I.V.A.-sdružení Služby v gastronomii a závodním stravování

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, financování, vykazování činnosti Jana Moravcová
Advertisements

JOSPO a.s. se specializujeme se na výrobu teplých a chlazených pokrmů
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
Internationale Grüne Woche 2013 BERLIN
Městské lesy Hradec Králové a.s. Příměstské lesy města Hradce Králové a usměrňování požadavků jejich návštěvníků Ing. Milan Zerzán 5. června 2008.
Prezentace firmy Srpen 2006
Podnikatelský záměr Volba, v čem budu podnikat Průzkum Plán realizace
Chráněná pracovní dílna
copyright © 2010, i-matthew.com Realizace výběrových řízení Měsíční kontrolní prověrky Garance finanční úspory copyright © 2010, i-matthew.com Audit.
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
MÉĎA – MINI ŠKOLKA NEMOCNICE TGM HODONÍN,p.o.
AGENTURNÍ ZAMĚSTNÁVÁNÍ
Předškolka a hlídání dětí
Autor:Ing. Libuše Sušická Předmět/vzdělávací oblast: Ekonomika Tematická oblast:Zaměstnanci Téma:Plánování pracovníků Ročník:3. Datum vytvoření:prosinec.
Věra Boháčová, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Projekty na podporu cílů vzdělávací politiky ČR v kontextu Lisabonské strategie a dalších iniciativ EU Jana Švecová MŠMT odbor pro záležitosti EU 20.října.
Jak realizovat vzdělávací aktivity v projektu Přímá podpora.
Řízené služby v praxi. CENA - NIŽŠÍ TCO - SNADNÁ KONTROLA NAD INVESTIČNÍMI A PROVOZNÍMI NÁKLADY Provozní náklady Porovnání nákladů při pořízení systému.
DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ NA ŠKOLE. ANO, NE?
Školní stravování (historie a současnost) MUDr. Petr Tláskal, CSc. Ing
TPK, spol. s r.o fúze dvou závodů
Úspory energií na školách 2004 Úspory energií na školách 2004 SEVER Horní Maršov.
1 Střední škola technická a gastronomická Blansko škola moderních technologií 65 roků od založení školy.
Česká asociace adiktologů
Žáci si interaktivně, ústně i písemně opakují dané učivo.
KVALITA VÝROBY UČEBNICE STR hodina.
Fiktivní firma Five for you s.r.o.. Co nabízíme? 5-ti chodové menu přizpůsobené vašemu přání a životnímu stylu. To co prospívá jednomu, může škodit druhému.
Brand Energie CZT Brandýs nad Labem.
Prezentace pečovatelské služby
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice, příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 22. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_
IV. ročník Memoriálu Jana Marka
Spotřební koš - zařazování potravin do spotřebního koše,
Cateringová společnost Denisovo nábřeží Náchod gravity.aspone.cz.
ZÁSOBOVÁNÍ Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Dana Gebauerová a Ing. Romana Venclíková. Střední škola hotelnictví a.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
Stravování středoškoláků Zlínský kraj Odbor Hygieny dětí a dorostu Krajské hygienické stanice Zlínského kraje se sídlem ve Zlíně Prezentace: MUDr. Jana.
Zde najdete : 1,historie 2,současnost 3,naše šatny 4,jídelna.
Návrh znění pracovní smlouvy. Pracovní smlouva uzavřena v souladu s ustanovením § 33 zákona č. 262/2007 Sb., zákoníku práce ve znění pozdějších předpisů.
Terénní základnu - Rohanov
Metodická pomoc k žádostem o neinvestiční příspěvky do výše 25 tis
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_UCE_602 Ročník: 4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Téma: Změny rozvahových položek.
NABÍDKA ZAMĚSTNÁNÍ Úspěšná společnost hledá schopnou asistentku Požadavky: - Pracovní doba 4 hodiny denně - Začátek v 9:30 hod - snídaně s vedoucími pracovníky.
Základní informace ke sledování nákladů na stravovací a úklidový provoz Pracovní schůzka s ekonomy neškolských PO –
Potřeby trhu práce a vzdělávací programy škol z pohledu úřadu práce Jihlava
VY_32_INOVACE_LID_18 VY_32_INOVACE_LID_18 Pracovně-právní vztahy.
PREZENTUJÍCÍ Olga Johanidesová Vyhodnocení úkolu hlavního hygienika ČR „Monitoring nabídky stravování v základních školách“ (podklady MZ ČR)
Odměňování pracovníků. 3. ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední.
Teritoriální setkání Švédsko Česká exportní banka - aktuality ve financování exportu.
Další vzdělávání v sociálních službách Potřeba nebo netřeba?
PREZENTUJÍCÍ Porada vedoucích zařízení školního stravování Olga Johanidesová.
Katherine z.s. Kateřina Kloudová Etiketa do škol.
VYJÁDŘENÍ K DOPISU ZE DNE DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE K PROJEKTU
Nabíráme nové zaměstnance
Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži Pilařova 3/3, Kroměříž IČ
Hygienické požadavky na dětskou skupinu
Den mezinárodní kuchyně v českých školních jídelnách
Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště
Městské lesy Valašské Klobouky s. r. o.
ROZDĚLENÍ HOSTIN Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
Právo, Účetnictví, Webový design a grafika, Ekonomika a mezinárodní obchod, PÍSEMNÁ A ELEKTR. KOMUNIKACE, Reklamní a marketingová komunikace, Právo Evropské.
Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži Pilařova 3/3, Kroměříž IČ
Implementace KAP v Jihočeském kraji I
S C H Ů Z K A R O D I Č Ů v úterý
Odbytová střediska Hana Stejskalová Ns /2017.
Prorodinné aktivity Olomouckého kraje
Setkání kariérových poradců oblasti LOUNY, MOST a CHOMUTOV
Transkript prezentace:

