Park Přátelství, který zaujímá kolem jedenácti hektarů prostranství mezi ulicemi Vysočanská, Prosecká, Jiřetínská a Jablonecká, byl vyprojektován již.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jaro začíná námluvami…
Advertisements

Projekt uspěl při výběru v programu „Pomáháme lidem zlepšovat místo, kde žijí“ a byl podpořen Nadací VIA a Nadací České spořitelny částkou Kč.
Seminář k ukončování projektů FS Vzorové obsahy 10. června 2008 Praha RNDr. Alois Kopecký, ŘO FS Ministerstvo pro místní rozvoj ČR.
New York City mistrovství světa v tanci TEREZA SEKAVOVÁ studentka primy.
Nadační fond Městské části Praha 1 SOFOS
47. mistrovství světa ve zpracování textu
Konference Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Odborná stáž DRÁŽĎANY Bylo toho hodně Blicke auf Dresden  Zde si můžete udělat vaši fotku u krásného panorama města Drážďany.
Prezentace k soutěži „CHCEME ČISTÉ MĚSTO“ vyhlášené městem Karlovy Vary kategorie: základní školy.
Hornická města 2009 Kutná Hora. 1. září 1997 – Přesun do nové budovy Vladislav Slavíček – ředitel GJO 570 žáků a 40 učitelů 4 počítačové učebny.
Studijní pobyt Mgr. Jiří Mazal Knihovna Univerzity Palackého srpen 2008 Státní berlínská knihovna (Staatsbibliothek zu Berlin)
Ekologický urbanismus zkušenosti z Úval JUDr. Ing. P. Petržílek, Ph.D. místostarosta Seminář pořádaný Ekologickou platformou při ČSSD a Masarykovou.
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA STRAKONICE (= IPRM)
DRMS Forum září 2009 DRMS FORUM 2009 Brno 7. září 2009.
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
FÓRUM ZDRAVÉHO MĚSTA JILEMNICE 12. dubna 2012, SD Jilm Akce je součástí projektu Jilemnice – město zeleně, který je spolufinancován z Revolvingového fondu.
Jednání RHMP, Evropský sociální fond Evropský fond pro regionální rozvoj Praha a fondy EU Praha a fondy EU 7. výzva OPPK Ing. Milan Richter.
Ondřej Hynek. Česká republika: Dálnice Hospodářský zeměpis Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka,
Fórum Zdravého města 2009 Ing. Jana Čechová politik Projektu Jilemnice – Zdravé město 9. dubna 2009, Společenský dům Jilm.
1 Střední škola technická a gastronomická Blansko škola moderních technologií 65 roků od založení školy.
Sokolovna pár let po výstavbě roku Dobová fotografie z interiéru sokolovny.
Živá náves, nový vzhled a lepší životní podmínky pro všechny – zdravý rozvoj obcí Svazku Dolního Pootaví Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Z ajímavé BUDOVY a OBJEKTY v BRNĚ První část SOUČASNOST zpracováno - rok 2013.
„NOVÉ VYSOČANY“ Prezentace projektu
MĚSTO VIZOVICE Jana Holá.
Vodohospodářská zařízení Šumperk, a.s.
Cyklistická stezka Jeseník - Bobrovník
Malá Chuchle – Lahovice
Zpráva o činnosti SK RVŠ 21. zasedání P RVŠ Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
ZŠ Hladké Životice Červen Zde je realizován projekt CZ.1.07/1.1.07/ „Kritické myšlení jako nástroj formování osobnosti.
LUHAČOVICE
Olympijské hry.
Opava.
Pohled na město Zajímavosti města Smírčí kámen, Socha sv. Jana Křtitele s křížem, Opevněný kostel sv. Jana Křtitele, Městská radnice, Celkový pohled.
Naše město Vizovice Nela Svačinová.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_RUBMO_ESTETIKA_16 Název materiálu: Kulturní památky 2 Tematická oblast: Estetika, 1. ročník Anotace: Prezentace slouží.
