Anketa se konala při zahájení kampaně Město Stromů v Krnově na podzim 2008 Anketa o vztazích občanů k životnímu prostředí.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Interaktivní cesta Moravským krasem přes Pálavu a Brno,
Advertisements

Projekt „2009 – Rok smíření“ Martin Špryňar generální tajemník Sdružení Kampaň Jedeme v tom spolu II.
VSETÍN a jeho snaha o pokrok v oblasti životního prostředí
Konference NOVÁ GENERACE TURISTICKÉHO ZNAČENÍ ANEB TURISTICKÉ STEZKY DO MOBILU Rámcový projekt Životní prostředí v Praze a volný čas – V Praze za přírodou.
Bezpečně do školy aneb Děti mění svět. Kde získat další prostředky? Například: grantový program Nadace Partnerství Na zelenou grantový program Nadace.
(Tvorba naučné stezky, na které se seznámíte s hlavními druhy našich dřevin)
Jak doprava zatěžuje životní prostředí
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Právo na informace o životním prostředí.
ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Lidé a příroda.
ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Lidé a příroda.
Konference Dobrovolnictví v obci – jak na to? Soběslav, října 2013 Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci -
Sdružení pro podporu zeleně a ovzduší v Praze 6 sppzo.cz
KULATÝ STŮL S OBČANY – DISKUZE O BUDOUCNOSTI. Místní akční skupina (dále MAS) je na politickém rozhodování nezávislým společenstvím občanů, neziskových.
Organizace chránící přírodu a životní prostředí
Škola pro udržitelný život 2010 Michal Veselý, Jiří Kulich, Zuzana Eliška Veselá, Lucie Munzarová.
Bramborová slavnost 22. září 2007 Ekologické informační centrum Krátká u Sněžného.
VÝSLEDKY INDIKÁTORŮ V PRAZE - LIBUŠI
Sdružení nezávislých kandidátů PERSPEKTIVA
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Mgr. Alena Lehmannová Nýrsko PROGRAMY PODPORY EKOLOGICKY ŠETRNÝ CESTOVNÍ RUCH, OCHRANA ŽP.
SCLLD MAS Pobeskydí ve verzi návrhu Ostrava,
Kurs v rámci projektu SFŽP Agentura Koniklec o.s. 2008
Sběr bioodpadu na území města Chomutova Technické služby města Chomutova, příspěvková organizace ING. TOMÁŠ REISIG.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Akce ČMKOS proti dopadům škrtformy STÁVKOVÁ POHOTOVOST Spanilé jízdy Regionální setkání s předsedy ZO Anketa a její vyhodnocení Kulatý - hranatý stůl (s.
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Brno, NKQ, 20. února 2013.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Vzdělávací oblast – člověk a jeho svět Předmět – prvouka 3. roč.
EVVO v Plzeňském kraji.
Co vám nabízíme v oblasti partnerské spolupráce měst a obcí Praha, 19. června 2012.
Odkud stát získává peníze.  Přímé : platí daňový poplatník (občan odvádějící tuto daň) přímo státu, prostřednictvím finančního úřadu  Nepřímé : platí.
1 Výsledek sběru dat monitorujících úrovně certifikace škol v oblasti systému řízení Dotazníkové šetření realizované v rámci projektu - Kvalitní management.
Životní prostředí Petr Machala.
Doprava, obchod, průmysl, vzdělání, kultura Obec, kde žiji.
města vesnice  méně domů  méně obyvatel  Je obklopena přírodou, lesama, polema a loukama.  co bývá ve vesnici?  škola  obecní úřad  kostel  menší.
ROZBOR UDRŽITELNÉHO ROZVOJE ÚZEMÍ ENVIRONMENTÁLNÍ PILÍŘ Ostrava Ing. Jiří Krist.
VOLEBNÍ PROGRAM Sdružení nezávislých kandidátů PERSPEKTIVA Komunální volby 2014 Drahelčice.
Životní úroveň obyvatel v České republice
Internet – výhoda pro znevýhodněné 29. února 2008 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel: ,
Dopravní kampaň pro základní školy „Oblékáme hada edu“
Projekt Zdravé město a místní Agenda 21 Ing. Soňa Krátká
Občanská společnost VY_INOVACE_32_OBN_920 Autor: Mgr. Marcela Šudichová Vytvořeno: leden 2013 Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola.
Jsem občanem Evropské unie
Dotační projekty Vysokého Mýta
1. setkání nového EKOtýmu Jubilejní Masarykovy ZŠ Sedliště
Městský úřad Odolena Voda má následující odbory Odbor tajemníka ( administrativa a organizace činnosti úřadu, právní služba města, správa Základních.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR NÁRODNÍ ORGÁN PRO KOORDINACI KOORDINAČNÍ SETKÁNÍ S ŘO A SEA HODNOTITELI DOHODY O PARTNERSTVÍ A PROGRAMŮ.
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
Životní prostředí a jeho ochrana. Co je životní prostředí? Prostor, ve kterém žijeme. ŽP – přírodní (louka, les, hory, řeky…) – umělé = vytvořené člověkem.
S DRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV Nevládní a politická organizace s celostátní působností, která sdružuje a hájí zájmy obcí a měst v ČR Vznik na počátku 2008.
Dotazníkové šetření. Cílem ankety je zjistit potřeby obyvatel města Toužim, zlepšit přehled městských zastupitelů o vnímání jejich potřeb z hlediska poskytování.
Praha, 5. prosince 2014 Nestlé podporuje mladé. Nestlé: jednička celosvětově i lokálně Tržby ČR&SR 2013Zaměstnanci ,3 mld CZK ,6 Světové.
Metodický postup pro zavedení CSR do strategie vybrané veřejné vysoké školy Lucie Háková (ČZU) Lucie Susanyiová (ČZU) Anna Cibulková (UK) Lenka Bednárová.
Sdružení Krajina ve spolupráci se ZOO Jihlava a Mokřady - ochrana a management srdečně zvou na Setkání organizací zapojujících se do péče o přírodu v sobotu.
KONFERENCE MĚSTO PRO DĚTI
Výsledky dotazníkového šetření v obci Lípa nad Orlicí (prosinec leden 2016) ZPRACOVATEL VÝSLEDKŮ GROSSMAN AGENCY S.R.O.
Řešení „psí“ problematiky v Českých Budějovicích CpKP jižní Čechy
Informační kampaň pro posílení udržitelného užívání vodních zdrojů a ekosystémových služeb krajiny v podmínkách globální změny (LAPLANT) Zemědělské hospodaření.
Projekt Jihlava Zdravé město.  město Jihlava je členem Národní sítě Zdravých měst ČR od června 2007  politikem zodpovědným za PZM a MA21 je náměstkyně.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Inovace výuky prostřednictvím.
Tisková konference Informační kampaně státu kvalitně a efektivně: „Metodické kuchařky“ pro veřejné zakázky na komunikaci a marketing 2. března 2017.
5 POTŘEBNÝCH SOUČÁSTÍ místní Agendy 21
DEN ZEMĚ
Komise pro investice, územní plánování a životní prostředí
Základní škola Heřmanův Městec
Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_52_INOVACE_26_PRVOUKA
Soňa Maruničová Říjen ročník
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: Olga.
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
Transkript prezentace:

