Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

HASIČI ŠUMPERK Sbor dobrovolných hasičů Šumperk - Temenice je jako občanské sdružení působící na úseku požární ochrany, hlavním partnerem pro město Šumperk.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "HASIČI ŠUMPERK Sbor dobrovolných hasičů Šumperk - Temenice je jako občanské sdružení působící na úseku požární ochrany, hlavním partnerem pro město Šumperk."— Transkript prezentace:

1 HASIČI ŠUMPERK Sbor dobrovolných hasičů Šumperk - Temenice je jako občanské sdružení působící na úseku požární ochrany, hlavním partnerem pro město Šumperk při zabezpečování úkolů z oblasti represe, což znamená, že ze své členské základny vytváří Jednotku sboru dobrovolných hasičů města Šumperka. Jednotka je organizační složkou města a je plně financována šumperskou radnicí. Sbor dále ve spolupráci s městem aktivně udržuje partnerství s hasiči z německého Bad Hersfeldu.

2 2.Symboly sdh Temenice 3.Fotogalerie
Osnova 1.Úvodní snímek 2.Symboly sdh Temenice Fotogalerie 4.Nové zbrojnice 5.Temenice 6.Profesionálové 7.Mladí hasiči 8.Závěr Profesonálové i dobrovolní hasiči města Šumperk mají novou zbrojnici.Většina dobrovolných hasičů po celé republice organizují kroužek Hasiči.

3 Úvodní snímek Zbrojnice profesionálních hasičů Šumperk.

4 Symboly sdh Temenice

5 Fotogalerie

6 Nové zbrojnice V sobotu 28. listopadu byla slavnostně otevřena hasičská zbrojnice Jednotky sboru dobrovolných hasičů města Šumperka. Dokončena roku 2016.

7 Temenice Temeničáci jsou dobrovolní hasiči města Šumperk. Aktuální velitel je Pavel Koutný. Původní hasičská zbrojnice v Temenici,která pocházela z 19. století, byla dlouho ve špatném stavu.

8 Profesionálové Mají nedlouho novou zbrojnici jako Temeničáci.
Šumperští profesionální hasiči mají nejmodernější stanici v kraji. Budova v Nemocniční ulici se slavnostně otevřela v pondělí 17. října 2016.

9 Mladí hasiči Do kroužku mladých hasičů chodím i já.Vzniknutí v říjnu 2005. Mladí hasiči vznikli roku Závody jsou Útok, Štafeta,Braňák,Soptík(taky 60)

10 Závěr Ďekuji za pozornost.


Stáhnout ppt "HASIČI ŠUMPERK Sbor dobrovolných hasičů Šumperk - Temenice je jako občanské sdružení působící na úseku požární ochrany, hlavním partnerem pro město Šumperk."

Podobné prezentace


Reklamy Google