Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Spokojené Díly o.s. Členská schůze 3.12.2007.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Spokojené Díly o.s. Členská schůze 3.12.2007."— Transkript prezentace:

1 Spokojené Díly o.s. Členská schůze

2 Agenda Informace k ustavující schůzi
Stávající územní plán (19:00 – 19:15) Záměry investorů a města (19:15 – 19:45) Názory a doplňující dotazy pro MÚ (19:45 – 20:00) Další problémy na Dílech (20:00 – 20:15) Naše komunitní aktivity na prosinec a leden 2007 (20:15 – 20:30) Komunikační kanál a termín dalšího setkání (20:30)

3 Informace k ustavující schůzi
Bilance Minule bylo vybráno 425,- Kč Tato částka poslouží na úhradu pronájmu kinosálu za minulou i dnešní schůzi. Zápis Originál zápisu je k nahlédnutí u členů výboru po skončení této členské schůze. Noví členové Pokud máte zájem o vstup do sdružení, prosím, vyplňte a odevzdejte přihlášku.

4 Informace k ustavující schůzi

5 Stávající územní plán

6 Záměry investorů I Takto vypadal první návrh pro územní plán od architekta

7 Záměry investorů II V místech černě orámovaném je plánovaný ranč. V dolním cípu Dílu je plocha v návrhu plánu určená k dalšímu dostavění RD, popř. nějaké komerční sportoviště

8 Názory a doplňující dotazy na zastupitele
Zaokruhování ulic Rozdělovací a Dlouhá na Dílech Místa pro volný čas na Dílech nyní a za pár let Proč se nyní řeší Mozy, když nejsou vyřešeny Díly? Stanovisko radnice k R43 Další dotazy směřovat na do U tohoto slide doporučuji sepisovat dotazy a názory členů, aby se z toho v následujících dnech dal udělat souhrn dotazů k problematice územního plánu do , kdy to musí odejít na starostu.

9 Další problémy na Dílech
Rychlost, přechody, parkování, autobus&vlak, osvětlení, dětská hřiště a další Některé problémy již separátně řešeny na MÚ Na některé již MÚ nějak reagoval Sdružení naváže, proto na sdružení kde v předmět bude příslušná problematika, do Cílem této slide je vyzvat všechny posluchače, aby nám zaslali materiály, dopisy či na MÚ v příslušných problémových oblastech, a abychom někde začali, resp. navázali na něco. Dalším přínosem může být i zaúkolování daných členů v komunikaci s úředníky či minimálně přípravě podkladů. Termín jsem stanovil, abychom do konce roku měli souhrn veškeré komunikace a když se budeme rozcházet se starostou už budeme znát předběžně další oblasti k diskuzím na nějaký termín v polovině ledna 2008.

10 Naše komunitní aktivity na prosinec a leden
Píše zde i toho Mikuláše, protože dle informací od Blanky, rodina Kapounova, který tento pátek Blanka navštíví, by Mikuláše chtěli. Asi nebude nikdo proti, pokud se organizace ujmou oni.

11 Vánoční zpívaná naDílka

12 Srdečně Vás zveme na společné vánoční setkání obyvatel Dílů za sv
Srdečně Vás zveme na společné vánoční setkání obyvatel Dílů za sv. Jánem, které se uskuteční v neděli 23. prosince od do h na hřišti na Metelkové/Dlouhé/Dušínově

13 Zazpíváme si koledy s sebou hudební nástroje
Rozsvítíme Díly vyrobte s dětmi lucerničky ze zavařovaček a papírové lampionky a přineste je s sebou. Zazpíváme si koledy s sebou hudební nástroje (flétničky, kytary, dřívka...) Zasoutěžíme si pro děti jsou připraveny soutěže, mimo jiné také soutěž o nejdelší vánoční řetěz z papíru (děti si řetězy vyrobí doma) Ozdobíme vánoční strom právě těmi řetězy a přinesenými vyrobenými ozdobami. Ochutnáme vánoční cukroví s sebou cukroví a punč či grog v termosce.

14 POMŮŽETE? HLEDÁME Hudebníky (přidejte se k nám)
Světlonoše (péče o svíčky, prskavky) Pomoc pro soutěže Zajištění zdobení stromku Zajištění ochutnávání Fotografa, kameramana pro dokumentaci Pokud se chcete na akci podílet jakýmkoliv způsobem, domluvíme se po čl. schůzi. Děkujeme.

15 Finanční náročnost Rozpočet Možné příspěvky DĚKUJEME
Propagace – pozvánky 100,- Prskavky, svíčky 150,- Odměny pro děti 200,- Celkem 450,- Možné příspěvky každý člen sdružení může přispět částkou 20,- Kč DĚKUJEME

16 Lampičková cesta za zvířátky
v sobotu 19. ledna 2008 Mají v plánu Kaponouvi - odprezentují

17 Komunikační kanál a termín dalšího setkání
Nová nástěnka na rohu Metelkova a Dlouhá Poštovní schránka na Foglarova 1817 Telefon Termín další schůzky již od 18:30hod.? Otázka je, jak často se budeme chtít scházet. Podle mne koncem ledna by mohlo být trošičku rozčísnuta ta oblast územního plánu, alespoň zodpovězeny naše dotazy a s tím bychom mohli dále pokračovat. Dále by byl jakýsi sumář dotazů z ostatních oblastí, který by mohl odejít někdy kolem 10.ledna, abychom se mohli se starostou opět sejít někdy kolem 20.ledna a udělat další členskou schůzi třeba Navrhuji dřívější termín o 30minut, aby se toho více stihlo prodiskutovat, ale je to na Vašem názoru


Stáhnout ppt "Spokojené Díly o.s. Členská schůze 3.12.2007."

Podobné prezentace


Reklamy Google