Pobočka Knihovny Jiřího Mahena v Brně-Černovicích, Charbulova 38 Statutární město Brno finančně podporuje Knihovnu Jiřího Mahena v Brně, příspěvkovou organizaci.
U3V – kurz Vyšehrad v proměnách staletí (Gabriela Cundrová)
Matěj Stolička, Ondřej Vavro, Lukáš Čecháček, Jiří Močkoř.
MELODIE Úvod Tato internetová prezentace navazuje na první část, která byla zpracována v roce Jedná se o pokračování zajímavých budov a objektů,
KARLŮV MOST.
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
Prezentace pilotního projektu Komplexní revitalizace veřejných prostranství a budov obce Holovousy.
Regenerace městské památkové zóny. Městská památková zóna MPZ vyhlášena rozloha 52 ha na území MPZ je 85 nemovitých KP zapsaných v seznamu.
Městská knihovna Čelákovice a její historie. Městská knihovna v Čelákovicích byla založena jako obecní zařízení v prosinci 1920 na podkladě zákona o knihovnictví,
JIŘÍ MYRON (BOHUMIL PROŠEK) HUMPOLEC OSTRAVA.
1 Školka ve VFN v Praze Tisková konference,
Lomnice nad Popelkou Liberec Lomnice nad Popelkou Představení města Lomnice a památky Program regenerace Lomnické zkušenosti.
Rotary Club Karlovy Vary Předkládá: Petr BENEŠ, prezident RC Karlovy Vary 2011/2012 Vybudování zahradního pavilonu - DOP – HC s.r.o., Dolní Rychnov.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: V/2 Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd VZDĚLÁVACÍ OBLAST: Člověk a jeho svět.
Ostrava, * Koncepce podpory transformace pobytových sociálních služeb v jiné typy sociálních služeb poskytovaných v přirozené komunitě uživatele.
Název projektu: „ Rekonstrukce místních komunikací v Králově Dvoře „ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/1.1.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Rekonstrukce.
IPRM Kladno-Kročehlavy Aktuální stav realizace IPRM
Zámek Hluboká Webové stránky zámku
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
MELODIE.
Rekonstrukce DMC Račetice Slavnostní otevření
Evropský sociální fond
Likvidace objektu Zahražany
HASIČI ŠUMPERK Sbor dobrovolných hasičů Šumperk - Temenice je jako občanské sdružení působící na úseku požární ochrany, hlavním partnerem pro město Šumperk.
Koněspřežná dráha České Budějovice - Linec (česká část)
Operační program VaVpI spuštěn
Ing. Roman Vodný, Ph.D. ředitel odboru územního plánování MMR
Naše škola ZŠ T.G. Masaryka.
Sdružení dopravních podniků ČR Odborná skupina TRAMVAJE
VÁNOCE v BRNĚ 2017.
TECHNIKA KRAUL – základní a kotoulová obrátka Lekce č. 9
nový územní plán hlavního města Prahy
Místní poplatek za užívání veřejného prostranství
Transkript prezentace:

Park Přátelství, který zaujímá kolem jedenácti hektarů prostranství mezi ulicemi Vysočanská, Prosecká, Jiřetínská a Jablonecká, byl vyprojektován již v roce 1968 a v dokončen v roce O rok později zde byla umístěna bronzová socha Jiřího Wolkera

Postupem času ničili park vandalové, některé křoviny se nekontrolovaně rozrůstaly a v soustavě rybníčků a vodotečí, měřící 450 metrů, nebylo po vodě ani stopy.

Na jaře 2008 byla zahájena rozsáhlá rekonstrukce parku, financovaná jak městem, tak prostředky z fondů EU. Obnovy se zúčastnil i původní autor parku, architekt Otakar Kuča.

Oficiální předání parku do užívání proběhlo 21. září Bylo skutečně slavnostní…

© Dagmar Frgalová