HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUSY (201) GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
P ODNIKATELSKÉ DOVEDNOSTI PRO ROZVOJ MSP A NNO V K RÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI Projekt CZ.1.07/3.2.10/ Společnost pro právní a ekonomické vzdělávání.
Advertisements

Do hry Do hry Do hry Do hry Pravidla
Název projektu: Učení pro život Reg.číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo šablony: III / 2 Název sady C: Posloupnosti Autor: Mgr. Dagmar Špalová.
Najdete nás také na facebook.com/teticky
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.18 Téma: PowerPoint Číslo.
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI 1 (001)
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jan Kryšpín. Obchodní akademie a Střední odborná škola logistická, Opava, příspěvková.
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI (003) Vyzkoušejte si Vaše schopnosti fotografické paměti a postřehu.
HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUS GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS 204 IZOLACE ZAMĚSTNANCU.
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI 6 (006)
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI 4 (004)
TEST ČTENÍ VIZUÁLNÍ KOMUNIKACE PhDr. MUDr. Miroslav Krejčíř 3 AXIS
Klíčová aktivita 04 Osobnostní a sociální rozvoj učitele MŠ Podpora profesního rozvoje učitelů v počátečním vzdělávání CZ.1.07/1.3.00/
Strategie personálně-poradenské společnosti La Brava
RÉBUSY jsou hlavolamy Nechat děti vysvětlit co jsou rébusy, teprve potom kliknutím potvrdit správnou odpověď.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.06 Téma: PowerPoint Číslo.
Ing. Jan Doležal Odborná skupina pro predikci a optimalizaci projektů, VŠE SE MĚNÍ „Kdo nemyslí na budoucí, bude poděšen blízkým.“ (Konfucius)
Geomarketing v adresné distribuci
Lenka Prosecká Ondřej Pešek
Pozornost Přednáška s prezentací nebo prezentace s přednáškou (Zapněte si prosím zvuk a sami přecházejte na další snímky.) © Radka Mužíková.
Představení projektu CZ.1.04/3.1.03/ Individuální vzdělávání poskytovatelů sociálních služeb v oblasti zavádění standardů kvality, strategického.
HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUS TŘI ČTVERCE GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS
Termín: 31. května 2011 Místo: Praha – konkrétní místu bude upřesněno SOCIÁLNÍ SÍTĚ V PRAXI pro BARY A RESTAURACE aneb nejnovější marketingové tipy na.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_09.
Dobry Den ! Následuje ukázka toho, jak již dnes dokáže počítač ovládat Vaše myšlení Pohodlně se usaďte, zhluboka se nadechněte a klikněte myší, ať můžeme.
HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUS AGENTI GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS
Jazyková příprava Skupiny ČEZ
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI (005) Vyzkoušejte si Vaše schopnosti fotografické paměti a postřehu.
Za malou chvíli vstoupíte do magického světa. Vyčkejte ještě chvíli...
TECHNICKÝ AUDIT 7. přednáška. Odhad a snížení rizika  Odhad rizika při zohlednění závažnosti možného poranění nebo škody na zdraví a pravděpodobnosti.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
OBECNÁ PSYCHOLOGIE p ř e d s t a v y ψ Představa  obraz předmětu, který není přítomen – tj. nepůsobí aktuálně na naše smysly.
Občanské Sdružení EpiStop vytváří platformu pro setkávání, spolupráci a aktivní činnost všech skupin a osob, které mají vztah k lidem s epilepsií (pacientů,
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI (007) Vyzkoušejte si Vaše schopnosti fotografické paměti a postřehu.
SEBEPOZNÁNÍ základ psychologické přípravy
Vzdělávání zaměstnanců
Vstřícný zaměstnavatel Kritéria soutěže. 1. Organizace práce Vstřícnost a reálné možnosti využívání flexibilních forem práce Další úpravy pracovního režimu.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Jak napsat zprávu z praxe
Pexeso Projekt sspš Michal Svoboda.
MUDr. EVA VANÍČKOVÁ,CSc. Ústav zdraví dětí a mládeže
Osnova výuky_únor 2011 MANAŽERSKÝ KOUČINK MPH_MAKO PhDr. Milada Blažková.
Personální strategie mezinárodní firmy
BPV_MVVS jaro 2014 Simona Škarabelová Zuzana Prouzová 2 externisté.
Nástroje pro identifikaci silných a slabých stránek studentů VŠ Metody pro psychology a nepsychology Šárka Karmazínová (MU) Magda Šustrová (VUT v Brně)
MATEMATIKA LOGICKÉ ÚLOHY ODKAZY VYUŽITELNÉ V MATEMATICE.
Letní HR škola 2016, 24. srpna 2016 Systémy odměňování - interně spravedlivé - konkurenční - cílené na produktivitu Martina Možná, HR ředitelka, Schindler.
MARKETING Ing. Radka Johnová Ph.D.
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo Test k ověření znalostí Funkce Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Radomír.
GPS souřadnice Mgr. Miroslava Černá ZŠ Volgogradská 6B Ostrava-Zábřeh.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
Vliv týmové spolupráce na výsledky zdravotnických zařízení
My z BIZ (Centrum profesních informací)
Individuální dárcovství
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Příbor, Dukelská 1346, příspěvková org.
Animace v aplikaci PowerPoint 2007
Úvod do algebry (řešení jednoduchých rovnic)
Autor: Mgr. Lenka Königová Reg.číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Nadaní na gymnáziích Prázdná strana se záhlavím a zápatím pro případné doplnění grafiky či textu, např. pro umístění grafů, tabulek apod. 1.
ANALÝZA VNITROPONIKOVÉHO KOMUNIKAČNÍHO SYSTÉMU VE VYBRANÉM PODNIKU
Autor: Mgr. Lenka Königová Reg.číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Vy_32_Inovace_44_Zlomky Základní škola Jindřicha Pravečka Výprachtice 390 Reg.č. CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Alena Machová.
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
Sekce pro práci s členskou základnou OSZSP ČR
Intenzivní podpora škol
Třída 4.A Písemná práce 1.
Rychlé počítání v časovém limitu 15 vteřin II.
Transkript prezentace:

HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUSY (201) GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS www.budovaniosobnosti.cz www.budovaniosobnosti.cz

DALŠÍM KLIKNUTÍM SPUSTÍTE TEST Soustřeďte se…. Po stisknutí se Vám ukáže 9 obrázků, vyluštíte během 10 vteřin hlavolam? Najdete šelmu? Zkuste to… Pokud vyluštíte máte Plný počet bodů - 3 body Neklikejte dříve pro počátek testu, než budete plně soustředění… DALŠÍM KLIKNUTÍM SPUSTÍTE TEST www.budovaniosobnosti.cz

M www.budovaniosobnosti.cz

Napovíme vám… ŽE TO BYLO TĚŽKÉ? ANO, TO VÍME… www.budovaniosobnosti.cz

Hledejte psovitou šelmu Nyní za 2 body M www.budovaniosobnosti.cz

Napovíme vám… ŽE TO BYLO TĚŽKÉ? ANO, TO VÍME… www.budovaniosobnosti.cz

M Vyřaďte obrázky s počátečním Písmenem M Nyní za 1 bod www.budovaniosobnosti.cz

OTÁZKY: Tady je výsledek: www.budovaniosobnosti.cz

OTÁZKY: Tady je výsledek: V L K www.budovaniosobnosti.cz

www.budovaniosobnosti.cz DALŠÍ TESTY NALEZNETE ONLINE ZDE

REGISTRUJTE SE A ZÍSKÁVEJTE NOVÉ TESTY A INFORMACE ZDARMA www.budovaniosobnosti.cz WWW.VIRTUALCOACH.CZ KOUČINK ZAMĚSTNANCŮ INDIVIDUÁLNÍ A SKUPINOVÝ KOUČINK EFEKTIVNÍ METODA ROZVOJE OSOBNOSTI FIREMNÍ KOUČINK WWW.BUDOVANIOSOBNOSTI.CZ TRÉNINKOVÉ PROFESNÍ PROGRAMY TÉMATICKÉ SEMINÁŘE AUDITY A ANALÝZY OSOBNOSTI WWW.BUSINESSGAME.CZ TRÉNINKOVÉ STRATEGICKÉ HRY TRÉNINK STRATEGIE VYJEDNÁVÁNÍ ORIGINÁLNÍ VYTVOŘENÉ PROJEKTY INDIVIDUÁLNÍ A SKUPINOVÝ KOUČINK VAŠICH ZAMĚSTNANCŮ NEMESIS WWW.BESTTEAM.CZ EMOČNÍ TEAMBUILDINGOVÉ HRY TÉMATICKÉ PROJEKTY - LEADERSHIP ZÁBAVNÉ PROGRAMY A ZÁBAVA Horní Lán 1 Olomouc 779 00 773/186 555 720/461 570 ŘEŠÍME S VÁMI SKUTEČNOU REALITU B E S T T E A M NEMESIS WWW.REDMARKETING.CZ MARKETINGOVÉ PORADENSTVÍ MARKETINGOVÝ KOUČINK WEBDESIGN A KAMPANĚ NA INTERNBETU www.firemnikoucink.cz RED MARKETING REGISTRUJTE SE A ZÍSKÁVEJTE NOVÉ TESTY A INFORMACE ZDARMA