CZ.04.1.03./3.2.15.2/0314 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
INOVACE UMĚLECKY ZAMĚŘENÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ V OBLASTI MULTIMEDIÁLNÍ TVORBY „UMĚNÍ A MULTIMÉDIA“ INOVACE UMĚLECKY ZAMĚŘENÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ V OBLASTI.
Advertisements

Strukturální fondy na MŠMT Setkání českých technologických platforem
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Veřejné projednání květen 2006.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
1 Projekt Akademie distančního vzdělávání Monika Všetulová, Miroslava Dvořáková Olomouc 2007.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
ESF V ČR OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Rozvoj klíčových kompetencí v praktických činnostech školy  projekt ZŠ Třebíč, Na Kopcích  realizace od do  přidělená dotace =
Odbor Evropských programů1 Priorita 3 OP RLZ Rozvoj celoživotního učení Opatření 3.2 Podpora terciárního vzdělávání, výzkumu a vývoje PhDr. Kateřina Pösingerová,
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Program konkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Evropský sociální fond v ČR
Dalším profesním vzděláváním k rozvoji Písecka – Tvorba a pilotní realizace modulárních vzdělávacích programů CZ / Tento projekt je spolufinancován.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Projekty na podporu cílů vzdělávací politiky ČR v kontextu Lisabonské strategie a dalších iniciativ EU Jana Švecová MŠMT odbor pro záležitosti EU 20.října.
„Zvýšení adaptability zaměstnanců působících v sekci kultura“ registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.06/ Ing. Radka Soukupová seminář MK
Projekt je spolufinancován ESF a SR ČR VZDĚLÁVACÍ, PORADENSKÉ A RELAXAČNÍ CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ ZNEVÝHODNĚNÉ OSOBY A JEJICH RODINY V LIBERECKÉM KRAJI OBCHODNÍ.
EU a investice do lidských zdrojů Úřad práce v Liberci Oddělení implementace projektů ESF.
Zdokonalování systému celoživotního vzdělávání v oblasti pedagogické, psychologické a výchovné péče o děti se sociokulturním znevýhodněním Arteterapie.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
CZ / Podpora konkurenceschopnosti a adaptability MSP prostřednictvím systematického modulového vzdělávání a poradenství Středisko služeb.
Vzdělávací projekty pro města a obce Ing. Jarmila Modrá Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR 7. prosince 2006.
Šíření povědomí o Evropské strategii zaměstnanosti Národní vzdělávací fond PhDr. Miroslava Kopicová.
Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková, MŠMT Pardubice, 2.dubna 2004 Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková,
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS (OP RLZ 3.2) ( RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. PaedDr. Jiří Mezuláník, CSc. Vysoká.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. projekt CENTRA PODPORY INKLUZIVNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Individuální národní.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Organizační struktura
0350 – Podpora nových vzdělávacích metod v systému vzdělávání ČMKOS Žadatel: ČMKOS Partner: AIVD Mgr. Dušan Martinek
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha Podpora inovací Oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV Ing. Světlana.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část obsahová Praha, 15. března 2006 Ing. Jarmila Modrá Národní vzdělávací.
Zkvalitnění vzdělávání a zvyšování kompetence manažerů v rámci studijního programu Ekonomika a management na Fakultě podnikatelské Vysokého učení technického.
1 Operační program Výzkum a vývoj pro inovace Programovací období
Informace o zahájení realizace operačních programů Cíle 1 OP RLZ - Aktuální stav MV RPS, 12. ledna 2005 Ministerstvo práce a sociálních věcí, odbor řízení.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Název projektu Tvorba a realizace kurzů v rámci celoživotního vzdělávání rozšiřujících kvalifikaci v oblasti speciální pedagogiky Tento projekt je spolufinancován.
Strukturální fondy EU a priority MŠMT Ondřej Liška ministr školství, mládeže a tělovýchovy.
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Šablony  Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání  Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy  Výzva č. 02_16_022 Podpora škol formou projektů.
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
„JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ KONFERENCE „JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ Karlovy Vary 8. Února 2016.
Most, 24. ledna 2008 Univerzita půl třetího věku Závěrečný seminář Mgr. Jaroslava Barbara Sporková
Úvodní konference projektu Kreativní a kompetentní učitel CZ.1.07/1.3.06/ Třeboň, 7. září 2010.
OPERA Č NÍ PROGRAM VZD Ě LÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR.
Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropským.
Podpora vzdělávání prostřednictvím OP Rozvoj lidských zdrojů a OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Ing. Jan Vitula MŠMT.
Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/ Název projektu: Měření výkonnosti Rozvoj lidských zdrojů v oblasti výzkumu měření a řízení výkonnosti podniků,
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Operační program Rozvoj lidských zdrojů Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Zprostředkující subjekt.
NZZ – Nová závěrečná zkouška IPN Dana Kočková, NÚOV MŠMT,
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Představení Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost
PEDAGOGICKÉ VEDENÍ STUDENTŮ Garant: Mgr. Anna Krátká, Ph.D
EVVO v operačních programech
Akční plánování v Ústeckém kraji z pohledu projektu P-KAP
Ing. Stanislava Správková
Organizační struktura
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Transkript prezentace:

