1 Představení APPS www.apps.cz. 2 KDO JSME APPS je nezávislou a dobrovolnou zájmovou organizací. Bezprostředním cílem je vytváření podmínek pro úspěšný.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1 RESPONSIBLE CARE Projekt „Adaptabilita a posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu ČR“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
Advertisements

1 Právní úprava agenturního zaměstnávání - akreditace, současný stav JUDr. Jiří Vaňásek.
Rekvalifikace realizované Úřadem práce ČR a projekt UNIV 3
Evropský sociální fond v ČR
Personální řízení a jeho úloha v podniku
Aktuální úkoly MŠMT Odbor programů výzkumu a vývoje 2009.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Malátova 17, Praha 5 tel.: · Projekt Kvalita II: výsledky vzdělávání, vývoj školství v krajích.
Finanční arbitr ČR prezentace na jednání BV SKB - zkušenosti s roční platností nového Zákona o platebním styku - statistika Tomáš Landrichter Kancelář.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
AGENTURNÍ ZAMĚSTNÁVÁNÍ
Zavedení systému opatření na podporu slučitelnosti rodiny a zaměstnání na Magistrátu města Brna 9. Národní konference kvality ve veřejné správě
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. Fr. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 15Číslo.
Zvyšování kvality služeb pracovníků v přímé obslužné péči prostřednictvím vzdělávání.
Podpora poskytovatelů ve zlepšení kvality poskytovaných služeb
Spojujeme software, technologie a služby Rozhraní pro import dat Vykazování dat o poskytovaných sociálních službách Ing. Radomír Martinka vedoucí projektu.
Úspěšné strategie k integraci na volném trhu práce Wien Work Jobmanagement Wien Work Arbeitsassistenz.
Praktické zkušenosti z oblasti agenturního zaměstnávání Luboš Rejchrt Viceprezident Asociace poskytovatelů personálních služeb Konference Agenturní zaměstnávání.
Národní tematická síť F NTS F – národní tematická sít F Ing. Václav Götz 19.listopadu 2007.
Význam agenturního zaměstnávání pro flexibilitu pracovního trhu
Česká asociace adiktologů
Projekt „Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb“. Tyto materiály byly vytvořeny s podporou EU. Názory zde prezentované jsou plně v zodpovědnosti.
1 Etika podnikání Společenská odpovědnost organizací Ing. Jaroslav Prachař – výkonný ředitel, Korektní podnikání, o.s CEBRE – Kam směřuje Společenská.
Asociace výzkumných organizací Asociace výzkumných organizací – činnost a poskytované služby Ing. Václav Neumajer výkonný předseda Asociace výzkumných.
Zkušenosti ze zavedení systému řízení kvality informačních služeb
Asociace pracovních agentur, o.s. Založena v roce 2001.
© Creditreform-Group Pracovní snídaně: Škola řízení pohledávek Hotel Jalta, Praha 1,
ZAŘÍZENÍ NZDM V ČR Nízkoprahové programy „Nízkoprahové programy bezpečný přechod do dospělosti.“ Aktivity ČAS jsou podpořeny z ESF, státního rozpočtu ČR.
Agenturní zaměstnávání v číslech ve světě a v České republice
OBČANSKO-PRÁVNÍ MEDIACE
TISKOVÁ KONFERENCE TISKOVÁ KONFERENCE Čerpání z programů Evropského sociálního fondu v roce 2007 Praha, RNDr. Petr Nečas.
Podpora integrace příslušníků sociálně vyloučených romských lokalit v Pardubickém kraji II Registrační číslo CZ.1.04./3.2.00/B
KULATÝ STUL Přímý prodej a směrnice EU o právech spotřebitelů a směrnice o nekalých obchodních praktikách Jan Stránský Asociace osobního prodeje (AOP),
QQT, s.r.o. Mgr. Ilona Čtvrtníková Telefon: Podpora poskytovatelů ve zlepšení kvality poskytovaných služeb.
1 Opatření 4.1 JPD3 Zvýšení adaptability zaměstnavatelů a zaměstnanců na změny ekonomických a technologických podmínek jako podpora konkurenceschopnosti.
SOLVIT efektivní řešení problémů na vnitřním trhu EU.
/v Pardubickém kraji/ Iva Svobodová, ITP PÚP v Pardubicích
STANDARDY KVALITY V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH „SKSS“. Proces definice SKSS Fáze – 2002 – hledání nastavení sociálních služeb v postkomunistickém období,
Hodnocení kvality a bezpečí zdravotních služeb
Zprostředkování zaměstnání agenturami práce a připravované legislativní změny.
Hotelový provoz VY_INOVACE_Kaluzova_ Organizace hájící zájmy hotelů. Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám.
Dotační program Podpora veřejně účelných aktivit seniorských a proseniorských organizací s celostátní působností Workshop Realizace politiky přípravy na.
Agenturní práce Sociálně odpovědná firma Jaroslava Rezlerová, prezidentka APPSPraha, 18.listopadu 2015 Agenturní práce Sociálně odpovědná firma Jaroslava.
1 Tisková konference ČLFA, 11. února 2016 Komentář k výsledkům za r Spotřebitelské úvěry (údaje za členské společnosti ČLFA)  objem nově poskytnutých.
Domněnka Pavla Pěnkavy Na počátku:  jak se identifikovat  jak se sdružovat  jak na sobě pracovat  jak se posilovat  jak se chránit  jak se prezentovat.
Kvalita v sociálních službách jako proces
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
Spolupráce organizací občanské společnosti na úrovni EU
Association of Knowledge transfer organizations and Professionals
Motivační program spolupráce škol a zaměstnavatelů
Tel , Problematika zaměstnávání zahraničních pracovníků z pohledu inspektorátu práce Mgr. Dagmar Lahresová.
Sociální zemědělství Venkov 2016 Litoměřice
Sociální práce TEĎ a TADY II
PROFESNÍ KOMORA SOCIÁLNÍCH PRACOVNÍKŮ, Z.S.
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
Problematické aspekty patient summary optikou právníka
PODPORA SOCIÁLNĚ-PRÁVNÍ OCHRANY DĚTÍ NA KRAJSKÉM ÚŘADĚ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE II Metodické setkání na téma „Standardy kvality sociálně-právní ochrany na.
Ing. Stanislava Správková
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
Praktické zkušenosti z oblasti agenturního zaměstnávání
Kvalita sociálních služeb Markéta K. Holečková, MPSV
Právní úprava agenturního zaměstnávání - akreditace, současný stav
Význam agenturního zaměstnávání pro flexibilitu pracovního trhu
Vize, mise, cíle Vize Mise Cíle
Poskytování sociálních služeb a ekonomika církevních nestátních neziskových organizací Konference APSS Praha,
Transkript prezentace:

