Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Www.budovaniosobnosti.cz HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUS GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS 204 IZOLACE ZAMĚSTNANCU.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Www.budovaniosobnosti.cz HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUS GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS 204 IZOLACE ZAMĚSTNANCU."— Transkript prezentace:

1 www.budovaniosobnosti.cz HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUS GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS 204 IZOLACE ZAMĚSTNANCU

2 Soustřeďte se…. Po stisknutí Vám představíme grafickou hádanku. Pokuste se během max. 3 min. hádanku vyluštit a najít řešení. Neklikejte dříve pro počátek testu, než budete plně soustředění… www.budovaniosobnosti.cz DALŠÍM KLIKNUTÍM SPUSTÍTE TEST

3 www.budovaniosobnosti.cz Zadání Zaměstnavatel delší dobu sledoval své zaměstnance a všimnul si jejich schopnosti trávit spolu spoustu času. Pití kávy, diskuze, pomlouvání.

4 www.budovaniosobnosti.cz Zadání Zaměstnavatel delší dobu sledoval své zaměstnance a všimnul si jejich schopnosti trávit spolu spoustu času. Pití kávy, diskuze, pomlouvání. ? Zaměstnavatel zoufale přemýšlel, jak to změnit…

5 www.budovaniosobnosti.cz Zadání Zaměstnavatel delší dobu sledoval své zaměstnance a všimnul si jejich schopnosti trávit spolu spoustu času. Pití kávy, diskuze, pomlouvání. ! Snažil se najít řešení, ale dospěl k jediné myšlence.

6 www.budovaniosobnosti.cz Postavte mezi zaměstnance 3 rovné zdi,aby v každém jimi odděleném kousku vznikla kancelář pro jednoho zaměstnance. ( 3 úsečky se mohou křížit – musí ) !! Každý dostane svou kancelář!!!!!!

7 www.budovaniosobnosti.cz Postavte mezi zaměstnance 3 rovné zdi,aby v každém jimi odděleném kousku vznikla kancelář pro jednoho zaměstnance. ( 3 úsečky se mohou křížit – musí ) !! Každý dostane svou kancelář!!!!!! Podařilo se Vám vyřešit hádanku ?!

8 www.budovaniosobnosti.cz Po kliknutí Vám zobrazíme řešení

9 www.budovaniosobnosti.cz Postavte mezi zaměstnance 3 rovné zdi,aby v každém jimi odděleném kousku vznikla kancelář pro jednoho zaměstnance. ( 3 úsečky se mohou křížit – musí ) !! A mám vyřešeno!

10 DALŠÍ TESTY NALEZNETE ONLINE ZDE www.budovaniosobnosti.cz

11 FIREMNÍ KOUČINK INDIVIDUÁLNÍ A SKUPINOVÝ KOUČINK VAŠICH ZAMĚSTNANCŮ www.firemnikoucink.cz ŘEŠÍME S VÁMI SKUTEČNOU REALITU NEMESIS B E S T T E A M NEMESIS RED MARKETING WWW.VIRTUALCOACH.CZ KOUČINK ZAMĚSTNANCŮ INDIVIDUÁLNÍ A SKUPINOVÝ KOUČINK EFEKTIVNÍ METODA ROZVOJE OSOBNOSTI WWW.BUDOVANIOSOBNOSTI.CZ TRÉNINKOVÉ PROFESNÍ PROGRAMY TÉMATICKÉ SEMINÁŘE AUDITY A ANALÝZY OSOBNOSTI WWW.BUSINESSGAME.CZ TRÉNINKOVÉ STRATEGICKÉ HRY TRÉNINK STRATEGIE VYJEDNÁVÁNÍ ORIGINÁLNÍ VYTVOŘENÉ PROJEKTY WWW.BESTTEAM.CZ EMOČNÍ TEAMBUILDINGOVÉ HRY TÉMATICKÉ PROJEKTY - LEADERSHIP ZÁBAVNÉ PROGRAMY A ZÁBAVA WWW.REDMARKETING.CZ MARKETINGOVÉ PORADENSTVÍ MARKETINGOVÝ KOUČINK WEBDESIGN A KAMPANĚ NA INTERNBETU Horní Lán 1 Olomouc 779 00 773/186 555 720/461 570 www.budovaniosobnosti.cz REGISTRUJTE SE A ZÍSKÁVEJTE NOVÉ TESTY A INFORMACE ZDARMA


Stáhnout ppt "Www.budovaniosobnosti.cz HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUS GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS 204 IZOLACE ZAMĚSTNANCU."

Podobné prezentace


Reklamy Google