na setí a sázení
EUROTOP 620 / 701 / 771 / 881 D v o u r o t o r o v é s t ř e d o v é s h r n o v a č e Šetrná manipulace s minimálním zne č išt ě ním píce! Tvorba pravidelného.
Š i r o k o z á b ě r o v é n e s e n é d i s k o v é ž a c í s t r o j e NOVACAT 402 / 442 H VÝROBA KRMIV S NÍZKÝMI NÁKLADY!
Univerzální secí stroj TERRASEM R 7 pracovních orgánů a maximální přítlak na botku 120 kg pro kvalitní přípravu a setí dle podmínek a zvolené technologie!
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Mechanické secí stroje Kvalitní uložení osiva pro kvalitní sklizeň!
Frézování - rovinné Používá se k srovnávání prken, fošen nebo hranolů, k frézování (hoblování) ploch do úhlů, spárování a k srážení hran. Rozlišujeme:
TLOUŠŤKOVAČKA.
Produktová prezentace
KOTOUČOVÉ PILY II..
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. a 3. Téma: Pěstování rostlin
EUROTOP 421 / 461 A S minimální energetickou náro č ností! J e d n o r o t o r o v é t a ž e n é s t r a n o v é s h r n o v a č e.
NOVINKY - únor MOTOROVÉ PILY A STIGA P46 + ZAHRADNÍ POMOCNÍCI
Dvourotorové stranové shrnovače
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
ŠIROKOZÁB Ě ROVÉ Ž ACÍ KOMBINACE NOVADISC 730 / 900 Malá energetická náročnost.
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 1.,2.,3. Téma: Pěstování rostlin
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Všestranně využitelný stroj
TRAMVAJOVÉ SBĚRAČE. Typy sběračů Schunk Základní typy tramvajových sběračů Sběrače SBE pružinový zvedací mechanismus elektricky izolovaný spouštěcí motorový.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Úloha č. 1 Výsevní zkouška univerzálního rozmetadla KS 40 M2.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí Pöttinger koncept, který se vyznačuje hospodárností, výkonností a kvalitou práce! Systémovým řešením z jedné ruky.
Brzdy traktoru Zetor Unifikovaná řada 1.. Brzdy traktoru Zetor Unifikovaná řada 1.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338 Hradec Králové Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_11_A_11.
 Dvoudisková botka s přesazenými disky  Disky s průměrem 380 mm a šířkou 3 mm  Dvouřadé kuličkové ložisko  Bezúdržbové uložení disků  Ochrana disků.
Pracovní list FRÉZKA KOMBINOVANÁ. Pracovní list FRÉZKA KOMBINOVANÁ.
Jednovřetenová stojanová vrtačka
Modulární secí stroj FALCON
Dřevoobráběcí stroje pily frézky vrtačky dlabačky brusky.
Nesené diskové podmítače OD ROKU 2011 VÝROBA VE VODŇANECH
Dvourotorové středové shrnovače
Polonesené diskové podmítače OD ROKU 2011 VÝROBA VE VODŇANECH
Nesený diskový žací stroj se shazováním řádků šnekovým dopravníkem
Dvourotorové středové shrnovače
Čtyř, šesti a osmirotorové obraceče HIT
CSS4 1272D3/1-S 43,2cm Předem plněná automatická pračka Slim Smart
GVSW 40464TWHC 2-S Předem plněná automatická pračka se sušičkou SLIM GrandÓ Vita Smart Touch Technologie Mix Power System+, Smart Touch, Parní program,
MT 7-9m New MT 7-9m Easy & MT 7-9m evolutions
Dřevoobráběcí stroje pily frézky vrtačky dlabačky brusky.
CVST G384DM-S Vrchem plněná automatická pračka Grand Ó Vita Smart
GVS44 138TWHC/2-S Předem plněná automatická pračka SLIM GrandÓ Vita Smart Technologie Mix Power System+, Smart Touch, hlasový asistent, pára, dotykový.
CSWS40 464TDR/2-S Předem plněná automatická pračka se sušičkou SLIM Smart Technologie Smart Touch, pára, rychlé cykly 14, 30, 44 a 59 min, digitální dotykový.
BWM 1410PHO7/1-S -40% Předem plněná automatická pračka Bianca
DXOA44 38AHC3/2-S Předem plněná automatická pračka SLIM Dynamic Next Advance Technologie All In One a One Touch, dotykový displej, pára, invertorový motor.
Transkript prezentace:

Mechanické secí stroje s botkou DualDisc VITASEM ADD 302 / 402 Mechanické secí stroje s botkou DualDisc

VITASEM ADD 302 / 402 VITASEM ADD 302 402 Pracovní záběr - m 3,0 4,0 Přepravní šířka - m Plnicí výška zásobníku - cm 166 Počet botek - ks 24 32 Rozteč botek - cm 12,5 Max. přítlak na botky - kg 50 Objem zásobníku - l 600 850 Objem zásobníku (na přání) - l 1000 1400

VITASEM A – pracovní a dopravní poloha Těžiště kombinace uložené blízko traktoru Krátká konstrukce kombinace pro minimalizaci odlehčení přední nápravy traktoru a bezpečnost při dopravě. Nezávislé uložení secího stroje Secí stroj je uložený na opěrném válci pomocí paralelogramového závěsu. Eliminace vibrací rotačních bran na mechanické dávkovací ústrojí secího stroje pro rovnoměrné dávkování osiva a přesný výsevek. Hydraulický třetí bod (volitelná výbava) pro zkrácení závěsu při dopravě s možností krátkodobého použití samostatných rotačních bran (utužené okraje pole).

