VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Proč studovat na Vysoké škole Karla Engliše?
Advertisements

Vzdělávací technologie kurzu podnikatelství pro techniky
Politika zaměstnanosti v Pardubickém kraji
Integrace a podpora studentů se specifickými vzdělávacími potřebami na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Vědecká rada Fakulty bezpečnostního inženýrství 8. prosince 2010
Fakulta bezpečnostního inženýrství VŠB–TUO
Možnost studia na Fakultě stavební a uplatnitelnost stavebních oborů
Studijní program Stavební inženýrství
Integrace a podpora studentů se specifickými vzdělávacími potřebami na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/
Integrace a podpora studentů se specifickými vzdělávacími potřebami na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Informace o studiu na KITTV 2011/2012
Studijní program Stavební inženýrství
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Bakalářský studijní obor Stavba strojů a zařízení Obor je zaměřen zejména na dopravní a manipulační techniku a výrobní stroje. Vysoké učení technické v.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Z pohledu studentů.  Obory jsou koncipované pro vzdělávání odborníků pro dopravní praxi  Znalosti evropského dopravního systému  Znalosti dopravního.
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
„Inovace výstupů, obsahu a metod bakalářských programů vysokých škol neuniverzitního typu.“ CZ.1.07/2.2.00/ Výstupy z učení u ekonomických oborů.
O fakultě... Fakulta vznikla 1. ledna 1991 rozdělením Fakulty strojní a elektrotechnické na dvě samostatné fakulty. Fakulta elektrotechniky a informatiky.
Magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky.
Úvod Proč studovat informatiku?
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Historie a budoucnost technického vzdělávání
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
VŠFS P.B.. prezentace VŠFS, Partneři Generální partner Hlavní partneři.
Vysoké školy a Národní politika výzkumu a vývoje a její realizace Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Fakulta zdravotnických studií
Studijní program Ekonomika a management
INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ JAKO ODEZVA NA KVALITATIVNÍ POŽADAVKY PRŮMYSLU Výsledky řešení: Ostrava doc. Ing. Josef NOVÁK, CSc.
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
Úvod Proč studovat informatiku?
KONFERENCE „VĚDA, MANAGEMENT A LIDSKÉ ZDROJE“ SENÁT PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY 1. PROSINCE 2011 HLAVNÍ SMĚRY PROJEKTU NAKI „ EFEKTIVNÍ METODIKY PODPORY.
Vybrané statistické údaje zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách: posílení profesních kompetencí absolventů Opera č ní program Rozvoj lidských zdroj ů Evropský sociální fond.
1 Spolupráce při realizaci projektů inovací na ESF MU Mgr. David Póč, Oddělení pro strategii a rozvoj.
E-learning z druhé strany: pohled studentů Jiří Zounek Ústav pedagogických věd FF MU A. Nováka Brno
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Stručná prezentace Vysoké školy sociálně-správní v Havířově.
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV ERDF výzva pro vysoké školy Ing. Martin Hajnala Praha, duben 2016.
Problematika IDS na Dopravní fakultě Jana Pernera Univerzity Pardubice doc. Ing. Pavel Drdla, Ph.D. Univerzita Pardubice, Dopravní fakulta Jana Pernera.
facebook ksr.ef.jcu.cz.
2009 STUDIJNÍ PROGRAM: Ekonomika a management STUDIJNÍ OBOR: PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů doc. Ing. David.
Vysoká škola sociálně správní, Havířov. jedna z nejmladších soukromých vysokých škol v ČR státní souhlas od listopadu 2007 výuka zahájena v září 2008.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Představení Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné Slezské university v Opavě Michal Tvrdoň – proděkan pro vědu a výzkum Zasedání Vědecké rady SU OPF.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta Katedra ošetřovatelství březen 2009.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Vysoká škola technická a ekonomická
Ústav řízení dopravních procesů a logistiky
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
FAKULTA STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ UNIVERZITY JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
Setkání kariérových poradců Louny –
Přírodovědecká fakulta UJEP
UNIVERZITA PARDUBICE Dopravní fakulta Jana Pernera
Výukové a výzkumné centrum v dopravě
Při technické univerzitě v Liberci
ČVUT v PRAZE Fakulta dopravní ÚSTAV LETECKÉ DOPRAVY PROFIL STUDENTA
Studijní obor Management sportu
Setkání kariérových poradců Chomutov –
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Transkript prezentace:

VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Okružní 517/10, 370 01 České Budějovice Česká republika © Mgr. Zdeněk Caha, PhD. a kolektiv VŠTE v Českých Budějovicích, 2012 http://www.vstecb.cz

JSME ….. excelentní veřejná, velmi dynamicky se rozvíjející profesně změřená vysoká škola usilujeme o úzkou součinnost s regionálními podnikatelskými subjekty a institucemi připravujeme jak k okamžitému nástupu do profesní praxe, tak k případnému navazujícímu magisterskému studiu http://www.vstecb.cz

zajišťujeme výuku a praxi pro cca 4000 studentů prezenční a kombinované formy studia důležitým segmentem naší studijní nabídky je celoživotní vzdělávání http://www.vstecb.cz

ČÍM JE STUDIUM NA VŠTE jedinečné? -. provázaností výuky, praxe a výzkumné, vývojové a tvůrčí činnosti participací odborníků z praxe na výuce snahou o internacionalizaci studia zaváděním moderních a efektivních technik, metod, strategií a forem výuky http://www.vstecb.cz

KAMPUS http://www.vstecb.cz volnočasové aktivity moderní zázemí kolej menza knihovna volnočasové aktivity http://www.vstecb.cz

STUDIJNÍ PROGRAMY http://www.vstecb.cz Ekonomika a management obor Ekonomika podniku Stavitelství obor Stavební management obor Konstrukce staveb Dopravní technologie a spoje obor Technologie dopravy a přepravy Strojírenství obor Strojírenství http://www.vstecb.cz

Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT http://www.vstecb.cz

Studijní program STAVITELSTVÍ http://www.vstecb.cz

Studijní program STAVITELSTVÍ http://www.vstecb.cz

Studijní program DOPRAVNÍ TECHNOLOGIE A SPOJE http://www.vstecb.cz

Studijní program STROJÍRENSTVÍ http://www.vstecb.cz

KATEDRY na VŠTE http://www.vstecb.cz Katedra ekonomiky a managementu Katedra stavebnictví Katedra dopravy a logistiky Katedra strojírenství Katedra přírodních věd Katedra cizích jazyků http://www.vstecb.cz

Děkujeme za pozornost. http://www.vstecb.cz