CZ / /0314 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.

Program podpory: Priorita: Opatření: Program podpory: Číslo výzvy: Realizátor projektu: Vyhlašovatel: Operační program Rozvoj lidských zdrojů 3 – Rozvoj celoživotního učení 3.2 – Podpora terciárního vzdělávání, výzkumu a vývoje C – Rozvoj dalšího vzdělávání na vysokých školách 2 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Globálním cílem projektu je zvýšení kvality stávajících produktů, rozšíření nabídky dalšího vzdělávání pro akademické pracovníky na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích a realizace vzdělávacích aktivit pro uvedenou cílovou skupinu.

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Dílčí cíle byly definovány následovně: - zvýšit kvalitu stávajících produktů prostřednictvím standardizace postupů při tvorbě a realizaci kurzů, navázání a prohloubení spolupráce se špičkovými lektory, zajištění doprovodného servisu ke vzdělávacím aktivitám (informační a poradenský portál) a zlepšení vybavenosti (pořízení mobilní PC učebny), - realizovat pro cílovou skupinu takové vzdělávací aktivity, které rozšíří jejich osobní kompetence (aktivity byly navrženy s cílem rozšíření všeobecné inteligence člověka, jeho rozhledu a potenciálu při respektování poptávky cílové skupiny),

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Dílčí cíle byly definovány následovně: - posílit zájem akademických pracovníků o sebevzdělávání tím, že mají možnost absolvovat navržené kurzy CŽV bezplatně a zároveň realizace těchto kurzů plně respektuje charakteristiky cílové skupiny (vysoká odbornost, časové vytížení), - úspěšně realizovat a dále rozvíjet definované vzdělávací aktivity pro cílovou skupinu (organizační zajištění vzdělávání, provedení evaluace jednotlivých kurzů, možnost nabízet aktivity dalším cílovým skupinám), - propracovat strategii marketingové komunikace CŽV,

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Dílčí cíle byly definovány následovně: - vytvořit informační a poradenský portál o CŽV v rámci sítě Internet, čímž dojde k posílení institucionalizace profesionálního informačního a poradenského centra pro CŽV na JU, - navázání a prohloubení spolupráce s realizátory CŽV zejména v JčK (VŠ, NNO a další) a výměna zkušeností (prostor pro vytváření a koordinaci vzdělávacích modulů pro budoucí uchazeče CŽV z různých cíl. skupin).

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Akademičtí pracovníci Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích 100 osob

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Přípravné aktivity projektu Vytvoření nové koncepce a řízení CŽV na JU Rozšíření nabídky vzdělávacích aktivit pro cílovou skupinu včetně evaluace Konference k terciárnímu vzdělávání Monitoring a řízení projektu Závěrečné aktivity projektu

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Zahájení projektu:červenec 2006 Ukončení projektu:březen 2008 Délka trvání:21 měsíců

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Obsluha PC dle osnov ECDL MS Project Týmová spolupráce a motivace v týmu Rétorika Moderní pedagogika a didaktika Kurz EU Statistické zpracování vědeckých dat

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Veřejné spolufinancování:100 % - příspěvek ze strukturálních fondů 75 % - příspěvek z národních veřejných zdrojů 25 % - financovaný ze státního rozpočtu 25 % Celková výše podpory:Kč ,-

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Branišovská České Budějovice IČ:

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Ing. Veronika Vávrová, Ph.D.manažer projektu Viktor Zeman, DiS.metodik projektu

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Informace o ESF: WWW Konečného příjemce: Informace o strukturálních fondech:

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.