VITASEM ADD – dávkovací ústrojí 3 v 1 Multifunkční dávkovací systém pracuje při každém osivu precizně – dávkování od 0,7 kg do 400 kg/ha. Pohon ostruhovým kolem. Dvě zcela samostatné dávkovací jednotky jsou zkombinovány v jedné výsevní jednotce. 2 válečky jsou uložené na společné hřídeli - není zapotřebí žádná samostatná zarážka mezi jemnými a normálními dávkovacími válečky. Integrovaná přepážka ve vypouštěcí klapce brání přetékání osiva (garance přesnosti výsevu). Centrální středové nastavení vypouštěcích klapek. Pružinou ovládané a jednotlivě nastavitelné vypouštěcí klapky se při výskytu cizích těles snadno vychýlí. Široké trychtýřovité výfuky nad každým dávkovacím válečkem zajišťují přesné podávání až do posledního zrna – to zaručuje minimální množství zbytkového osiva a malé minimální objemy náplně. Při výsevu řepky není zapotřebí plechová vložka. Velkoryse dimenzované přívodní nálevky pro přechod do semenovodu. Přídavný záhyb se stará o maximální pohyblivost semenovodu.

VITASEM ADD – dvoudisková botka DualDisc Uchycení botek gumovými elementy Bezúdržbové uložení. Dvouřadé kuličkové ložisko. Botky s průměrem 350 mm a šířkou 3 mm. Přesazení disků 25 mm. Utužovací a hloubkové kola s průměrem 330 mm a šířkou 50 mm (dodatečně nastavitelná hloubka ve 3 polohách). Rozteč dvou řad botek 25 cm pro dobrou průchodnost . Stejná délka ramen botek pro rovnoměrný přítlak. Středově uložené semenovody Optimální rozložení a uložení osiva. Polyuretanový stěrač botek Tichý chod a spolehlivost. Nižší otěr.

VITASEM ADD – botky, kola, zavlačovače Dvoudiskové botky s koly Dvoudiskové botky (průměr 350 mm) pro práci v minimálně připravených půdách a s velkým množstvím rostlinných zbytků. Botky s roztečí 12,5 cm a maximálním přítlakem 50 kg. Přítlačný váleček přebírá zpětné utužení a hloubkové vedení. Centrální nastavení hloubky i přítlaku. Bezúdržbová konstrukce botek i kol. Botky i kola se samočistícím efektem. Odpružené zavlačovače dvoudílné nebo ve tvaru V Centrálně nastavitelný sklon, hloubka nebo přítlak. Ochrana proti poškození při jízdě zpět. Bezúdržbové jištění gumovými tlumiči. Každý prst je jednotlivě uchycený.

VITASEM ADD – ovládání Ovládací panel Compass Víceřádkový displej s menu v českém jazyce. Vyvýšená a podsvícená tlačítka pro snadnou obslužnost. Kontrola výsevku, ukazatel pracovní rychlosti, dílčí i celkový počítač hektarů, řazení kolejových řádků s výpočtem rytmu pomocí zadání záběru postřikovače, … Nastavení výsevku Snadné nastavení pro 1/10, 1/20, 1/40 nebo 1/100 ha. Po zkoušce výsevku se nastaví nová poloha převodovky. Převodovka pohonu Plynule nastavitelná převodovka pro rovnoměrný pohon dávkovacích válečků i při nízkých otáčkách.

VITASEM ADD – zásobník, volitelná výbava Zásobník osiva Výška plnění 1,66 m. Zásobník osiva s kolmými stěnami - všechna zrna se dostanou k dávkovacím jednotkám. Profilované víko s ochranou proti vniknutí prachu a vlhkosti. Široký otvor s úhlem otevření víka 85° nebo 103° pro bezproblémové plnění i systémem Big-Bag. Ukazatel množství osiva. Volitelná výbava Znamenáky se zvednutím do svislé polohy, zavlačovače, kypřiče stop kol traktoru, elektrické nastavení výsevku, horní výsev, vypínání kolejových řádků, předznačení kolejových řádků, čechrač, větší objem zásobníku, centrální nastavení přítlaku botek, …

Kvalitní originální opotřebitelné náhradní díly za přijatelnou cenu! VITASEM A 252 / 302 / 402 Kvalitní originální opotřebitelné náhradní díly za přijatelnou cenu!

Ing. Ján Sokoly, Stanča, okres Trebišov „Vynikajúcou vlastnosťou mechanického sejacieho stroja VITASEM 400 ADD s dvojdiskovou výsevnou pätkou je okrom iného prítlak, ktorý je až 50 kg na jednu výsevnú pätku. To umožňuje, že stroj seje i do menej pripravenej pôdy po plytkej podmietke. Mám s touto sejacou technikou iba dobré skúsenosti. Sejací stroj VITASEM ADD vyrieši sejbu všetkých plodín“ hovorí Ing. Ján Sokoly.

„Kdo se rozhodne pro PÖTTINGER, získá více než stroj …“ Děkujeme za pozornost! Mittwoch, 05. April 2017