Exodus Global Alliance Změna sexuální orientace je možná skrze moc Ježíše Krista.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MLÁDEŽ V AKCI Cíle programu  Podpora aktivního občanství mladých lidí  Rozvoj solidarity a tolerance mezi mladými lidmi  Posílení vzájemného.
Advertisements

Základy pomohla položit lživá východiska Sexuální Revoluce : • Lidé jsou v podstatě dobří a sílu sexuality nezneužijí. • Nejdůležitější, a pro nás na prvním.
Společenství - Co je církev. Církev není budova ani nějaké místo.
Církev dnes Smysl a poslání církve.
Centrum pro katechezi Olomouc, 2013
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI  Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit  Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání 
Integrita bezúhonnost
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
Jak používat duchovní dary Jirka Pospíšil, EBED, KC Vyškov,
 pomocná ruka vašeho sboru! Společně dokážeme více!
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
Zdeněk a Katka Uhlíkovi
Křesťanství Nejrozšířenější náboženství – 2 miliardy věřících
ZNAMENÍ 7 JEŽÍŠOVÝCH ZÁZRAKŮ O NĚČEM VÍC ALIANČNÍ TÝDEN MODLITEB 2014.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Mládež v akci Neformální volnočasové vzdělávání pro všechny mladé lidi.
Vědecká spolupráce se zeměmi mimo EU Vladislav Čadil, Daniel Frank, Miloš Chvojka, Zdeněk Kučera, Michal Pazour, Tomáš Vondrák.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Vzkříšení z mrtvých a druhý příchod Ježíše Krista
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Univerzitní křesťanské hnutí Představení Univerzitní křesťanské hnutí UKH je součástí IFES (International Fellowship of Evangelical Students)– Mezinárodního.
z pohledu pedagogiky a katechetiky
Copyright, 2005 Exodus Global Alliance BOŽÍ DRAMA JEDNÁNÍ PRVNÍ - STVOŘENÍ - pokud sami sebe nejprve nechápeme jako úchvatné dílo, stvořené podle obrazu.
Jak zvěstovat evangelium Obrněné Boží vojsko
Autor: Jitka Krausová, ERCValné shromáždění ERC v ČR, 21. října 2005 Ekumenická rada církví v ČR.
Exodus Global Alliance Změna sexuální orientace je možná skrze moc Ježíše Krista.
Startegie a perspektivy trhu s biopalivy v ČR Česká zemědělská universita, Praha, listopad Česká asociace petrolejářského průmyslu a obchodu.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Každý člověk se někdy v životě ocitne jakoby na pokraji propasti… K vrcholným dovednostem křesťanského života patří porozumění tomu, jak se kříž, na kterém.
Autor: Mgr. Jiřina Kadlecová Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Bratrská jednota baptistů
Integrovaná duchovní péče ve zdravotnických službách Rev. George Cobb Vedoucí kaplanského týmu Nemocnice Mount Vernon North West London, UK.
ÚVOD: Čin, nikoliv životní styl ORIENTACE: Kinseyho studie ODPOVĚĎ NA MATOUCÍ PROBLÉM: V dnešní době se většina lidí nikdy nezamyslí nad otázkou změny.
Obstát na bitevním poli
Peníze jsou jazykem světa. Boží Slovo je překlad, který vede k Finanční svobodě.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
