Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Cyklistická stezka Jeseník - Bobrovník

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Cyklistická stezka Jeseník - Bobrovník"— Transkript prezentace:

1 Cyklistická stezka Jeseník - Bobrovník
Město Jeseník | Oddělení investic a rozvoje | František Chovanec

2 I. Úsek bobrovník – za podjezdem
Délka: metrů Termín realizace: září – listopad 2011 Náklady: 6,2 mil. Kč s DPH Financování: SFDI 4,0 mil. Kč KÚ OK 1,0 mil. Kč Město Jeseník 1,2 mil. Kč Trasa cyklistické stezky 1. úseku začíná v turisticky zajímavé lokalitě na Bobrovníku na hranici katastru s obcí Lipová-lázně. Z této lokality se přibližuje až ke komunikaci I/60, podél které vede až k lokalitě zóny Za Podjezdem. Vložte mapu země.

3 II. Úsek za podjezdem – Lipovská
Délka: metrů Termín realizace: 2012 Náklady: 12 mil. Kč s DPH Financování: ROP 6,0 mil. Kč Vlastní 6,0 mil. Kč Trasa cyklistické stezky 2. úseku pokračuje od bikrosové dráhy již do centra města ve směru k objektu Střední odborné školy stavební a strojní na ulici U Bělidla. Stezka dále vede podél toku řeky Staříč a fotbalového hřiště. V této části vedení stezky bude vybudován v nedávné době zastupitelstvem města schválený regionální aquapark Jeseník. Stezka v místě na sídliště na ulici Lipovská překračuje novou lávkou řeku Staříč. Vložte mapu země.

4 III. Úsek za podjezdem – Lipovská
Délka: 480 metrů Termín realizace: 2012 Náklady: 6 mil. Kč s DPH Financování: SFDI ?? 2,5 mil. Kč Vlastní 3,5 mil. Kč Trasa smíšené cyklistické stezky dále pokračuje ze sídliště Lipovská podél toku řeky Staříč až k mostu u „Dalamánku“ a dále na ulici Tyršova po farmost Církve československé husitské. V termínu do bude předložena žádost na Státní fond dopravní infrastruktury, který v rámci 2. kola příjmu žádosti v letošním roce bude rozdělovat finanční prostředky, které nebyly v prvním kole rozděleny. V případě úspěchu tak bude celá trasa cyklistické stezky reálně již na konci příštího roku zrealizována. Vložte mapu země.

5 IV. Úsek – napojení na Českou Ves
Délka: metrů Termín realizace: ??? Náklady: ??? Financování: ??? Vlastní ??? Poslední část napojení celé cyklostezky na Českou Ves je připravována v letošním roce. V současné době probíhá zpracování studie a technické pomoci mapující majetkoprávní vztahy a reálnost využití stávajících komunikací. Poté bude přistoupeno ke zpracování projektu na části, které budou muset být stavebně upraveny a části vedené po stávajících komunikacích budou upraveny svislým a vodorovným dopravním značením. Finanční náročnost by tak již měla být minimální. Vložte mapu země.

6 Rekapitulace údajů Název etapy Délka Náklady Dotace Vlastní zdroje
Úsek I 1.600 m 6,2 mil. Kč 5 mil. Kč 1,2 mil. Kč Úsek II 1.060 m 12 mil. Kč 6 mil. Kč Úsek III 480 m 2,5 mil. Kč 3,5 mil. Kč Úsek IV 1.450 m ??? Celkem 4.590 m 24,2 mil. Kč 13,5 mil. Kč 10,7 mil. Kč Přidejte na časovou osu klíčové události v dějinách země.

7 Závěr Děkuji za pozornost
František Chovanec vedoucí oddělení investic a rozvoje Vložte obrázek některého z turisticky zajímavých míst země.


Stáhnout ppt "Cyklistická stezka Jeseník - Bobrovník"

Podobné prezentace


Reklamy Google