I.V.A.-sdružení Služby v gastronomii a závodním stravování Kontakt Vznik a současnost sdružení Normy Evropské Unie Reference - součastní odběratelé Závodní stravování Obchodní obědy, výroční oslavy,pitný režim a rauty

Kontakt I.V.A. – sdružení Aleš Wasserbauer Havlíčkova 260 582 22 Přibyslav Ičo:675 18 061, Dič:351-7603134781 KB Havl. Brod, exp.Přibyslav č.ú.2835470237/0100 Tel:569 491 226, Mob:777 228 404 e-mail:ukubinu@tiscali.cz

Vznik a současnost - sdružení vzniklo transformací dvou fyzických osob „Ivana Vlčková U Kubínů“ a „Aleš Wasserbauer“ v roce 1998.Zaměstnává 5 kvalifikovaných kuchařů,z nichž mají tři dokončené ÚSO a paní Ivana Vlčková vlastní dekret od MŠMT ČR vychovávat učňovský dorost.Na základě tohoto povolení vyučujeme čtyři učně v každém školním roce.Spolupracujeme na základě uzavřených smluv s osmi dalšími pracovníky,kteří se rekrutují z našich bývalých žáků a doplňují si vzdělání v oboru na středních a vyšších odborných školách

Normy evropské unie - v roce 2002 jsme splnily požadavky OHS na splnění norem EU a dalšími investicemi do strojního vybavení ve výši cca 2 mil. Kč. jsme získaly povolení k vaření a vyvážení stravy do jiných společností. I.V.A.-sdružení

Reference - součastní odběratelé: kontakt: tel.: ACO Přibyslav, Ing.Obrtel, fin.ředitel 569491203 Sativa Keřkov, p.Běloušková,ekonom 569484814 Sativa Stříbrné hory, Sativa Česká Bělá, Lutrom Přibyslav, p.Luncar,jednatel spol. 777134848 Vzor Ždírec nad Doubravou, Ing.Pelikánová,ekonom 569694423 Varex Polná p.Vlach,ředitel spol. 567212901 Závodní stravování - od roku 1998, kdy společnost I.V.A. vznikla, zajišťujeme výrobu jídel závodního stravování v prostorách společnosti ACO Přibyslav. Postupně jsme rozšířily nabídku služeb,kde vaříme dva druhy jídel, které si mohou zaměstnanci objednávat pomocí „Touch monitoru“ dvacet čtyři hodin denně na dva měsíce dopředu. Sumarizaci vydané stravy předáváme po skončení kalendářního měsíce na mzdové účtárny, kde pomocí převodového můstku,jež komunikuje s jakýmkoliv mzdovým programem a který vyvinul výrobce stravovacího systému společnost AUCON Chotěboř s.r.o automaticky převede tyto údaje na účty strávníků během několika minut.Odpadá tak zdlouhavé ruční zadávání účetní do mzdového programu.

I.V.A.-sdružení Vážení obchodní přátelé. Obchodní obědy - dle požadavku odběratele a po vzájemné dohodě jsme schopni zajistit výrobu jídel přímo na místě při příležitosti konání důležitých návštěv v prostorách objednatele Výroční oslavy - na jedné takové akci v srpnu 2003 bylo obslouženo 2000 lidí(vydáno 1600 porcí kuřat,400 porcí guláše,vytočeno 34 sudů piva,150 l.vína,160 litrů nealka a takto můžeme pokračovat dále) Pitný režim - výdejem nápojů dle požadavků hygienických norem zajišťujeme po dohodě s odběratelem pitný režim zejména v letních měsících, aby byly splněny požadavky hygienické služby a zákoníku práce. Rauty - při významných výročích společnosti zajišťujeme výrobu rautů. Na poslední takové akci, 30.8.2003 jsme realizovali raut pro 100 osob. Vážení obchodní přátelé. Doufáme, že Vás tato prezentace zaujala a v případě Vašeho zájmu nás oslovte na výše uvedených kontaktech. I.V.A.-sdružení