Centrum pro rodinu a sociální péči o.s. 1.
Významná světová integrační seskupení ve světovém hospodářství
Copyright, 2005 Exodus Global Alliance Základy pomohla položit lživá východiska Sexuální Revoluce : Lidé jsou v podstatě dobří a sílu sexuality nezneužijí.
Test – časová pásma A B 1.Kolik časových pásem pokrývá světadíl Jižní Amerika? a) 3 b) 4 c) 5 d) 6 2.Kolik časových.
“Vešli jsme do doby,kdy by se každý člen církve měl chopit zdravotně- misijní práce.“ Testimonies Vol. 7, p. 62 Povolání církve.
EVROPSKá UNIE.
BOŽÍ DRAMA JEDNÁNÍ PRVNÍ - STVOŘENÍ - pokud sami sebe nejprve nechápeme jako úchvatné dílo, stvořené podle obrazu Božího, všechno ostatní bude pokroucené.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Učíme aktivně“ Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_09.
...přijď království Tvé... Ef : Odložte dřívější způsob života, staré lidství, které hyne klamnými vášněmi, obnovte se duchovním smýšlením, oblecte.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… (2.TES. 3,1)
 Poslední přikázání z první desky desatera – příkazy vztahující se k Bohu.  Již ve SZ patřilo toto přikázání k identitě vyvoleného národa.  Židé světili.
Univerzitní křesťanské hnutí Národní modlitební týden 7. – 13. dubna 2008.
MODLEME SE K PÁNU ŽNĚ. PROSINEC ✤ z a pronásledované křesťany v Tádžikistánu ✤ za uprchlíky v České republice ✤ za rozvoj misie N. f. Nehemia.
MODLEME SE K PÁNU ŽNĚ. MODLEME SE ZA PRONÁSLEDOVANÉ KŘESŤANY V TÁDŽIKISTÁNU: ✤ aby podzemní církev i přes veškerý tlak rostla ✤ aby v zemi nastala svoboda.
Vypracoval: Jakub Moravec
Ikonostas Otevřená kniha o Božím díle spásy. Ikonostas je tvořen ikonami, které připomínají Boží dílo v dějinách spásy. Ukázky z tzv. svátkové řady:
■KMS tvoří desítky sborů sedmi církví, řada křesťanských organizací a individuálních členů. ■Byla založena v prosinci ■KMS je členem České evangelikální.
Účetní systémy ve světě.. Účetní systémy se navzájem odlišují: Vymezením okruhu uživatelů účetních výkazů Mírou regulace účetnictví Vztahem mezi účetnictvím.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
Akce 2 – Evropská dobrovolná služba EDS je součástí programu EU Mládež v akci Akce 1 - Mládež pro Evropu Akce 2 - Evropská dobrovolná služba Akce 3 -
© Elena Cristino Hlavní představený P. Pascual Chávez Villanueva.
MOJŽÍŠ-DAVID-UČEDNÍCI
Skutky apoštolské. Autor a datum vzniku Lukáš - Pavlův osobní lékař - spolupracovník na díle evangelia - očitý svědek některých událostí - 3 x v Písmu.
Matoušovo evangelium.
Křesťanství Adámková. Co křesťanská víra není? Velmi často se setkávám s představou, že křesťanská víra znamená dělat určité věci za účelem naklonění.
Ježíš.
Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
Organizace OSN pro výchovu, vědu a kulturu (anglicky United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization, UNESCO) je jedna ze 14 mezistátních.
Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
Masarova 11, Brno - Líšeň. Masarova 11, Brno - Líšeň.
TÉMA: Církev mluví srozumitelně a je misijně otevřená
BAPTISTÉ Vytvořeno dne: Anotace:
Transkript prezentace:

