Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Sdružení Krajina ve spolupráci se ZOO Jihlava a Mokřady - ochrana a management srdečně zvou na Setkání organizací zapojujících se do péče o přírodu v sobotu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Sdružení Krajina ve spolupráci se ZOO Jihlava a Mokřady - ochrana a management srdečně zvou na Setkání organizací zapojujících se do péče o přírodu v sobotu."— Transkript prezentace:

1 Sdružení Krajina ve spolupráci se ZOO Jihlava a Mokřady - ochrana a management srdečně zvou na Setkání organizací zapojujících se do péče o přírodu v sobotu 14. února 2015 od 10:00 hodin v prostorách centra PodpoVRCH v ZOO Jihlava Setkání se již stalo tradicí a jeho smyslem je podělit se o radosti i starosti, která nám naše činnost přináší a podpořit vzájemnou spolupráci. Na letošním setkání bychom chtěli probírat zejména následující témata: - jak probíhá organizace akcí pro veřejnost v rámci projektu Obyvatelé pro přírodu Vysočiny - co je nového v KOUSu (koordinační uskupení neziskovek v kraji Vysočina) v sekci ŽP - možnosti využívání zemědělských dotací pro péči o přírodně cenné lokality - spolupráce s GLS – podpora výsadby stromů - jak řešíte (řešíme) odklízení a likvidaci travní hmoty z lokalit - rozvoj neformální sítě neziskových organizací v ochraně přírody vzniklé v roce 2011 (http://stopavkrajine.cz/akce-pro-prirodu-sit-neziskovek-str-38-1-38-2.html ) Budeme rádi, když přispějete k diskusi svými názory a zkušenostmi. Pokud jste v uplynulém roce pořádali nějakou zajímavou akci pro veřejnost, uvítáme i Vaši prezentaci na toto téma. V návratce prosím uveďte, zda chcete na setkání mít nějakou prezentaci.

2 foto: Mgr. Jaromír Maštera

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20 http://www.sdruzenikrajina.cz/


Stáhnout ppt "Sdružení Krajina ve spolupráci se ZOO Jihlava a Mokřady - ochrana a management srdečně zvou na Setkání organizací zapojujících se do péče o přírodu v sobotu."

Podobné prezentace


Reklamy Google