Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Představení Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné Slezské university v Opavě Michal Tvrdoň – proděkan pro vědu a výzkum Zasedání Vědecké rady SU OPF.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Představení Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné Slezské university v Opavě Michal Tvrdoň – proděkan pro vědu a výzkum Zasedání Vědecké rady SU OPF."— Transkript prezentace:

1 Představení Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné Slezské university v Opavě Michal Tvrdoň – proděkan pro vědu a výzkum Zasedání Vědecké rady SU OPF 27. 3. 2013

2 Představení SU OPF Vznik 1990 jako fakulta MU Od 1991 jako součást Slezské univerzity v Opavě Cíl: příprava odborníků pro uplatnění v terciární sféře, zejména na úseku obchodu a služeb Vzdělávání v bakalářských, magisterských a doktorském studijním programu Budovy: Univerzitní nám., Žižkova, Třída Osvobození a Na Vyhlídce

3 Studijní programy – bakalářské studium

4 Studijní programy – navazující magisterské studium

5 Studijní programy – doktorské studium

6 Vývoj celkového počtu studentů

7 Vývoj celkového počtu absolventů

8 Vývoj celkového počtu studentů

9 Vývoj celkového počtu studentů dle stupně studia

10 Vývoj celkového počtu absolventů dle stupně studia

11

12

13 Mobility studentů příjezdy studentů odjezdy studentů


Stáhnout ppt "Představení Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné Slezské university v Opavě Michal Tvrdoň – proděkan pro vědu a výzkum Zasedání Vědecké rady SU OPF."

Podobné prezentace


Reklamy Google