1 Představení APPS

2 KDO JSME APPS je nezávislou a dobrovolnou zájmovou organizací. Bezprostředním cílem je vytváření podmínek pro úspěšný rozvoj stabilního trhu pracovních sil v České Republice. APPS se zasazuje proti jakékoliv diskriminaci na českém trhu práce. Členové APPS prokazují svou odbornou úroveň prostřednictvím vysoké kvality poskytovaných služeb, mnohaletých zkušeností a přistoupením k Etickému kodexu APPS.

3 ČINNOST APPS  Poradenství  Firmám  Zaměstnancům  Státním organizacím  Kontrolní činnost  Legislativa

4 ČINNOST APPS  Konference  Účast 160 odborníků  vývoj agenturního zaměstnávání v Evropě – země kde existuje dohoda, roste počet agenturních zaměstnanců – Francie, Belgie, Holandsko atd.  Česká republika – APPS a OS KOVO – jednání s ministrem práce a sociálních věcí  Nelegální zaměstnávání a ochrana pracovního trhu  Zaměstnávání cizinců

5 ČLENSTVÍ Členem APPS se může stát pouze právnická osoba, která splní následující podmínky:  přistoupí ke Stanovám a Etickému kodexu APPS  je držitelem povolení MPSV (dle ust. § 62 odst. 3 zákona č. 435/2004 Sb.)  splní další podmínky nutné pro členství v APPS

6 APPS v číslech obrat u všech služeb poskytovaných členy APPS5,056 mld. Kč počet vyhledaných kandidátů8 900 počet všech přidělených temporary pracovníků u klientů Údaje za rok 2007

7 APPS v číslech obrat u všech služeb poskytovaných členy APPS2,336 mld. Kč počet vyhledaných kandidátů4 250 počet všech přidělených temporary pracovníků u klientů Údaje za 1. pololetí 2008

8 KONTAKTY  Sídlo APPS ASOCIACE POSKYTOVATELŮ PERSONÁLNÍCH SLUŽEB Karlovo nám Praha 2  Korespondenční adresa APPS ASOCIACE POSKYTOVATELŮ PERSONÁLNÍCH SLUŽEB Na Příkopě Praha 1  Další kontakty