Anketa se konala při zahájení kampaně Město Stromů v Krnově na podzim 2008 Anketa o vztazích občanů k životnímu prostředí

Složení respondentů

Vzdělání respondentů

Povolání respondentů

Víte, že se město Krnov stalo vítězem soutěže Město Stromů a od října zde bude probíhat celoroční kampaň s tématikou stromů?

Odkud jste se o kampani Město Stromů dozvěděl/a?

Jaké krnovské informační zdroje preferujete? Krnovské listy Plakáty Internetové stránky Informace na jiných akcích města (kino, koncertní síň, úřad atd.)‏ Jiné zdroje

Co nejvíce oceňujete na životě v Krnově?

Životní prostředí Úroveň životního prostředí v Krnově je (vysoká=1, nízká=5)‏ Prostředí města (zeleň ve městě i v jeho okolí, okolní příroda...) ovlivňuje kvalitu mého života (velmi=1, vůbec=5)‏ O témata životního prostředí se zajímám (velmi=1, vůbec=5)‏ Aktivně přispívám k ochraně životního prostředí (kdykoliv to lze=1, často=2, občas=3, výjimečně=4, vůbec=5)‏

Které z následujících činností děláte? Kupuji místní potraviny (ČR) nebo biopotraviny Používám úsporné elektrospotřebiče a/nebo žárovky Třídím odpad Preferuji šetrné způsoby dopravy (MHD, minimalizace jízdy autem či letadlem apod.)‏ Jezdím do práce/školy na kole Finančně podporuji projekty ochrany ŽP Sám se aktivně zapojuji (ochrana přírody, výsadby stromů, protestní akce, cyklojízdy...)‏

Slyšel/a jste někdy o Nadaci Partnerství?