Exodus Global Alliance Změna sexuální orientace je možná skrze moc Ježíše Krista

2 Kontext: Biblická perspektiva Filosofie organizace Exodus: l Heterosexualita: Boží tvůrčí záměr pro lidstvo l „První hřích“ zdeformoval stvoření, včetně sexuality l Homosexuální tendence jsou jednou z mnoha poruch, které padlé lidstvo postihly. l Homosexuální vyjádření je mimo Boží vůli

3 Kontext: Role Ježíše Krista Exodus představuje Ježíše jako toho, kdo má moc uvolnit člověka z homosexuality

4 Kontext: Role Bible Bible je ve všech oblastech morálky konečnou autoritou a pravdou a obsahuje naději a uzdravení pro osoby v morálním dilema.

5Zplnomocnění Vyhlásit, že uvolnění z homosexuality je možné skrze pokání a víru v Ježíše Krista jako spasitele a Pána

6Poslání Sjednotit a vyzbrojit křesťany k službě proměňující mocí Ježíše Krista těm, kdo jsou postiženi homosexualitou

7Vize Efektivní služba členů Exodu v každé zemi, a církvích, dosahující k lidem spjatým s homosexualitou

8Cíle l Přinášet poselství o vykoupení v oblasti sexuality světu l Budovat, podporovat a schvalovat místní službu Exodu l Podporovat jednotu, vytváření sítě na místní, národní a mezinárodní úrovni l Vzdělávat a vybavit křesťany a křesťanské organizace l Vytvářet a udržovat etické směrnice

9Hodnoty l Přinášet poselství o vykoupení v oblasti sexuality l Potvrzovat roli církve, jako primárního zdroje evangelizace světa l Držet se Biblických standardů pro sexualitu, správcovství, celistvost, znamenitost l Záviset na Bohu ohledně naplnění potřeb organizace Exodus l Respektovat svobodu volby každého člověka l Uznávat rovnost darů, vedení bez ohledu na gender l Podporovat jednotu služeb díky konsensu, vzájemnou podporu l Pokrok skrze práci přímluvců organizace Exodus a jednotlivců po celém světě l Pečovat o duchovní rozvoj, a vítězný křesťanský život díky vykazatelnosti

10Aktivity Veřejné vyhlašování u Poselství naděje a uzdravení pro homosexuální komunitu skrze účast na veřejných setkáních a interview v médiích Pomoc u Kontaktování potřebných s místními pobočkami Exodu po celém světě Výchova u Podpora pravidelných ročních konferencí u Poskytování zdrojů informací: Buletiny, knihy, mag. kazety, video u Vyučování a přednášení u Výcviky Mise u Budování nových poboček organizace Exodus u Posilování stávajících poboček u Partnerská spolupráce s jinými křesťanskými službami, a organizacemi u Tréning zástupců - misionářů

11 Organizační složky Regionální organizace Současné EXODUS GLOBAL ALLIANCE Členské organizace Budování nových oblastí Vyvíjené Rozvoj služeb Misijní partnerství

12 Exodus Global Alliance Členské služby Budování služeb Regionální organizace Budování oblastí Mezinárodní rada Poradní výbor Mezinárodní kancelář Systém vedení organizace

13 Jednotný hlas osvěcující temnotu Kvůli tolika křesťanům, kteří jim odmítají sloužit, jsou tou největší cíleně nezasaženou skupinou lidí na světě. Mimo hranice U.S.A. je velmi mnoho míst, kde se nemají lidé, hledající pomoc v zápase s homosexualitou, na koho obrátit.

14 Jednotný hlas osvěcující temnotu Exodus má místní pobočky v… Exodus Latinoamérica Argentina Kolumbie Ekvádor Mexiko Puerto Rico Venezuela

15 Jednotný hlas osvěcující temnotu Exodus má místní pobočky v… Exodus Brazílie

16 Jednotný hlas osvěcující temnotu Exodus má místní pobočky v… Exodus Evropa Belgie Dánsko Egypt Anglie Izrael Libanon Nizozemí Norsko Skotsko Švédsko

17 Jednotný hlas osvěcující temnotu Exodus má místní pobočky v… Exodus Asie Tichomoří Austrálie Malajsie Nový Zéland Papua Nová Guinea Filipíny Singapore Taiwan

18 Jednotný hlas osvěcující temnotu Exodus také pracuje na tom, aby byly založeny pobočky ve třech budovaných oblastech

19 Jednotný hlas osvěcující temnotu Exodus také pracuje na tom, aby byly založeny pobočky ve třech budovaných oblastech

20 Jednotný hlas osvěcující temnotu Exodus také pracuje na tom, aby byly založeny pobočky ve třech budovaných oblastech

21 Jednotný hlas osvěcující temnotu Na celém světě je 155 miliónů homosexuálů Afrika21,000,000 Asie Tichomoří25,000,000 Čína32,000,000 Evropa18,000,000 Indie38,000,000 Latinská Amerika13,000,000 Severní Amerika 8,000,000